2015 agustos anneleri cinsiyet

arzu_furkan_kombal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
6
1
40
Kizlar ben 12+4 hastalığım dun doktor bakar bakmaz erkek dedi hep içime kiz doğmuştu şok geçirdim.pipisi ni bile eliyle gösterdi .bbukadar çabuk nasıl belli oldu şaşırdım.

Hakkaten erken söylemiş doktor ama erkek olduğu için kiz olsa bu kadar kesin konuşmazdı.. yinede ilerleyen haftalarda kesinleşir.. bende pazartesi tam 12. Haftam bitiminde gidicem kontrole bilemiyorum soylermi cinsiyeti görebilir miyiz

Bilmiyorum belki de seninki de belli eder aslında yanilma payları var ama bana kesin konuşunca bi tuhaf oldum kendi doktoruma da giderim burası devletti zaten çok detaylı bakmadi

Erkek olunca kesin konusuyomuslar zaten ama 15 16. Haftaya kadar kesinlesmezmis o zaman tam şekliyle gozukurmus cinsiyeti. Bi arkadaşım gitti mesela 14. Haftasında doktor daha goremedim demiş özel hastanede.. oda heralde kiz diyo bakalım Rabbim sağlıkla kavustursun da bebislerimize

Amin inşaallah canım ilk oğlumda hemen göstermişti cinsiyetini kiz bekleyince biraz tabi şok oldum ama bugun alıştım iyice Sizinkiler de belli olunca yazarsaniz sevinirim.

selamlar benimde 14+1 de doktorum erkek gibi görünüyor ama 9 gün sonra yine gel tekrar bakalım dedi.ilk çocuğumuz kız ikinciyide kız diye düşünmüştük.önemli olan tabikide sağlıklı olması.umarım hepimizin sağljklı ve hayırlı evlat olsunlar..

Merhabalar :)
siteye ilk girişim ve yazım , ben de 16 haftalık hamileyim. ve heyecanlıyım . heyecanımı paylaşmak için buradayım. Rabbim tüm gebelerimizin yardımcısı olsun inşallah . Cümleten hayırlı akşamlar dilerim..:)

arkadaşlar :) heyecanımdan bebişimin cinsiyeti hakkında yazmayı unutmuşum :) Bende Perşembe günü doktora gittim ve " Erkek gibi görünüyor" dedi doktor hanım ama " sürpriz olursa kız da olabilir " dedi :) Hayırlısı inşallah :)

bize de doktor 12+2 de erkeğe benziyor ama yinede tam bilemem demişti. bu hafta yine gideceğiz inş kesin belli olur çok merak ediyoruz ilk bebeğimiz. çok heyecanlıyız o yuzden:)

13+1 haftalik azonce doktordan ciktim cinseyet erkekmis pipisinide gosterdi...hayal kirikligina ugradim sanki1 oglum var buarada alisicam zamanla...yanilma payi nekadardir bilmiyorum

sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…