- 22 Aralık 2014
- 162
- 85
- 35
-
- Konu Sahibi arzu_furkan_kombal
okudum allah emeğini boşa goturmesinsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
ben okudum canım. Allah emeğinin karşılığını versin inşsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Okudum..hayirli haberler insallah...Allah gonlune gore versin....sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Bende okudum3958esra,berika55,mevludemercimek,deniz21nisan,cryofangel,beatiful86,arzumm06,nurerdem,savha,gulucum81,
polyanna23, ,dicodico,ozdecik,canan1981,sevdaa88,neFarkeder,arzu3850,Batuhanannesi,mrsswomen,isimsizcisim,gayyee21,sm34,
simay ada,bluebottle,deli_yagmur,captain swife,listeria,_derinmasalim_,ozim84,hulyab27,catdog,br33z3,
hasan eymen,sclkrm0133,yoladevam,yuja,alpmerve,0hatu0,sedeflikaraf,
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız için,bu kadar hızlı dönüş yaptığınız için,herbirinize güzel hamilelikler ve sağlıklı güzel doğumlar dilerim...
son 2 kişi kaldı,yeni görenlerden okumayan varsa onlardan da rica ederim SAYIN HAMİLE ARKADAŞLARIM;-))
Çok tesekkur ederim. Sana da sağlıklı doğumlar dilerimBende okudum
İnşallah. Darısı da hayırlısı ile Senin ve tüm bebek isteyenlerin başına.Çok tesekkur ederim. Sana da sağlıklı doğumlar dilerim
Okudum:) Allah kabul etsin3958esra,berika55,mevludemercimek,deniz21nisan,cryofangel,beatiful86,arzumm06,nurerdem,savha,gulucum81,
polyanna23, ,dicodico,ozdecik,canan1981,sevdaa88,neFarkeder,arzu3850,Batuhanannesi,mrsswomen,isimsizcisim,gayyee21,sm34,
simay ada,bluebottle,deli_yagmur,captain swife,listeria,_derinmasalim_,ozim84,hulyab27,catdog,br33z3,
hasan eymen,sclkrm0133,yoladevam,yuja,alpmerve,0hatu0,sedeflikaraf,
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız için,bu kadar hızlı dönüş yaptığınız için,herbirinize güzel hamilelikler ve sağlıklı güzel doğumlar dilerim...
son 2 kişi kaldı,yeni görenlerden okumayan varsa onlardan da rica ederim SAYIN HAMİLE ARKADAŞLARIM;-))
Çok teşekkür ederim,tamamladım sayenizde...Okudum:) Allah kabul etsin
Allah kabul etsin inş canımÇok teşekkür ederim,tamamladım sayenizde...
Merhaba nejla6734 biz seninle ayniyiz:)) Bizimde kiz oldugunu soyledi. 28 yasindayim ilk gebeligim:)bizim cimcimemizde 13 haftada kız olduğunu gösterdi,16 haftada bu doğrulandı
merhaba,Merhaba nejla6734 biz seninle ayniyiz:)) Bizimde kiz oldugunu soyledi. 28 yasindayim ilk gebeligim:)
canım doktor sana kaçıncı haftada kız demiştiMerhaba nejla6734 biz seninle ayniyiz:)) Bizimde kiz oldugunu soyledi. 28 yasindayim ilk gebeligim:)