2015-2016 kpssye evde hazırlanan anneler

Cnm bende krese verdim küçük olunca olmadı beni bırakmak istemedi üstelik benim 35aylık 3yasinda herseferinde ayaklarıma yapisiyordu 1 ay gitti bıraktık küçük dediler bende matematik 88 puanla 2 cocukla atanan bi arkadas var gündüz hem çocuğu ayagimda sallarım hem test çözerim derdi gecede bu kola kahve karisimi yapicam uyku için bi süre sonra bünye.alisir muhakkak

Kahve kola karisimimi nasil oluyor ki o??

merhaba
ben yeni katılıyorum aranıza.. mesajlarınıza okudum günde 100 matemetikten bahsediyosunuz bence çok iyi. ben hala matematik konularını bitiremedim. bu hafta geometriye geçicem sonrada Türkçeye. acaba yanlışmı yapıyorum. yorumlarınızı bekliyorum

Geo dan 3 soru çıkıyor. Ama geo süreç istiyor, mat öncelikli tabi ki ama bence her gün geo dan 3-5 soru çerez niyetine çözülmeli.

Merhaba, bende bu yıl kpss sınavına giricem bu 3. girişim olcak ama diğerlerinde başkalarının iteklemesiyle girmiştm, pek bişi beklemiyodum. Bu yıl eşimle çocuk da istiyoruz nasıl olcak bilmiyorum rabbim hayırlısını versin :)

selam kızlar ben de gecen sene hazırlandım için bu sene fazla calısmadım sınav basvurusu ve sınav ne zaman kızlar simdi kıs geldi ve hamileyim evdeyim atrk ders calısmaya başlarım =)allah izni ile

X