2015-2016 kpssye evde hazırlanan anneler

28 yasindayim
2 ay sonra 29 :KK43:
Bölümüm gida teknolojisi
2014 sinavina hazirlandim ve 87 puan aldim. İnşallah atanirim.
Bu topigi size yardimci olmak için takip ediyorum :KK66:
Çünkü bende buradaki topiklerden çok yardim aldim
nasıl calıstınnn

İnşallah atanırsın canım yardımlarını bekliyoruz ben de 29 yaşıma girdim bölümüm işletme.. 2 sene çalışcam inşallah bu sefer olcak... başka kimse yok mu arkadaşlar

Evet var 2014 ten 75 aldım ama yeterli değil. 85 almam lazım tarih ve mat yüzünden böule oldu. Çocuktan dolayı çalışamamıştım. İnşallah bu sefér başarırım

kızlar bende varım kızım 8 aylık 2016 ya hazırlanmak istiyorum ama şimdiden başlarsam çok sıkılacam 2014e çalışamadım 2012den 80 aldım ama atanamadım seneye dershaneye gitmeyi düşünüyorum inşallah bebişler uslu olur da çalışabiliriz

Slm kizlar bende sinava girmeyi dusunuyorum fakat yasim gecti galiba 29 yasindayim simdi . Yas siniri varmi acaba benimde 2,5 aylik kizim var.simdi baslasam ancak bitiririm

Slm kizlar bende sinava girmeyi dusunuyorum fakat yasim gecti galiba 29 yasindayim simdi . Yas siniri varmi acaba benimde 2,5 aylik kizim var.simdi baslasam ancak bitiririm
Lisans düz memurlukler da yaş sınırı yok cnm.Bende 2016 ya çalışmaya başladım matematik ten. Pazartesi tarihede çalışmaya başlıyorum.Ders anlatım videolari ile çalışmak en kolayı.ben iki hoca buldum onlara devam ediyorum

yok kizlar erken degil donup pekistirmek icin zamanimiz olur bende de bebis var. vatandaslik bitmek uzere , turkce ve cografyaya yuklendim maliyedende sadece 2 unite bitirebildim tabi muhasebeden de 2 unite bitti var mi benimle beraber calismak isteyen arkadaslar....

Lisans düz memurlukler da yaş sınırı yok cnm.Bende 2016 ya çalışmaya başladım matematik ten. Pazartesi tarihede çalışmaya başlıyorum.Ders anlatım videolari ile çalışmak en kolayı.ben iki hoca buldum onlara devam ediyorum
selam canim basladin mi calismaya neler calistin nerelere calistin...

X