2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim benim ilk uc gun basim agridi onu da estrofem yapti sanirim. 4.gun itibariyle regl olacakmis gibi kramplarim ve kasik agrilarim basladi, 5.gun sabahi dayanamayip test yapinca da pozitif cikti. Catlatma ignesinden kalan hcg diye dusundum once ama ertesi gun koyulasmis oldugunu gorunce coook sevindim. Bence sende al predictor early, 5. Gunden itibaren sabah ilk idrarla yapmaya baslatabi eger 5.gun embriyosuysa, 3se 7. Gun basla testebu arada ben 7.gunde kan verdim 70 cikti, 9da 180, 11de de 390 ciktiyani 5. Gunde 30 falandi ve test algiladi direk..belirtin var mi, nasilsiin?

Canım benim de ikinci günü sabahı sol kasimin üstü alnima doğru catlayacakti..bi kaç saat sonra geçti..bu gün üçüncü gün sol kasigimda daha fazla ama ikisinde de batmalar var.bazen de hafif regl ağrıları oluyo ama bu gün adet günum diye oluyodur dedim..bilmem ki..sonumuz seninki gibi güzel olur inşallah.5.gün embriyosu...

Canim bence pztyi bekleme yarin yaptir, 60 bile olsa hamilesin demektir[/QUOTE]
ya inşallah tekrardan bi bebiş vardır içimde cünkü kürtajdan sonra cok kötü olmuştum eğer hamileysem sevinçten ölürümm heralde kürtajdansonra en kan testi yaptırmışmıydın ?

Hadi insallh canım çok güzel olur
Ama hayırlısını allahım bilir
en hayirlisi artik
yaptirinca diğerini de haber ver olur mu :)[/QUOTE]
Veririm cnm benimm dua edin benim için inş bu kadar üzüntüden sonra bi mucize olur

Arkadaşlar merhaba benim eşim de azospermi var.Mikro tese yöntemiyle Sperm bulundu çok şükür ama 3 kere denedik tutunma olmadı.Benim sormak istediğim şey azospermi tutunma şansını düşürüyor mu.Bu konuda bilgisi olan var mı yardımcı olun bana lütfen.

Bunlar cok guzel belirtiler kuzucum, minnosn gelio hayirlisiyla-pozitif dusun hep..embriyo kalitesi nasildi bu arada?

Canim bence pztyi bekleme yarin yaptir, 60 bile olsa hamilesin demektir
ya inşallah tekrardan bi bebiş vardır içimde cünkü kürtajdan sonra cok kötü olmuştum eğer hamileysem sevinçten ölürümm heralde kürtajdansonra en kan testi yaptırmışmıydın ?[/QUOTE]
Yok bitanem bi de biz korunduk-dr 3 ay yasak demisti onun icin bir beklentim de yoktu..insallah hamilesindir kuzucum hayirlisiyla, cook dua etcem..

Canim benim bilgim yok malesef, eminin ayni seyleri yasamis bir arkadas yardimci olacaktir..dualarim hepimizle..

Sen gittigin gunden beri ben yokum bibilsen ne kadar istedim seni yavrum hickimse aglatmadi hicbirsey uzmedi senin uzdugun kadar ben istedim sen gelmedin sen isteseydin ben sana gelirdim yavrum 12 gun degil keske 12 ay olsaydi ben seni beklerdim ihtimali bile cok guzeldi ne kadar kisa surdu yavrum sen beni unutma cunku ben seni unutmicam yavrum lutfen daha fazla bekletme gel artik sani bekliyoruz 5 yil oldu bu benim icin baban icin cok uzun bi zaman gel yavrum

Üzülme cnm inşallah en kisa zamanda kavusursun bebeğine tek embriyo mu transfer ettiler nezaman tekrar tedaviye başlayacaksin

Progestani fitil olarak kullanan arkadaslar akintilariniz oluyormu.
nasil oluyor .
Ben 10gundur falan bunu kullanmaya basladim.akintimi resmen kahverengiye donusturdu.dun birazda yorulmustum. Aksam yatip progestani yaptim. Gece kalkinca camur gibiydi. Bu normalmi acaba. Happinessss canim sanirim sende kullaniyordun. Cevabini bekliyormm

Canim sultancimm, benim pembe akintim olmadigi donemde progestan beyaz olarak geliyo ama hemsire de uyarmisti, kahve akintiya sebep olabilir diye. Hic korkma yat dinlen guzelce minnosmm

Canim sultancimm, benim pembe akintim olmadigi donemde progestan beyaz olarak geliyo ama hemsire de uyarmisti, kahve akintiya sebep olabilir diye. Hic korkma yat dinlen guzelce minnosmm
Cokk tesekkurler.kuzum.. korkuyom valla oyle gordukce. Pecete falanda koyuyordum gece camasirima Gecmis bide .gorunce sok oldum. Crinone jelin kahve tortu gelmesi gibiydi .
Ay hayirlisiyla kucagimixa saglikla alsaydik su sipalari

Bende kullanıyordum ama hiç öyle sıkıntılarım yoktu bide niye başladın benim doktorum kese bilirsin dedi

Bende kullanıyordum ama hiç öyle sıkıntılarım yoktu bide niye başladın benim doktorum kese bilirsin dedi
Crinonu clexani biraktirdi. Ona baslatti canim. 15gundur onu kullaniyorum sanirim. Bu hafta tekrar gidecegim.belki keser bilmiyorum. Ama benim akintim progestandan sonra basladi bunu biliyorum

Arkadaşlar merhaba, benim cuma akşamı çok fena kanamam oldu adet kanaması gibi acile gittik progestan iğne kullanıyorsan zaten bişey yapamayız dediler boş su iç ve yatak istirahati verdi Dr um ve Hiboru kesti.. 1 hafta rapor ve yatak istirahati.. 7 hafta bitti bugün evdeyim tecrübesi olan var mı şuanda kahverengiler devam ediyor ..cuma gecesi eve gönderdiler sabah kocaman bir parça düştü wc deyken gitti dedim yavrumuzun biri.. Parçayıda alıp Dr a götürdüm.. Kan pıhtısı korkma dedi ama ceviz büyüklüğünde.. Kalplerini duyduk çok şükür ikiside iyiydi ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…