2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Evett bebişlerimizi gördük :emir_bebek::emir_bebek:
Ranzada yatıyo gibi altlı üstlü yatıyolardı ve bitanesi 11 haftalık olan kıpır kıpır hareket ediyodu. Yeni doktorumuzu da çok sevdik hemşeriymişiz aynı zamanda (kayseriliymiş) haftaya perşembe yine çağırdı sanırım detaylı ultrasona giricez. coraspin ve hiboru da artık bırak dedi. Sadece folioya devam dedi ilaveten de vitaminler verdi elevit ve gyno ferro. Yani artık sadece 3 ilaç kullanıcakmışım kızlar. Saçlarını boyatabilirsin dedi:KK49: yürüyüş yapabilirsin dedi çok yorulmadan. Mide yanması için rennie şurup verdi. Yarım saat kadar sürdü muayenemiz hiç alışkın diilim bu kadar ilgi alakaya bayıldım:KK200:
Maşallah onlara :nazar::nazar:

Benimkilerde altlı üstlü ilerde yanyana gelirlermis genelde

Ayrıntılı bu haftalarda mi gidiliyor ki ? Daha geç değil miydi o

Kızlar dayanamadım doktora gittim :) karından ultrasonla baktı bir tane kesemizi gördük, ikiz mi diye heyecandan ölecektim :)))) doktorumu da çok sevdim çok tatlı bi kadın. Kesenin durumu iyi dedi 2 hafta sonraya tekrar çağırdı ama ben zaten haftaya tüp doktoruma gidicem belki kalp atışını görürürüz. Bu arada 4+5 çıktı gebelik haftam. Bir de kesenin boyutu ultrason kağıdında nerede yazıyor kızlar, bilen var mı?
Hadi sıra kalp atisinda inşallah :nazar:
üstten benim ikinci kese 5+1 de görülmedi
Alttan bakınca meğerse arkaya saklanmış minik öyle gördük :)
Hala olabilir canım
gönlünden geçen olsun insallah

Ense kalınlığına bakıcaz dedi cnm. Bende detaylı ultrason mu oluyo yani dedim evet dedi.
Benimkiler yanyanaydı hep şimdi böyle görünce çok değişik geldi:)
Aaa benimkiler hep öyleydi
Gercekten bi farklı duruyorlar :)
böyle mi duracaklar diye sordum yok yanyana geçebilirler dedi ilerde
Ben de 12+ da gidecegim kendi doktoruma bakar heralde
Tabi gelecek hafta pazartesi kaçamak yapcam özledim napayim merak ediyorum

Ense kalınlığına bakıcaz dedi cnm. Bende detaylı ultrason mu oluyo yani dedim evet dedi.
Benimkiler yanyanaydı hep şimdi böyle görünce çok değişik geldi:)
12 haftada bana da ense kalinligi dedi canim ikili test mi oluyor bu degil dimi ultrasonda bakiliyor ense kalinligina kan vermiyorsun diye biliyorum ikili degilde uclu test istiyormus ileriki haftalarda drum.

Kızlar bende bebeğimi kaybettim :KK43: kalbi durmuş çok üzgünüm
Canim benim cok uzuldumm ama bil ki saglikli degildi bebegin, dogal seleksiyon oldu. Biliyorum insanin ici parcalaniyo ama bu gercegi ne kadar cabuk kabullenirse o kadar cabuk toparlaniyo insan. Insallah bu gunler hizlica gececek ve bize yine bebis haberi vereceksin...

En son kese kucuktu sanirim canim o zamandan beri gitmemis miydin bitanem?

Canim benim cok uzuldumm ama bil ki saglikli degildi bebegin, dogal seleksiyon oldu. Biliyorum insanin ici parcalaniyo ama bu gercegi ne kadar cabuk kabullenirse o kadar cabuk toparlaniyo insan. Insallah bu gunler hizlica gececek ve bize yine bebis haberi vereceksin...

En son kese kucuktu sanirim canim o zamandan beri gitmemis miydin bitanem?
Sağol canım evt küçüktü doktora gittim bebek normal büyüklükteydi kesede büyüyordu ama normalden küçüktü 6 gün en son gecen hafta gittim kalp atışını dinletti hatta ama ertesi günde kalmış bugün kanama ile belli oldu :KK43: çok üzgünüm. Hayırlısı olsun...

12 haftada bana da ense kalinligi dedi canim ikili test mi oluyor bu degil dimi ultrasonda bakiliyor ense kalinligina kan vermiyorsun diye biliyorum ikili degilde uclu test istiyormus ileriki haftalarda drum.
2li test değildir diye düşünüyorum cnm çnkü benimki ikiz gebelik. İkizlerde ikili test yapmıyolar diye biliyorum. Sanırım sadece ense kalınlığına bakılıcak

merhaba kıslar iki gün önce transferim oldu çok çok utanarak size bişey sorucam :oops: uykunuzda rüyalanma oldunuzmu hiç çok korkuyorum bişey oldumu diye lütfen affedin beni çok utanıyorum sorarken

Sağol canım evt küçüktü doktora gittim bebek normal büyüklükteydi kesede büyüyordu ama normalden küçüktü 6 gün en son gecen hafta gittim kalp atışını dinletti hatta ama ertesi günde kalmış bugün kanama ile belli oldu :KK43: çok üzgünüm. Hayırlısı olsun...
Canim benim bu durumlarda diyecek söz bulamıyorum artık çok çok üzüldüm
Allahım kısa zamanda tekrar nasip etsin bebek sevincini sağlıklı bir şekilde ınsallah

Canim benim..ayni seyleri ben de yasadim, kese hep geriden geliyodu, kanamam oluyodu, yolk kese cok buyuktu ama ben hepsini yok saymistim..genetik analizde de bebegin 1 kromozomu eksik cikti. Sen de bil ki canim saglikli olsa kalbi durmaz, kese de 6 gun kucuk olmazdi. Insallah toparlancan hemen ve yeniden denicen bitanem, biliyorum cok zor ama guclu olmaya calis. Eger kurtaj olacaksan da genetik analiz iste, saglikli olmadigini gorunce insan rahatliyor...hep yanindayiz kuzucum...

merhaba kıslar iki gün önce transferim oldu çok çok utanarak size bişey sorucam :oops: uykunuzda rüyalanma oldunuzmu hiç çok korkuyorum bişey oldumu diye lütfen affedin beni çok utanıyorum sorarken
Canim transferin hayirli olsun oncelikle..ama uykuda ruyalanma ne demek anlamadim ben:KK57:

Kızlar günaydın. Mide yanması olan arkadaşlar rennie duo şurup muhteşem işe yaradı. İçtiğiniz anda kesiyo ve hiç bişey kalmıyo. Tadıda kötü diil naneli gibi. Bu gece rahat uyudum

G gamer123 çok geçmiş olsun canım.. emin ol mutlaka gelişimsel/yapısal bir problem olmuştur.. en kısa zamanda sağlıklı kese/bebek haberleriyle gelirsin inşallah.. hakkında hayırlısı olsun..

@57ordinary57 merak etme birşey olmaz.. normal koşullarda şuan sen hamile olduğunu bilmeyip ilişkiye bile girebilirdin.. insanlar hamile olduğunu 2 ay sonra bile anlayabiliyor.. tutunacağı varsa sen ne yaparsan yap tutunur zaten, kendini strese sokma.. stres hormonları tutunmayı engeller...

Canim benim..ayni seyleri ben de yasadim, kese hep geriden geliyodu, kanamam oluyodu, yolk kese cok buyuktu ama ben hepsini yok saymistim..genetik analizde de bebegin 1 kromozomu eksik cikti. Sen de bil ki canim saglikli olsa kalbi durmaz, kese de 6 gun kucuk olmazdi. Insallah toparlancan hemen ve yeniden denicen bitanem, biliyorum cok zor ama guclu olmaya calis. Eger kurtaj olacaksan da genetik analiz iste, saglikli olmadigini gorunce insan rahatliyor...hep yanindayiz kuzucum...
Teşekkürler cnm desteğin için, genetik analiz istedim eğer kromozomsal sorun varsa ikincidede olur diye korkuyorum iki tane koyuldu ikisidemi bozuktu biri tutmuştu tutmayanda bozuk olmalı:KK43: peki sen ikincide pgt yaptırdınmı?

X