-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Canim doktorlar sormayınca söylemiyor ne yazik ki. Ve birinci tutmazsa bazi tahlilleri o zamn istiyorlarmis. Cok sacma iste. Ama sen ararstir ve sorm ben oyle yapıyorumBen bu doktorları anlamıyorum. Bana da hiç bir şey söylenmedi. Direk adetin 2. Günü gelin başlayalım dendi. Açıklama bilgilendirme Yok. zaten biz öğrendiğimizde şoktaydık hiçbir fikrim yoktu soracak soru gelmedi aklıma . Her şeyi burdan öğreniyorum.
Canim ne guzel dua etmissin. Alllah razi olsun. Insallah biz de ilk seferde hamile kaliriz. Sen de saglikla bebegini al kucaginaarkadaşlar size belki umut olur yaşadıklarım. 5 senelik evliyim 2.5 senedir bebek istiyorduk . Benim 1 tüpüm tıkalı ve eşimde infertilite vardı.Kullanmadığım ilaç tedavisi yapmadığım kür kalmadı 2 aşılama denedim en sonunda tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.1. denemede hamile kaldım israel aruhta tedavi gördüm cok iyi bir drum ve başarılı bir ekibi var. Tüp bebek tedavisi düşünen arkadaşlar çok doğru alınmış bir karar veriyorsunuz umut, zaman ve para kaybı daha fazla yaşamaya gerek yok.Rabbim hepinizin tedavisini hayra cevirsin insallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.
Canim insallah Allah hepimiIn yuzune guler. Pkolilarin sansi tup bebekte yuksek diye biliyordum. Peki yumurta olmasi icin simdiden biseyler yiyip iciyor musun. Ben bal ari sutu polen yiyorum. Esim de tabi. Allahim bu mubarek ayda hepimizin dualrini kabul eder insallahben de geldim.şu an reglimin 3.günü.bir sonraki regl ile başlıcam.nisan ayında yumurta toplama işlemim oldu ama maalesef tek yumurta döllenmedi ve tedavim yarıda kaldı.pko lu olduğum için dozajda kontrollü gittik.sonucunda 2 yumurta büyüdü 1 tane toplandı o da kalitesiz çıktı.
aralıkta dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı.4 senelik evliyiz.2,5 senedir bebek istiyoruz.samsun medicalparkta tedavi olacağım
Onuda insallah hayirlisiyla atlatirsin canim benim.. O günü geldiginde yaz bize. Okuyalim sana güzel güzel dualar. Ben senin icin bi yasin okurum insallah o günü. Güzel sonuc alman icin insallahBenim için heycan 7. Ayda başlıyor histeroskopiyi hayirlisiyla bi atlatayim guzel geçsin tedavimde rahat olurum...
Birbirimize de dua edelim
Katiliyorum snaa canim. Biz sorulari sorucaz hep tek tek. Rutin bi islem olmus bazi doktorlar icin o yüzden banda sarmis gibi anlatmiyolae galiba.Canim doktorlar sormayınca söylemiyor ne yazik ki. Ve birinci tutmazsa bazi tahlilleri o zamn istiyorlarmis. Cok sacma iste. Ama sen ararstir ve sorm ben oyle yapıyorum
Iyi geceler arkadaslar :) biz de bayramdan sonra düşünüyoruz tedaviye baslamayi ama henuz karar vermedik daha sonraya da aksayabilir.. Cok heyecanliyim stresliyim ama ben, bi an once bayram gecse de doktora gitsek diyeebu arada onceki yazilari okumadim gen-art a giden var mi aranizda??
Canim hosgeldin. Insallah bu kez tutar. Alllah yardimcimiz olsun:)Merhaba kızlar ben pkoluthis HTML class. Value is 12 bucağa kadar okulyum uzun süredir çocuk düşünüyoruz 4yıl olmuştur herhalde 2 tüp bebek denemem. Var ama olmadı birincisi yumurta toplama işleminden sonra transfer yapıldı tek emriyo ikinci denemem iki emriyoyla yapıldı dondurulmuşlar la Temmuz adetimle Yada Ağustos adetimle 3 denemeyi yapmak istiyoruz dondurulmuş emriyolarla inş bu sefer tutar kıxlar benide aranıza alır mısınız
İyi geceler arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bu zorlu süreci hep birlikte güzel sonuçlarla atlatırız inşallah benimde ilk tüp bebek tedavim 8 gün önce başladı iğneleri vurunuyorum yarın kontrolüm var yumurta toplama gününü söyleyecek doktor inşallah ilk denememde allah yüzüme bakar herşeyin hayırlısı allahtan
Merhaba kızlar ben pkoluyum uzun süredir çocuk düşünüyoruz 4yıl olmuştur herhalde 2 tüp bebek denemem. Var ama olmadı birincisi yumurta toplama işleminden sonra transfer yapıldı tek emriyo ikinci denemem iki emriyoyla yapıldı dondurulmuşlar la Temmuz adetimle Yada Ağustos adetimle 3 denemeyi yapmak istiyoruz dondurulmuş emriyolarla inş bu sefer tutar kıxlar benide aranıza alır mısınız
Canim hosgeldin. Insallah bu kez tutar. Alllah yardimcimiz olsun:)Merhaba kızlar ben pkoluthis HTML class. Value is 12 bucağa kadar okulyum uzun süredir çocuk düşünüyoruz 4yıl olmuştur herhalde 2 tüp bebek denemem. Var ama olmadı birincisi yumurta toplama işleminden sonra transfer yapıldı tek emriyo ikinci denemem iki emriyoyla yapıldı dondurulmuşlar la Temmuz adetimle Yada Ağustos adetimle 3 denemeyi yapmak istiyoruz dondurulmuş emriyolarla inş bu sefer tutar kıxlar benide aranıza alır mısınız
Kizlar uyuyamiyorum yaicimde tuhaf bi huzursuzluk var .. Cok fazla hamilelik topiklerinde gezindim sanirim bugun :/ bi de adet dönemim yaklaştığı icin de ruh halim berbat olabilir
Tedavi baslangic gunumu hiiic bilmiyorum canim çünkü stresten adetlerim de duzensizlesti iyice bi hafta gecikti suan itibariyle ama tahminime gore daha 2 haftaya yakin var adetime.. Yani agustos ayında ne zamana denk gelirse diyelim :) sen sadece agustos yaz bana :)KIZLAR LISTEMIZE YENI ARKADASLARI EKLIYELIM... Bana muhtemelen tedavi baslangic gününüzü yazarmisiniz yeni gelenler?tskler
ecrin87 prensess38
Tedaviye baslamis olan arkadaslarimda test gününü yollasinlar
Merak ediyorum giriyorum sonra pisman oluyorum :/ bayramdan sonra esim test verecek bi nevi dönüm noktasi bizim icin.. O yuzden de gun yaklaştıkça stres artiyo bendeCok fazla takmamaya calis... Dicem ama ... Biliyorum elde olmayan bisey.. Bence o topiklere gitme canim insan etkileniyor ister istemez
Canim hosgeldin. Ayni heyecan bizde de var. Ben de bayramdan sonra baslayacagim kismetse. Agustosta olacak artik. Insallah bebeklerimize kavusuruz :)Iyi geceler arkadaslar :) biz de bayramdan sonra düşünüyoruz tedaviye baslamayi ama henuz karar vermedik daha sonraya da aksayabilir.. Cok heyecanliyim stresliyim ama ben, bi an once bayram gecse de doktora gitsek diyeebu arada onceki yazilari okumadim gen-art a giden var mi aranizda??
Merak ediyorum giriyorum sonra pisman oluyorum :/ bayramdan sonra esim test verecek bi nevi dönüm noktasi bizim icin.. O yuzden de gun yaklaştıkça stres artiyo bende