- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
Tek işsiz ben miyim yani şu an
Neyse kızlar ben gideyim de düğün salonu bakayım, öpüldünüz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh ne güzel valla canım senden mutlusu yoktur şuan :)
aynen valla senden mutlusu yoktur. benimde manitayla buluşmayı bırak konuşcak vaktim yok önümde faturalar yığılı ama hiç yapasım yokk
Ohh aynı şehirde olmak ne güzeldir :) ben çook özledim en son 1 hafta önce nişanlım ve ailesiyle birlikte dolu dolu 10 gün gecirdik ama yetmedi banaa kim bilir daha ne zaman görüşürüzz O izmirde ben istanbulda
Abuu koş gizem koş
Ooo hadi bakalım iyi eğlenceler
Canım sen ne işle meşguldun
Teşekkür ederim kizlar :) ayni sehrde değiliz ama iki saat mesafe var.ondan haftasonları geliyo. .optum sizleri :*
Tek işsiz ben miyim yani şu an
Günaydın Gelincikler
Haydi iş başına gizemm :)
Ayy allah kolaylik versin..bende benm manitayi bekliyorum hafta sonlari bulusma gunumuz oluyo
ohh kızlarrr kriz anını atlatım mallar indi girişlerini yaptım sakinledi işler ay sabh dedim nasıl bi güne başlıyorum ben tanrımmm :) Neyseki çözdümm şimdi 3ü bekliyorum ve bian önce çıkıp gideyim :) Bende bugün kardeş günü yaptım kardeşimi sinemaya götüreceğim :)Abuu koş gizem koş
Ooo hadi bakalım iyi eğlenceler
Canım sen ne işle meşguldun
ohh kızlarrr kriz anını atlatım mallar indi girişlerini yaptım sakinledi işler ay sabh dedim nasıl bi güne başlıyorum ben tanrımmm :) Neyseki çözdümm şimdi 3ü bekliyorum ve bian önce çıkıp gideyim :) Bende bugün kardeş günü yaptım kardeşimi sinemaya götüreceğim :)
Günaydın Gelincikler
ohh kızlarrr kriz anını atlatım mallar indi girişlerini yaptım sakinledi işler ay sabh dedim nasıl bi güne başlıyorum ben tanrımmm :) Neyseki çözdümm şimdi 3ü bekliyorum ve bian önce çıkıp gideyim :) Bende bugün kardeş günü yaptım kardeşimi sinemaya götüreceğim :)
Canm inş malzemeleri satan bi firmada ön muhasebeciyim :)ooo bayağı yorulmussundur canım ne işle meşgulsün.
Canm inş malzemeleri satan bi firmada ön muhasebeciyim :)
Eveettt öyleymişizzz:) Ben dış ticaret mevzunuyum aslında ve okuldaki tüm muhasebe derslerinden kalan biri olarak geldim muhasebe tutuyorum :)Bende Alarko klima firmasında muhasebeciyim meslektaşız
Hoşgeldinn bgn kimsecikler yokben geldmmm
Hoşgeldinn bgn kimsecikler yok
nerdelerrr bzde cıkamadk moblya bakmaya gtcektk olmadıHoşgeldinn bgn kimsecikler yok
Çok üzüldüm canım senin için bayağı stresli bir durum olmuşturKızlar ya. Her şey karıştı.
Ağustos'u bazı sağlık sebeplerinden dolayı değiştirmek zorunda kaldık. Erkene çekiyoruz düğünü.
30 Mayıs dedik başta. Ona göre salon baktık, rezervasyon yaptırdık çok güzel kocaman bi salona. Sonra 30 Mayıs nişanlımın kardeşinin sınav haftasına denk geldi.
sımdı tarıh ne olcakKızlar ya. Her şey karıştı.
Ağustos'u bazı sağlık sebeplerinden dolayı değiştirmek zorunda kaldık. Erkene çekiyoruz düğünü.
30 Mayıs dedik başta. Ona göre salon baktık, rezervasyon yaptırdık çok güzel kocaman bi salona. Sonra 30 Mayıs nişanlımın kardeşinin sınav haftasına denk geldi.