- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
-
- Konu Sahibi arzu_furkan_kombal
göstermiyo sanırım senin ufaklık :)Benim 22. hafta. Hala belli değil cinsiyeti. Şaka gibi
Yok yaaa ultrason cihazının kendine hayrı yok ki. Bebek mi var ne var orda belli olmuyogöstermiyo sanırım senin ufaklık :)
eski tip o zaman doktor uzmansa ultrason konusunda o anlar ama senin seçmen biraz zor olur :) devlete mi gidiyosun?Yok yaaa ultrason cihazının kendine hayrı yok ki. Bebek mi var ne var orda belli olmuyo
sende ankaradaymışsın bak bende ankaradayım hangi hastaneye gidiyosun?göstermiyo sanırım senin ufaklık :)
Yok hayatım şu an Doğudayım. Ankarada olsam 100 kez öğrenmiştim. ÖZel hastane yok burada malesefsende ankaradaymışsın bak bende ankaradayım hangi hastaneye gidiyosun?
Doktor da uzman ama ultrasonun kendine hayrı yok.Ben cinsiyetini anlamam da bebeğe benzer bişey de görünmüyor ultrason cihazında sıkıntı var sanırımeski tip o zaman doktor uzmansa ultrason konusunda o anlar ama senin seçmen biraz zor olur :) devlete mi gidiyosun?
görev icabı sanırım oradasın. devlette de pek ilgilenmiyolar ki hele de doğu da ultrason bulmuşsun o da bişey :)) şaka bi yana bişey sölüyo mu peki boyu şu kadar bilmem kilosu bu kadar falan diye? ben geçen ortobedi için devlete gidiyim dedim öyle bi kuyruk varki kimse bakmıyo saat 2 de doktor muayeneyi bırakmış falan allah yardım etsin zor durumda olanlara vallaYok hayatım şu an Doğudayım. Ankarada olsam 100 kez öğrenmiştim. ÖZel hastane yok burada malesef
Ne boy söylüyo ne kilo. Bizim memlekette 3 aylıkken boyunu falan söylüyorlardı. Her türlü imkansızlık burada. Allah yardımcımız olsun. Evet malesef eşimin görevi icabıgörev icabı sanırım oradasın. devlette de pek ilgilenmiyolar ki hele de doğu da ultrason bulmuşsun o da bişey :)) şaka bi yana bişey sölüyo mu peki boyu şu kadar bilmem kilosu bu kadar falan diye? ben geçen ortobedi için devlete gidiyim dedim öyle bi kuyruk varki kimse bakmıyo saat 2 de doktor muayeneyi bırakmış falan allah yardım etsin zor durumda olanlara valla
çok kötü yaaa allah yardımcın olsun canım seninde sölemesi lazım tabi ne var ne yok taramaları yaptı mı bari? belki kendisi de göremiyodur boyunu kilosunu :)Ne boy söylüyo ne kilo. Bizim memlekette 3 aylıkken boyunu falan söylüyorlardı. Her türlü imkansızlık burada. Allah yardımcımız olsun. Evet malesef eşimin görevi icabı
Burada ikili tarama yoktu zaten. Memlekette yaptırdım. Üçlüyü yaptılar amaçok kötü yaaa allah yardımcın olsun canım seninde sölemesi lazım tabi ne var ne yok taramaları yaptı mı bari? belki kendisi de göremiyodur boyunu kilosunu :)
21. Haftada zaten ayrintili ultrason yapilmasi gerekmiyor mu? Orda belli olur cinsiyeti, detayli bakan doktor soylermerhaba arkadaşlar, ben iki doktora gidiyorum bebeğimin cinsiyetine bir kız biri erkek dedi. İkiside iddialı ve alanında iyi doktorlar, ne yapacağımı bilemedim bebeğime hiç bişey alamadım henüz 21 haftalıkta hamileyim, yani artık net belli olması gerekmiyor mu? 4d ultrason filan varmış acaba onlara mı girsem bilgisi olan varmı ?
Kesinmi cevap verdiler yoksa belli bir yüzde oranımi dediler? Yani bebegin pozisyonuna bağlı cinsiyet tespitimerhaba arkadaşlar, ben iki doktora gidiyorum bebeğimin cinsiyetine bir kız biri erkek dedi. İkiside iddialı ve alanında iyi doktorlar, ne yapacağımı bilemedim bebeğime hiç bişey alamadım henüz 21 haftalıkta hamileyim, yani artık net belli olması gerekmiyor mu? 4d ultrason filan varmış acaba onlara mı girsem bilgisi olan varmı ?
Arkadaslar,ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı? Kacıncı haftada yaptırdınız ? Yaklasık ne kadar durdu? Yaptırmadan once bana bazıları 1 -2 saat arası suruyor demisti ancak benimki yarım saat surdu. Acaba duzgun incelemediler mi ki