2015 agustos anneleri cinsiyet

eski tip o zaman doktor uzmansa ultrason konusunda o anlar ama senin seçmen biraz zor olur :) devlete mi gidiyosun?
Doktor da uzman ama ultrasonun kendine hayrı yok.Ben cinsiyetini anlamam da bebeğe benzer bişey de görünmüyor ultrason cihazında sıkıntı var sanırım

Yok hayatım şu an Doğudayım. Ankarada olsam 100 kez öğrenmiştim. ÖZel hastane yok burada malesef
görev icabı sanırım oradasın. devlette de pek ilgilenmiyolar ki hele de doğu da ultrason bulmuşsun o da bişey :)) şaka bi yana bişey sölüyo mu peki boyu şu kadar bilmem kilosu bu kadar falan diye? ben geçen ortobedi için devlete gidiyim dedim öyle bi kuyruk varki kimse bakmıyo saat 2 de doktor muayeneyi bırakmış falan allah yardım etsin zor durumda olanlara valla

Ne boy söylüyo ne kilo. Bizim memlekette 3 aylıkken boyunu falan söylüyorlardı. Her türlü imkansızlık burada. Allah yardımcımız olsun. Evet malesef eşimin görevi icabı

Ne boy söylüyo ne kilo. Bizim memlekette 3 aylıkken boyunu falan söylüyorlardı. Her türlü imkansızlık burada. Allah yardımcımız olsun. Evet malesef eşimin görevi icabı
çok kötü yaaa allah yardımcın olsun canım seninde sölemesi lazım tabi ne var ne yok taramaları yaptı mı bari? belki kendisi de göremiyodur boyunu kilosunu :)

aman iyi yaptırmışsın canım çok önemli onlar çünkü peki detaylı ultrason var mı yapılcak mı sana bişey dedi mi doktor?

Selam kizlaaar benim de oglum olacak insallah, 12+3'te acip gostermisti pasam zaten herkesin bebisi hayirli olsun, saglikla kucagimiza alalim insallah

merhaba arkadaşlar, ben iki doktora gidiyorum bebeğimin cinsiyetine bir kız biri erkek dedi. İkiside iddialı ve alanında iyi doktorlar, ne yapacağımı bilemedim bebeğime hiç bişey alamadım henüz 21 haftalıkta hamileyim, yani artık net belli olması gerekmiyor mu? 4d ultrason filan varmış acaba onlara mı girsem bilgisi olan varmı ?

21. Haftada zaten ayrintili ultrason yapilmasi gerekmiyor mu? Orda belli olur cinsiyeti, detayli bakan doktor soyler

Kesinmi cevap verdiler yoksa belli bir yüzde oranımi dediler? Yani bebegin pozisyonuna bağlı cinsiyet tespiti

Bana 12. Haftada erkek demişti 16. Haftada yüzde 99 kız ama hazırlık yapma tekrar bakacam dedi kızım olacak bence

Arkadaslar,ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı? Kacıncı haftada yaptırdınız ? Yaklasık ne kadar durdu? Yaptırmadan once bana bazıları 1 -2 saat arası suruyor demisti ancak benimki yarım saat surdu. Acaba duzgun incelemediler mi ki

Canim ben 20+2'de yaptirdim, 40 dk falan surdu. Hic 1-2 saat suren duymadim ben, belki bir sorun gorurlerse uzun sure bakiyorlardir, bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…