- 28 Şubat 2015
- 631
- 417
- 36
-
- Konu Sahibi arzu_furkan_kombal
Canim bence cin takvimine guvenme cogunun yanlis cikiyor cunku bana erkek cikti ama nedense kiz hissediyorum ben bekleyip gorecezMerhaba hamilelerrrr :)
Ben henüz bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim.
bende bu cin takvimini merk ediyorum nasil bakiliyor acaba.
22 yasinda kasim ayinda hamile kaldim bakabilit misiniz acabaaa...
simdiden Teşekkürler....
Çok sevindim canım senin adına başından beri kıza benziyor falan demişmiydi doktorun bana Erkeğe benziyor Demişti benim de 2. Bebeğimilk çocuğum erkek olduğu için kız çok istiyorduk özellikle esim çok şükür doktor kız dedi Allah herkesin gönlündekini versin
sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Ben 82liyim agustos annesiyim.Doktorum erkek dediArkadaşlar Ağustos annesi olup 1982. Doğumlu olanlar cinsiyetiniz nedir acaba
Tamam teşekkür ederim doktor %90 kız dedi ama tam belli değil çin takviminin doğruluğunu merak ediyorum onun için sordum bakalım benimki ayrıntılıya kaldıBen 82liyim agustos annesiyim.Doktorum erkek dedi
Bende 82 liyim ve 15. Haftada doktor %80 kiz dedi bakalım bi sonraki kontrolde netlesir diye düşünüyorumTamam teşekkür ederim doktor %90 kız dedi ama tam belli değil çin takviminin doğruluğunu merak ediyorum onun için sordum bakalım benimki ayrıntılıya kaldı
Senin ilk bebeğinmi? Ben merak ettikçe o göstermiyor 4hafta var kontrolüme.senindiğer kontrolün nezamanBende 82 liyim ve 15. Haftada doktor %80 kiz dedi bakalım bi sonraki kontrolde netlesir diye düşünüyorum
erkege benziyor demişse muhtemelen erkektir ama kıza benziyor demişse yanılma oluyor ilk çocuğumda 3.5 aylıkken kız 4.5 aylıkolunca erkekmiş dedi doktor ama arkadaşıma 3 aylıkken erkek demişti erkek olduÇok sevindim canım senin adına başından beri kıza benziyor falan demişmiydi doktorun bana Erkeğe benziyor Demişti benim de 2. Bebeğim
2. Bebeğim 20 martta kontrolümSenin ilk bebeğinmi? Ben merak ettikçe o göstermiyor 4hafta var kontrolüme.senindiğer kontrolün nezaman
Doktorlar emin olmadan neden cinsiyet tahmininde bulunurlar anlamıyorum boşu boşuna umitlendiriyolar12+3 erkek dedi yine
14+1 erkek dedi
15+1 kıza benziyor dedi bakalim haftaya könrolüm var belli olur inşallah
Gidince haber verirsen sevinirim.gerçi diğer ayların annelerine de baktım aynı yaş aynı ay hamile kalmış ama cinsiyeti farklı.çin takvimi tutmuyor demektir bizlerin bebeğinin cinsiyeti farklıysa bakalım2. Bebeğim 20 martta kontrolüm