- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.501
Maşallah onlaraEvett bebişlerimizi gördük
Ranzada yatıyo gibi altlı üstlü yatıyolardı ve bitanesi 11 haftalık olan kıpır kıpır hareket ediyodu. Yeni doktorumuzu da çok sevdik hemşeriymişiz aynı zamanda (kayseriliymiş) haftaya perşembe yine çağırdı sanırım detaylı ultrasona giricez. coraspin ve hiboru da artık bırak dedi. Sadece folioya devam dedi ilaveten de vitaminler verdi elevit ve gyno ferro. Yani artık sadece 3 ilaç kullanıcakmışım kızlar. Saçlarını boyatabilirsin dediyürüyüş yapabilirsin dedi çok yorulmadan. Mide yanması için rennie şurup verdi. Yarım saat kadar sürdü muayenemiz hiç alışkın diilim bu kadar ilgi alakaya bayıldım
Hadi sıra kalp atisinda inşallahKızlar dayanamadım doktora gittim :) karından ultrasonla baktı bir tane kesemizi gördük, ikiz mi diye heyecandan ölecektim :)))) doktorumu da çok sevdim çok tatlı bi kadın. Kesenin durumu iyi dedi 2 hafta sonraya tekrar çağırdı ama ben zaten haftaya tüp doktoruma gidicem belki kalp atışını görürürüz. Bu arada 4+5 çıktı gebelik haftam. Bir de kesenin boyutu ultrason kağıdında nerede yazıyor kızlar, bilen var mı?
Ense kalınlığına bakıcaz dedi cnm. Bende detaylı ultrason mu oluyo yani dedim evet dedi.Maşallah onlara
Benimkilerde altlı üstlü ilerde yanyana gelirlermis genelde
Ayrıntılı bu haftalarda mi gidiliyor ki ? Daha geç değil miydi o
Aaa benimkiler hep öyleydiEnse kalınlığına bakıcaz dedi cnm. Bende detaylı ultrason mu oluyo yani dedim evet dedi.
Benimkiler yanyanaydı hep şimdi böyle görünce çok değişik geldi:)
gecmis olsun canim meyva ve balli ihlamur a yogunlas san gecer insaAllahGünaydın kızlar grip olmuşum tüm kemiklerin ağriyo gece uyuyamadim bile inşallah çabucak geçer
12 haftada bana da ense kalinligi dedi canim ikili test mi oluyor bu degil dimi ultrasonda bakiliyor ense kalinligina kan vermiyorsun diye biliyorum ikili degilde uclu test istiyormus ileriki haftalarda drum.Ense kalınlığına bakıcaz dedi cnm. Bende detaylı ultrason mu oluyo yani dedim evet dedi.
Benimkiler yanyanaydı hep şimdi böyle görünce çok değişik geldi:)
Canim benim cok uzuldumm ama bil ki saglikli degildi bebegin, dogal seleksiyon oldu. Biliyorum insanin ici parcalaniyo ama bu gercegi ne kadar cabuk kabullenirse o kadar cabuk toparlaniyo insan. Insallah bu gunler hizlica gececek ve bize yine bebis haberi vereceksin...Kızlar bende bebeğimi kaybettimkalbi durmuş çok üzgünüm
Sağol canım evt küçüktü doktora gittim bebek normal büyüklükteydi kesede büyüyordu ama normalden küçüktü 6 gün en son gecen hafta gittim kalp atışını dinletti hatta ama ertesi günde kalmış bugün kanama ile belli olduCanim benim cok uzuldumm ama bil ki saglikli degildi bebegin, dogal seleksiyon oldu. Biliyorum insanin ici parcalaniyo ama bu gercegi ne kadar cabuk kabullenirse o kadar cabuk toparlaniyo insan. Insallah bu gunler hizlica gececek ve bize yine bebis haberi vereceksin...
En son kese kucuktu sanirim canim o zamandan beri gitmemis miydin bitanem?
2li test değildir diye düşünüyorum cnm çnkü benimki ikiz gebelik. İkizlerde ikili test yapmıyolar diye biliyorum. Sanırım sadece ense kalınlığına bakılıcak12 haftada bana da ense kalinligi dedi canim ikili test mi oluyor bu degil dimi ultrasonda bakiliyor ense kalinligina kan vermiyorsun diye biliyorum ikili degilde uclu test istiyormus ileriki haftalarda drum.
Canim benim bu durumlarda diyecek söz bulamıyorum artık çok çok üzüldümSağol canım evt küçüktü doktora gittim bebek normal büyüklükteydi kesede büyüyordu ama normalden küçüktü 6 gün en son gecen hafta gittim kalp atışını dinletti hatta ama ertesi günde kalmış bugün kanama ile belli olduçok üzgünüm. Hayırlısı olsun...
Canim benim..ayni seyleri ben de yasadim, kese hep geriden geliyodu, kanamam oluyodu, yolk kese cok buyuktu ama ben hepsini yok saymistim..genetik analizde de bebegin 1 kromozomu eksik cikti. Sen de bil ki canim saglikli olsa kalbi durmaz, kese de 6 gun kucuk olmazdi. Insallah toparlancan hemen ve yeniden denicen bitanem, biliyorum cok zor ama guclu olmaya calis. Eger kurtaj olacaksan da genetik analiz iste, saglikli olmadigini gorunce insan rahatliyor...hep yanindayiz kuzucum...Sağol canım evt küçüktü doktora gittim bebek normal büyüklükteydi kesede büyüyordu ama normalden küçüktü 6 gün en son gecen hafta gittim kalp atışını dinletti hatta ama ertesi günde kalmış bugün kanama ile belli olduçok üzgünüm. Hayırlısı olsun...
Canim transferin hayirli olsun oncelikle..ama uykuda ruyalanma ne demek anlamadim benmerhaba kıslar iki gün önce transferim oldu çok çok utanarak size bişey sorucamuykunuzda rüyalanma oldunuzmu hiç çok korkuyorum bişey oldumu diye lütfen affedin beni çok utanıyorum sorarken
Nolur affedin orgazmCanim transferin hayirli olsun oncelikle..ama uykuda ruyalanma ne demek anlamadim ben
Teşekkürler cnm desteğin için, genetik analiz istedim eğer kromozomsal sorun varsa ikincidede olur diye korkuyorum iki tane koyuldu ikisidemi bozuktu biri tutmuştu tutmayanda bozuk olmalıCanim benim..ayni seyleri ben de yasadim, kese hep geriden geliyodu, kanamam oluyodu, yolk kese cok buyuktu ama ben hepsini yok saymistim..genetik analizde de bebegin 1 kromozomu eksik cikti. Sen de bil ki canim saglikli olsa kalbi durmaz, kese de 6 gun kucuk olmazdi. Insallah toparlancan hemen ve yeniden denicen bitanem, biliyorum cok zor ama guclu olmaya calis. Eger kurtaj olacaksan da genetik analiz iste, saglikli olmadigini gorunce insan rahatliyor...hep yanindayiz kuzucum...