2015 agustos anneleri cinsiyet

Arkadaslar ben 15 haftaligim ama benimki hicbirsekilde baxaklarini acmiyor cinsiyeti ogrenemiyoz 12 martta kontfolum var hareketli olsun diye ne yememi onerirsiniz acaba:anneadayı:

Merhaba hamilelerrrr :)
Ben henüz bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim.
bende bu cin takvimini merk ediyorum nasil bakiliyor acaba.
22 yasinda kasim ayinda hamile kaldim bakabilit misiniz acabaaa...
simdiden Teşekkürler....
Canim bence cin takvimine guvenme cogunun yanlis cikiyor cunku bana erkek cikti ama nedense kiz hissediyorum ben bekleyip gorecez

Merhaba beş Yaşında bir oğlum vAr şimdi 16 +5 hamileyim başından beri Erkeğe benzetiyor Dr Um Hayırlısı diyorum dua ve Sabırla bekliyorum internette gördüğüm tüm belirtiler erkek diyor☺️ Ama gönlüm sağlık lı bir kız evlat istiyor önce erkek diyip değişen arkadaşlar varsa yazabilirler mi ? Bu arada 13. Ağustos beklenen doğum tarihimiz sevgiler....

Benim 2oğlum var Ağustos'ta doğacak inşallah 3.bebeğim cinsiyeti belli değil daha ama çoğu kişi erkek yazmış benim de 3.oğlum geliyor heralde Pazartesi gidicem doktor ne diyecek bakalım

ilk çocuğum erkek olduğu için kız çok istiyorduk özellikle esim çok şükür doktor kız dedi Allah herkesin gönlündekini versin
Çok sevindim canım senin adına başından beri kıza benziyor falan demişmiydi doktorun bana Erkeğe benziyor Demişti benim de 2. Bebeğim

sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.

Beni de yazın, okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Çok sevindim canım senin adına başından beri kıza benziyor falan demişmiydi doktorun bana Erkeğe benziyor Demişti benim de 2. Bebeğim
erkege benziyor demişse muhtemelen erkektir ama kıza benziyor demişse yanılma oluyor ilk çocuğumda 3.5 aylıkken kız 4.5 aylıkolunca erkekmiş dedi doktor ama arkadaşıma 3 aylıkken erkek demişti erkek oldu

X