nasıl calıstınnn28 yasindayim
2 ay sonra 29
Bölümüm gida teknolojisi
2014 sinavina hazirlandim ve 87 puan aldim. İnşallah atanirim.
Bu topigi size yardimci olmak için takip ediyorum
Çünkü bende buradaki topiklerden çok yardim aldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl calıstınnn28 yasindayim
2 ay sonra 29
Bölümüm gida teknolojisi
2014 sinavina hazirlandim ve 87 puan aldim. İnşallah atanirim.
Bu topigi size yardimci olmak için takip ediyorum
Çünkü bende buradaki topiklerden çok yardim aldim
2012 sonucunu aldıktan sonra basladim calismaya. 2 yil.calistim.nasıl calıstınnn
İnsallah canimİnşallah atanırsın canım yardımlarını bekliyoruz ben de 29 yaşıma girdim bölümüm işletme.. 2 sene çalışcam inşallah bu sefer olcak... başka kimse yok mu arkadaşlar
İnsallah canim
Evde mi hazirlanacaksin
Evli misin ?
Çok yararli olur.Evet canım evliyim 1 tane çocuk var evde hazırlancam ama uzaktan eğitim videolarından yardım alcam. 3 kasımda mat dersi başlayacak
Burada bir adilemir abla var. 32 yasinda 7 ce 1 yasinda 2 çocuk annesi . 2012 sinavinda evde calisarak ilk hazirlanmasiyla 86 yla atandi. Onun azmi bana motive olmustu.10 ocakta 2 yaşına gircek
Burada bir adilemir abla var. 32 yasinda 7 ce 1 yasinda 2 çocuk annesi . 2012 sinavinda evde calisarak ilk hazirlanmasiyla 86 yla atandi. Onun azmi bana motive olmustu.
Önlisans isletme mi, lisans mi ?Ne güzel yaa. Darısı başımıza inşallah
Çok geç kalmadan tam başla canim. Az kaldin sinava.Lisans işletme canım
Lisans düz memurlukler da yaş sınırı yok cnm.Bende 2016 ya çalışmaya başladım matematik ten. Pazartesi tarihede çalışmaya başlıyorum.Ders anlatım videolari ile çalışmak en kolayı.ben iki hoca buldum onlara devam ediyorumSlm kizlar bende sinava girmeyi dusunuyorum fakat yasim gecti galiba 29 yasindayim simdi . Yas siniri varmi acaba benimde 2,5 aylik kizim var.simdi baslasam ancak bitiririm
selam canim basladin mi calismaya neler calistin nerelere calistin...Lisans düz memurlukler da yaş sınırı yok cnm.Bende 2016 ya çalışmaya başladım matematik ten. Pazartesi tarihede çalışmaya başlıyorum.Ders anlatım videolari ile çalışmak en kolayı.ben iki hoca buldum onlara devam ediyorum
Matematikten you tube denir hoca var .kpss matematik yaz yeliz akça yazan video daki hoca süper.selam canim basladin mi calismaya neler calistin nerelere calistin...