2015-2016 kpssye evde hazırlanan anneler

Matematikten you tube denir hoca var .kpss matematik yaz yeliz akça yazan video daki hoca süper.
Tarihte ramazan yetgin var buda süper güncelleme ler le anlatıyor tarihi.
bende online derhaneye gidiyorum ordan online derslere katilip video tekrarlarini izliyorum daha yeni ilerlemeye basladim sen hangi bolumu bitirdin?

Mat. İkinci dereceden denklemler bitti.Tarihten kavimler göçü bitti.
İstersen benim hocaların linklerini atarım sana canım
Tarihten bu yıl ki dersleri dinle. Çok değişiklik varmış tarihten.

bende online derhaneye gidiyorum ordan online derslere katilip video tekrarlarini izliyorum daha yeni ilerlemeye basladim sen hangi bolumu bitirdin?
Mat. İkinci dereceden denklemler bitti.Tarihten kavimler göçü bitti.
İstersen benim hocaların linklerini atarım sana canım
Tarihten bu yıl ki dersleri dinle. Çok değişiklik varmış tarihten.

Bendeeee.. aynen cnm bi yandan aöf bi yandan kurumsal sınavlar.. kpss... zorr ama isteynce oluooooo

Ğirdim bu yıl 76 puanım katipliğe gircem deneme amaclı f lavye çlşmaya başladım. Aynı zmnda aöf.. 2yasında kuzumvar allh bağslsn
Allah bagislasin cnm insallah girersin cnm benimde 2 yasinda bir oglum var bende daha ilk defa kpss ye giricem bunu da A grubu ile denemek istedim, 2015 KPSS A grubunda kendimi deneyip asil 2016 da tam tesekkullu olarak sinava girmek istiyorum...

ben a ya çalışamam seneye b den dershaneye gidecem 2012 ye hazırlandım 80 aldım atanamadım son bi kere daha denemek istiyorum şansımı. a grubu baya zorlar beni

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım
ben hem 10aylık bir anneyim hem de kpss öğrensici olmayı düsünüyorum nasıl yapacağımı da açıkcası bilmiyorum .

Merhaba hanımlar. KPSS zorlu bir süreç özverili bir çalışma istiyor ve insanı yıldırdığı, pes etmeye sebep olduğu anlar olabiliyor. Ben 2011 mezunuyum 24 yaşındayım ve alanım gereği yüksek bir puan almam gerekiyor. lakin 9 aylık bıcırık bir kızım, halletmem gereken ev işlerim ve tabiki çalışmam gereken derslerle beraber ilgilenmem gereken bir eşim var.

Kızım olmadan önce biraz boşlayarak girdiğim sınavlarımı düşündükçe çok üzülüyorum. şu anda işimin ne kadar zor olduğunu biliyorum ama ucundan tutmam gerekiyor bir şekilde.

sınava nasıl hazırlanacaksın derseniz ben aslında 2 sene çalışıp girmeyi düşünüyorum sınava yani asıl 2016da gireceğim. çocukla ancak hallederim çünkü lakin 2015de de şansımı denemek için gireceğim yinede.

şimdilik planım bu ay çalışacağım kitaplarımı hazırlayıp günlük bir çalışma planı yapmak olacak kızımdan ancak gece fırsat bulabildiğim için gece ve sabahın erken saatleri o uyurken çalışmak olacak umarım bu yolda birbirimizi motive eder birbirimize destek oluruz.

haziran 15 de Allahın izniyle ders çalışmaya başladığımda günlük çalıştığım konularıda paylaşacağım. geçen sene 75 almıştım ve çok üzülmüştüm 86 -87 gibi bir puana ihtiyacım var umarım bu sefer başarılı olurum. herşey kızım için ve onun geleceği için çünkü
Selam herkese. Ayni durumdayiz canim. Sadece benim kizim artik 2 yasinda 2014te sinava girdigimde 1,5 yasindaydi ve hic calismadan girdim 75 alabildim. Bende senin gibi kizim yokken girdigim sinavlara yaniyorum . ders calismak icin ozaman ne kadar cok vakit varmis ve o vakitler ne kadar bos gecmis...
Ama akil basa geldi..allahin izniyle bu sefer basarcaz hepiz. Benimde calismak icin safece kizimin 2 saatlik oglen uykusu ve gece 11,5dan sonra dayanabildigim kadar vaktim var. Bende o yuzden 2016 sinavina simdiden calismak istiyorum.
Burdan birbirimizi motive edelim ve bu isi basaralim..

Merhaba kızlar ben resim öğretmenliği mezunuyum 3 yasında kızımla ilgilenmek ev işleriyle uğraşmak derken hiç bişey yapamıyorum.Tam çalismaya basliyorum o kadar eksigim var ki vetemelinde hiç yok boşver diyor

Ve temelimde hiç yok boşver diyor içimden bir ses ve çalısamiyorum.
Bosver demek yok artik. Her sene bir oncekini aratiyor sistem gittikce zorlasiyor. Bosver deme sansimiz yok artik. Calismak zorundayiz bu sinavin tek sartiiyi kaynaklardan kararli bi sekilde calismak. Bende kimya mezunuyum sayisalda hic bir sorunum yok ama sozel felaket :KK43: benimde 26 aylik bir kizim var ve feci halde bana yapisik kimseyle bir kasik yemek yemiyor uyumuyor benden 1 sn ayrilmiyor. Buna ragmen ben busefer basarmaya soz verdim kendime. Bu zamana kadar issiz kalmamin nedeni bosvermisligim. Bu sefer azimliyim. Sende sakin bosver deme. Simdiden basla calismaya. Onumuzde 1,5 yil var (2016 icin soyluyorum) bence yapabiliri...

Bosver demek yok artik. Her sene bir oncekini aratiyor sistem gittikce zorlasiyor. Bosver deme sansimiz yok artik. Calismak zorundayiz bu sinavin tek sartiiyi kaynaklardan kararli bi sekilde calismak. Bende kimya mezunuyum sayisalda hic bir sorunum yok ama sozel felaket :KK43: benimde 26 aylik bir kizim var ve feci halde bana yapisik kimseyle bir kasik yemek yemiyor uyumuyor benden 1 sn ayrilmiyor. Buna ragmen ben busefer basarmaya soz verdim kendime. Bu zamana kadar issiz kalmamin nedeni bosvermisligim. Bu sefer azimliyim. Sende sakin bosver deme. Simdiden basla calismaya. Onumuzde 1,5 yil var (2016 icin soyluyorum) bence yapabiliri...

Bosver demek yok artik.dönüyorum bir oncekini aratiyor sistem gittikce zorlasiyor. Bosver deme sansimiz yok artik. Calismak zorundayiz bu sinavin tek sartiiyi kaynaklardan kararli bi sekilde calismak. Bende kimya mezunuyum sayisalda hic bir sorunum yok ama sozel felaket :KK43: benimde 26 aylik bir kizim var ve feci halde bana yapisik kimseyle bir kasik yemek yemiyor uyumuyor benden 1 sn ayrilmiyor. Buna ragmen ben busefer basarmaya soz verdim kendime. Bu zamana kadar issiz kalmamin nedeni bosvermisligim. Bu sefer azimliyim. Sende sakin bosver deme. Simdiden basla calismaya. Onumuzde 1,5 yil var (2016 icin soyluyorum) bence yapabiliri...
Haklisiniz 30 yaşındayim her sene azimle babaşlayıp bir iki ay sonra sönüyorum

X