Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr ben hangi yayını kullansammmBende burdayım kızlar yaşına yeni giren bir kızım var allah hepimizin yardımcısı olsun çocukla ders çok zor hele birde hareketliyse
Cnm bende krese verdim küçük olunca olmadı beni bırakmak istemedi üstelik benim 35aylık 3yasinda herseferinde ayaklarıma yapisiyordu 1 ay gitti bıraktık küçük dediler bende matematik 88 puanla 2 cocukla atanan bi arkadas var gündüz hem çocuğu ayagimda sallarım hem test çözerim derdi gecede bu kola kahve karisimi yapicam uyku için bi süre sonra bünye.alisir muhakkak
Benim kiz ilk başta istedi sonradan istememeye başladı gitmiycem diye ağlıyordu yaşının kucuklugune bağladılar bi kaç gündür hem kızımla ilgilenip hemde hangi konuda zorlanmiyorsam onlara bakıyorum gecede diğerlerine bakıyorum uykusuzluga gerçekten biraz alısiyor insan birde matematikciymişiniz matematiği yapıyordum biraz ama ara verince baya geri kaldım antremanlarla matem.kitap aldım bi bilginiz varmi geometri hiç yok bi kaç tane yapsam iyi olucak kitap öneriniz varmi yapamayanlara arkadaşlar?Off deme ya. Ekimde başlayacak benim oğlumda. Evet başta biraz zorlanacak ama ne yapayım. Hem onun için hem kendim için bu gerekli. Umarım büyük sıkıntı yapmaz. Bide Brenimkinin besin alerjisi var, yediği içtiği sıkıntı. Allah yardımcımız olsun
Cnm bende krese verdim küçük olunca olmadı beni bırakmak istemedi üstelik benim 35aylık 3yasinda herseferinde ayaklarıma yapisiyordu 1 ay gitti bıraktık küçük dediler bende matematik 88 puanla 2 cocukla atanan bi arkadas var gündüz hem çocuğu ayagimda sallarım hem test çözerim derdi gecede bu kola kahve karisimi yapicam uyku için bi süre sonra bünye.alisir muhakkak
Istemiyorum diyor kresi sorduğumuzda benim yolladığım yerde dahil başka yerede baktım hep 4 yasti en küçük benim kizdi belkide yaş grubu kendinden büyük olunca istemiyor bulunduğum yerde benim pek küçük yaşlarda yollayan yok genelde ana sınıfına kadar bakıcıya veriyorlar napicambende bilemedim 1 ay boyunca kızım bırakmadı beni ayaklarıma sarildi kiyamiyorumdaO nasıl kreş 35 aylık çocuğa küçük diyor
Uygun davransalar alışır onlar baştan savmaya çalışmış
Başka yerlere bakın isterseniz
Oğlum 25 aylık kreşe başladı bir hafta sonra ağlamadan gitti bir hafta olmaz iki hafta olur iyi davranırlarsa çocuk alışır
Iyi çalışmalar ama çocuğunuz büyük gündüz uyuması kısa olur gündüz çalışamazsınız geceye de enerjiniz azalabilir
Istemiyorum diyor kresi sorduğumuzda benim yolladığım yerde dahil başka yerede baktım hep 4 yasti en küçük benim kizdi belkide yaş grubu kendinden büyük olunca istemiyor bulunduğum yerde benim pek küçük yaşlarda yollayan yok genelde ana sınıfına kadar bakıcıya veriyorlar napicambende bilemedim 1 ay boyunca kızım bırakmadı beni ayaklarıma sarildi kiyamiyorumda