2015 agustos anneleri cinsiyet

okudum allah emeğini boşa goturmesin

ben okudum canım. Allah emeğinin karşılığını versin inş

Okudum..hayirli haberler insallah...Allah gonlune gore versin....

3958esra,berika55,mevludemercimek,deniz21nisan,cryofangel,beatiful86,arzumm06,nurerdem,savha,gulucum81,
polyanna23, ,dicodico,ozdecik,canan1981,sevdaa88,neFarkeder,arzu3850,Batuhanannesi,mrsswomen,isimsizcisim,gayyee21,sm34,
simay ada,bluebottle,deli_yagmur,captain swife,listeria,_derinmasalim_,ozim84,hulyab27,catdog,br33z3,
hasan eymen,sclkrm0133,yoladevam,yuja,alpmerve,0hatu0,sedeflikaraf,

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız için,bu kadar hızlı dönüş yaptığınız için,herbirinize güzel hamilelikler ve sağlıklı güzel doğumlar dilerim...

son 2 kişi kaldı,yeni görenlerden okumayan varsa onlardan da rica ederim SAYIN HAMİLE ARKADAŞLARIM;-))

Bende okudum

Okudum:) Allah kabul etsin

Benim 13.haftada kesin olarak erkek olduğunu söyledi...Bende çok şaşırmıştım.. çünkü çin takvimine göre kız olcaktı..Tabiki Allah ın bileceği iş ama bende baya baya kız diye hissetmiştim hatta isim bile koymuştum öyle seviyodum bebişimi ama erkek dedi... şimdi kara kara düşünüyoruz isim konusunu bakalım...

Merhaba hamilelerrrr :)
Ben henüz bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim.
bende bu cin takvimini merk ediyorum nasil bakiliyor acaba.
22 yasinda kasim ayinda hamile kaldim bakabilit misiniz acabaaa...
simdiden Teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…