2015 agustos anneleri cinsiyet

Bana 12. Haftada erkek demişti 16. Haftada yüzde 99 kız ama hazırlık yapma tekrar bakacam dedi kızım olacak bence
canım banada 13. haftada kesn erkek 18. haftada kesin kız dedi aynı doktor.bende bilemedim ama yine çok kesin konuştu.artık ayrıntılı ultraonda tam belli olur.zaten bu hafta gideriz.sen gittin mi belli oldu mu?

Seker yuklemesi yaptırdın mı peki canım?
Yok yaptirmadim ve yaptirmayacagim. Sebebi canan karatay degil ama, zaten insulin direncimin olmasi. Duzenli seker tahlili yaptiriyorum zaten, 27. Haftamda da 1 hafta evde olcum yaptirip endokrinologuma gostericem. Sen yaptirmayi dusunuyor musun?

Merhaba arkadaslar
ben 25+2 haftalik hamileyim
21.haftamda ultrasonda bebegimizin kiz oldugunu ögrendik
doktor yanilmaz degilmi o haftada :KK17:

Yok yaptirmadim ve yaptirmayacagim. Sebebi canan karatay degil ama, zaten insulin direncimin olmasi. Duzenli seker tahlili yaptiriyorum zaten, 27. Haftamda da 1 hafta evde olcum yaptirip endokrinologuma gostericem. Sen yaptirmayi dusunuyor musun?
yaptırmayı dusunmuyordum ama iyice arastırdim. Yedigim 2 dilim baklavadan hic bir farkı yokmus verilen sekerin. 2 gun sonra yaptıracagım.

merhabalar,
son 3 haftadır burada paylaşılanları okuyorum ama yazmak yeni nasip oldu :) ben hastanede çalıştığım için hamileliğimin 9 yada 10. haftasında oğlumun olacağını öğrendim. hastanede çalışmanın avantajı diyorum buna da... muhtemelende çalışırken doğum sancım tutar ve doğurur öyle çıkar giderim evime :KK70:

X