2015 agustos anneleri cinsiyet

Gidince haber verirsen sevinirim.gerçi diğer ayların annelerine de baktım aynı yaş aynı ay hamile kalmış ama cinsiyeti farklı.çin takvimi tutmuyor demektir bizlerin bebeğinin cinsiyeti farklıysa bakalım
Son adet tarihim 17 Kasım ama hamile kaldığım ay Kasım mi aralık mi onu bilemiyorum o yüzden farklı cinsiyetler oluyo sanırım neyse anlaşılır heralde bu gidişimde haber veririm

bu sene erkek senesi heralde:) aranıza yeni katıldım benımde bı kızım var ve ıkıncısı erkek masallah kıpır kıpır kerata:)

Merhaba kızlar,
Biz 17. Haftamıza girdik en son 15.haftadayken doktora gittim maalesef poposunu gösterdiği için bize cinsiyeti göremedik bakalım cuma kontrolüm var inşallah bu sefer görebiliriz

Kızım olacak inşallah 17 haftayı geçince görebildi doktor ancak. hep bağdaş ve secde pozisyonundaydı çünki. Darisi öğrenemiyenlerin başına. Rabbim hepimize hayırlısıyla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin . Amin.

12.hafta öğrendim bende kızımız oluyorr :) isim olarak da Almira düşünüyoruz eşim ve benim isimlerimin birleşimi

Bizim oğlan kız oldu 13+4de oğlan dı 19+0 da Kız oldu
Erken gidince öyle olabiliyor ben tam 4.aya girmesini bekledim kesin öğrenelim hayal kırıklığı olmasın diye bide bizim sulale elinde tIG ile bekliyordu yelek hırka ormek için. Cinsiyet değişikliği sorun olacaktı yani :) neyse 4.aya bir hafta kala gittim kız dedi bizimkiler hemen pembe lere kirmizilara başladılar sonra yine kız dedi neyse ki ama içimde bi korku vardı yine pembe yelekelere battaniyelere yazık olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…