-
- Konu Sahibi arzu_furkan_kombal
Seker yuklemesi yaptırdın mı peki canım?Canim ben 20+2'de yaptirdim, 40 dk falan surdu. Hic 1-2 saat suren duymadim ben, belki bir sorun gorurlerse uzun sure bakiyorlardir, bilemedim ki
canım banada 13. haftada kesn erkek 18. haftada kesin kız dedi aynı doktor.bende bilemedim ama yine çok kesin konuştu.artık ayrıntılı ultraonda tam belli olur.zaten bu hafta gideriz.sen gittin mi belli oldu mu?Bana 12. Haftada erkek demişti 16. Haftada yüzde 99 kız ama hazırlık yapma tekrar bakacam dedi kızım olacak bence
Yok yaptirmadim ve yaptirmayacagim. Sebebi canan karatay degil ama, zaten insulin direncimin olmasi. Duzenli seker tahlili yaptiriyorum zaten, 27. Haftamda da 1 hafta evde olcum yaptirip endokrinologuma gostericem. Sen yaptirmayi dusunuyor musun?Seker yuklemesi yaptırdın mı peki canım?
yaptırmayı dusunmuyordum ama iyice arastırdim. Yedigim 2 dilim baklavadan hic bir farkı yokmus verilen sekerin. 2 gun sonra yaptıracagım.Yok yaptirmadim ve yaptirmayacagim. Sebebi canan karatay degil ama, zaten insulin direncimin olmasi. Duzenli seker tahlili yaptiriyorum zaten, 27. Haftamda da 1 hafta evde olcum yaptirip endokrinologuma gostericem. Sen yaptirmayi dusunuyor musun?
Evet ben de oyle biliyorumyaptırmayı dusunmuyordum ama iyice arastırdim. Yedigim 2 dilim baklavadan hic bir farkı yokmus verilen sekerin. 2 gun sonra yaptıracagım.