-
- Konu Sahibi arzu_furkan_kombal
Son adet tarihim 17 Kasım ama hamile kaldığım ay Kasım mi aralık mi onu bilemiyorum o yüzden farklı cinsiyetler oluyo sanırım neyse anlaşılır heralde bu gidişimde haber veririmGidince haber verirsen sevinirim.gerçi diğer ayların annelerine de baktım aynı yaş aynı ay hamile kalmış ama cinsiyeti farklı.çin takvimi tutmuyor demektir bizlerin bebeğinin cinsiyeti farklıysa bakalım
Seker su iç kıpır kıpır olur cnmArkadaslar ben 15 haftaligim ama benimki hicbirsekilde baxaklarini acmiyor cinsiyeti ogrenemiyoz 12 martta kontfolum var hareketli olsun diye ne yememi onerirsiniz acaba
Cikolata meyve suyy ictim 2gun once gittim acti bacaklarini kiz benimkiSeker su iç kıpır kıpır olur cnm
Ne mutlu sana darısı basımaCikolata meyve suyy ictim 2gun once gittim acti bacaklarini kiz benimki
Inşallah cnmNe mutlu sana darısı basıma
Erken gidince öyle olabiliyor ben tam 4.aya girmesini bekledim kesin öğrenelim hayal kırıklığı olmasın diye bide bizim sulale elinde tIG ile bekliyordu yelek hırka ormek için. Cinsiyet değişikliği sorun olacaktı yani :) neyse 4.aya bir hafta kala gittim kız dedi bizimkiler hemen pembe lere kirmizilara başladılar sonra yine kız dedi neyse ki ama içimde bi korku vardı yine pembe yelekelere battaniyelere yazık olacaktıBizim oğlan kız oldu 13+4de oğlan dı 19+0 da Kız oldu
Aslında erkek denen bebeklerde pek yanilma olmaz ama yinede doktorlar emin olmadan söylememeli bence yinede ayrıntılı ultrasonda netlesir diye dusunuyorumBizim oğlan kız oldu 13+4de oğlan dı 19+0 da Kız oldu