- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Insallah canim insallahh.. Biz de durum biraz daha zor iki kat stres yaşıyorum resmen.. Allah yardımcımız olsun.. Bugun cok karamsarim ve bu ruh halinden bi an once cikmak istiyorumCanim hosgeldin. Ayni heyecan bizde de var. Ben de bayramdan sonra baslayacagim kismetse. Agustosta olacak artik. Insallah bebeklerimize kavusuruz :)
Insallah canim insallahh.. Biz de durum biraz daha zor iki kat stres yaşıyorum resmen.. Allah yardımcımız olsun.. Bugun cok karamsarim ve bu ruh halinden bi an once cikmak istiyorum
Allah razi olsun canim :) herkesi cevirip dua ister oldum zaten artik :)Ah ah bilmezmiyiz o stresleri... Basimiza ne isler acabiliyoradet geciktiriyor uykusuzluga sebep oluyor ah ah rabbim hayirlisiyla bebisler nasip etsin saglikla insallahta bütün bu konuda olan stresi alsin üzerimizden. Insallah güzel sonuclarla döner esinde canim. Bolca dua edelim
Aramiza hosgeldin. Sen baslamissin ne guzel. Ben cok heyecanliyim zaman geçmiyor l. Insallah ilk seferde tutar. Allahim cok aratmadan verir insallah. Senin sıkıntı nedir. Neden olmuyo bebis.İyi geceler arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bu zorlu süreci hep birlikte güzel sonuçlarla atlatırız inşallah benimde ilk tüp bebek tedavim 8 gün önce başladı iğneleri vurunuyorum yarın kontrolüm var yumurta toplama gününü söyleyecek doktor inşallah ilk denememde allah yüzüme bakar herşeyin hayırlısı allahtan
Allah razi olsun canim :) herkesi cevirip dua ister oldum zaten artik :)
Dinlemek isterseniz her zaman anlatirim tabi ki canim.. Zaten birileriyle konusmak rahatlatiyo insani.. Esime azospermi tanisi kondu yani menide ölü ya da canli hic hucre yok.. 2.5 ay once de varikosel ameliyati oldu %25 ihtimalle çıkış olabilirmiş olmazsa da tese denen ameliyati olacak o surecte beni de hazırlayacaklar muhtemelen.. Ama sperm çıkmayacak olursa hersey iptal olacakAllah razi olsun canim :) herkesi cevirip dua ister oldum zaten artik :)
Dinlemek isterseniz her zaman anlatirim tabi ki canim.. Zaten birileriyle konusmak rahatlatiyo insani.. Esime azospermi tanisi kondu yani menide ölü ya da canli hic hucre yok.. 2.5 ay once de varikosel ameliyati oldu %25 ihtimalle çıkış olabilirmiş olmazsa da tese denen ameliyati olacak o surecte beni de hazırlayacaklar muhtemelen.. Ama sperm çıkmayacak olursa hersey iptal olacakinsallah çıkış olur da teseye gerek kalmaz diye dua ediyorum .. Tum korkum endisem stresim bu yuzden
Evet çoğu zaman kendimi teselli edebiliyorum dua ettikce ssakinlesiyorum rabbime sığınıyorum.. Ama diyorum ya bugun degisik bi ruh halindeyim.. Canınızı sıkmak istemem sizlerin de ..hakkınızı helal edin canim.. Insallah sabah uyandığımda gecmis olur bu hal..Anliyorum canim.. Fakat sunuda bilmelisin ki rabbim katinda hic bisey imkansiz degildir. Burda nice hikayeler okudum. Doktorlar asla cocugunuz olmaz deyipte hamile kalan arkadaslar var. O yüzden stresini anliyorum ama dualara sarilcaz bol bol rabbimde nasip etsin insallah. Insallah cokca sperm bulunur ve tedavin iptal olmaz. rabbim tüm istek arzularini bu konuda nasip etsin. 1 tane sperm yetiyor sonucta. Allah kün fe ye kün dedikten sonra...
Evet çoğu zaman kendimi teselli edebiliyorum dua ettikce ssakinlesiyorum rabbime sığınıyorum.. Ama diyorum ya bugun degisik bi ruh halindeyim.. Canınızı sıkmak istemem sizlerin de ..hakkınızı helal edin canim.. Insallah sabah uyandığımda gecmis olur bu hal..
Amin canim insallah bu mübarek gunlerde herkese cok dua ediyorum cünkü biliyorun bu süreç insani yıpratıyor ama tedavi boyunca hep pozitif olmaya calisinCanim ne guzel dua etmissin. Alllah razi olsun. Insallah biz de ilk seferde hamile kaliriz. Sen de saglikla bebegini al kucagina
Canim ben calisiyordum iki hafta rapor aldim evde dinlendim hep cunku korktum normal sekilde hareket etmeye iyice dinlen transferden bi gun once ananas ye transfer sonrasida cok yedim guzel beslendim ananas tutunmasina yardim ediyormusCanimben öyle doktorlara pek icim isinmiyo. Yani sonucta Allah isterse olur. Sen elinden geleni yapican. Tüp bebekte sonucta Allah dilerse tutar o evlada nasip bicen bu dünyada raabbim. Öyle düsünmeyen doktorlara itima etmiyorum acikcasi ve iicimde isinmiyo. Biz elimizden geleni yapariz ama veren Allahdir diyen doktor benim sempatimi kapmistir
Transferden sonra kac gün yattin canim? Kac gün sonra "normal" hayatina döndün ve nelerden sakindin?
Canim ben calisiyordum iki hafta rapor aldim evde dinlendim hep cunku korktum normal sekilde hareket etmeye iyice dinlen transferden bi gun once ananas ye transfer sonrasida cok yedim guzel beslendim ananas tutunmasina yardim ediyormus
Canim hosgeldin. Insallah bu kez tutar. Alllah yardimcimiz olsun:)
Seve seve aliriz seni yanimiza canim. Insallah bebegine bu tedaviyle Allahin izniyle kavusursun. Rabbim bu yolda olan tüm arkadaslarimuzin dualarini kabul etsin. Kucaklarimizi saglikli evlatlarla doldursun
Canim hosgeldin. Insallah bu kez tutar. Alllah yardimcimiz olsun:)
KIZLAR LISTEMIZE YENI ARKADASLARI EKLIYELIM... Bana muhtemelen tedavi baslangic gününüzü yazarmisiniz yeni gelenler?tskler
ecrin87 prensess38
Tedaviye baslamis olan arkadaslarimda test gününü yollasinlar
tahmini adet tarihim 16 temmuz gibi ama biz karar veremedik temmuz mu ağustos mu diyeKIZLAR LISTEMIZE YENI ARKADASLARI EKLIYELIM... Bana muhtemelen tedavi baslangic gününüzü yazarmisiniz yeni gelenler?tskler
ecrin87 prensess38
Tedaviye baslamis olan arkadaslarimda test gününü yollasinlar
Evet cnm öyle yapcam tekrar görüşcem tedavi öncesi.Canim doktorlar sormayınca söylemiyor ne yazik ki. Ve birinci tutmazsa bazi tahlilleri o zamn istiyorlarmis. Cok sacma iste. Ama sen ararstir ve sorm ben oyle yapıyorum
canım benim üzülme sakın ya allah büyük kiwicik arkadaşın söylediklerine aynen katılıyorum çok duyduk kesinlikle çocuğunuz olmaz deyin doktorları ve daha sonra hamile kalan insanları sıkma canını dua et bol bol :)Evet çoğu zaman kendimi teselli edebiliyorum dua ettikce ssakinlesiyorum rabbime sığınıyorum.. Ama diyorum ya bugun degisik bi ruh halindeyim.. Canınızı sıkmak istemem sizlerin de ..hakkınızı helal edin canim.. Insallah sabah uyandığımda gecmis olur bu hal..
Evet evetListemiz kabarıyor iyice:)