2015-2016 kpssye evde hazırlanan anneler

slm kizlar bende araniza katilicam yakinda. benumde 5.5 aylik kizum var bakalim nasil olacak . burayi daha aktif tutmak lazim birbirimuze moral olsun

Kızlar merhaba bende 2016 kpss ye benimle beraber hazırlanacak arkadaşvar mi ki derkensizi gördüm.2014 kpss ye 1 yıl boyunca hazırladım son 4 ayda eşim de bana eşlik etti hiç temeli yoktu 2 yıllık mezunum ben 76.94 eşim 77.86 larda bişi aldı umudum atanmak iiçinbiraz olsa var ama ben iişimi şansa bırakmak istemiyor ve bu yuzdende tekrardanders calismaya bbugün basliyorum.suan özelde çalışıyorum çok çalışıyor ama emegimin karşılığını alamıyorum bu yüzden kararliyim allah kısmetederse memur oolacağım burayı daha aktif ttutalım kızlar birbirimize destek olalım lutfen

Arkadaşlar benimde 2 yaşında bir oğlum ve 2 ay sonra nasipse doğuracağım bir oğlum daha olacak 2 çocukla artı özel sektörde çalışarak bende evden hazırlanacağım inş istediklerimiz olur

Merhaba arkadaşlar benimde kızım yeni 1 yaşına girdi bene hazırlanacak inşallah ama bir türlü kendimi hazır hissedebilirsiniz belki birbirimize destek olabiliriz

Selam kızlar benimde 4.5 yaşında bir kızım var ve 32 yaşındayım bu saatten sonra ders calismak zor gelicek ama kızım icin bişeyler yapmak zorundayım daha çalışmaya birkaç gün oldu başladım hadi hayırlısı bakalım

Bende burdayım kızlar yaşına yeni giren bir kızım var allah hepimizin yardımcısı olsun çocukla ders çok zor hele birde hareketliyse:KK53:

ben bu hafta tarih icin isem Yayıncılık evveliyat kitap ve soru bankasini aldim ayni zamanda ihtiyaç 2014 vardı elimde ilk once su tarihten konuları bitirip hemen soru çözmek istiyorum

Arkadaslar benimde 3 yaşında bir kızım var bende 1 ay önce 2 hafta çalıştım ama çocuk durmuyor sonuçta ilgi istiyor park gezmek istiyor gece denedim inanin dayanamadım sonuçta yorgunluktan cocukla beraber bende uyuyup kalıyorum ertesi gün uykusuzluk tan kalkamiyordum gece çalışanlar uyku sorununu nasıl hallediyor anlamadim

Merhaba hanımlar.Bende 27 yaşımdayım.20 aylık haylaz bir oğlum var.Geçen sene denedim ama çocukla beceremedim ve çalışmayı bıraktım. S sevcan03 gibi uyuyakaldım hep. Çareyi bu sene oğlumu kreşe vermekte buldum. Yoksa evde kafayı yicem.Ben matematik öğretmeniyim ve alan çalışmakla başlıyorum

Merhaba hanımlar.Bende 27 yaşımdayım.20 aylık haylaz bir oğlum var.Geçen sene denedim ama çocukla beceremedim ve çalışmayı bıraktım. S sevcan03 gibi uyuyakaldım hep. Çareyi bu sene oğlumu kreşe vermekte buldum. Yoksa evde kafayı yicem.Ben matematik öğretmeniyim ve alan çalışmakla başlıyorum
Cnm bende krese verdim küçük olunca olmadı beni bırakmak istemedi üstelik benim 35aylık 3yasinda herseferinde ayaklarıma yapisiyordu 1 ay gitti bıraktık küçük dediler bende matematik 88 puanla 2 cocukla atanan bi arkadas var gündüz hem çocuğu ayagimda sallarım hem test çözerim derdi gecede bu kola kahve karisimi yapicam uyku için bi süre sonra bünye.alisir muhakkak

Off deme ya. Ekimde başlayacak benim oğlumda. Evet başta biraz zorlanacak ama ne yapayım. Hem onun için hem kendim için bu gerekli. Umarım büyük sıkıntı yapmaz. Bide Brenimkinin besin alerjisi var, yediği içtiği sıkıntı. Allah yardımcımız olsun

Off deme ya. Ekimde başlayacak benim oğlumda. Evet başta biraz zorlanacak ama ne yapayım. Hem onun için hem kendim için bu gerekli. Umarım büyük sıkıntı yapmaz. Bide Brenimkinin besin alerjisi var, yediği içtiği sıkıntı. Allah yardımcımız olsun
Benim kiz ilk başta istedi sonradan istememeye başladı gitmiycem diye ağlıyordu yaşının kucuklugune bağladılar bi kaç gündür hem kızımla ilgilenip hemde hangi konuda zorlanmiyorsam onlara bakıyorum gecede diğerlerine bakıyorum uykusuzluga gerçekten biraz alısiyor insan birde matematikciymişiniz matematiği yapıyordum biraz ama ara verince baya geri kaldım antremanlarla matem.kitap aldım bi bilginiz varmi geometri hiç yok bi kaç tane yapsam iyi olucak kitap öneriniz varmi yapamayanlara arkadaşlar?

Cnm bende krese verdim küçük olunca olmadı beni bırakmak istemedi üstelik benim 35aylık 3yasinda herseferinde ayaklarıma yapisiyordu 1 ay gitti bıraktık küçük dediler bende matematik 88 puanla 2 cocukla atanan bi arkadas var gündüz hem çocuğu ayagimda sallarım hem test çözerim derdi gecede bu kola kahve karisimi yapicam uyku için bi süre sonra bünye.alisir muhakkak

O nasıl kreş 35 aylık çocuğa küçük diyor

Uygun davransalar alışır onlar baştan savmaya çalışmış

Başka yerlere bakın isterseniz

Oğlum 25 aylık kreşe başladı bir hafta sonra ağlamadan gitti bir hafta olmaz iki hafta olur iyi davranırlarsa çocuk alışır

Iyi çalışmalar ama çocuğunuz büyük gündüz uyuması kısa olur gündüz çalışamazsınız geceye de enerjiniz azalabilir

O nasıl kreş 35 aylık çocuğa küçük diyor

Uygun davransalar alışır onlar baştan savmaya çalışmış

Başka yerlere bakın isterseniz

Oğlum 25 aylık kreşe başladı bir hafta sonra ağlamadan gitti bir hafta olmaz iki hafta olur iyi davranırlarsa çocuk alışır

Iyi çalışmalar ama çocuğunuz büyük gündüz uyuması kısa olur gündüz çalışamazsınız geceye de enerjiniz azalabilir
Istemiyorum diyor kresi sorduğumuzda benim yolladığım yerde dahil başka yerede baktım hep 4 yasti en küçük benim kizdi belkide yaş grubu kendinden büyük olunca istemiyor bulunduğum yerde benim pek küçük yaşlarda yollayan yok genelde ana sınıfına kadar bakıcıya veriyorlar napicambende bilemedim 1 ay boyunca kızım bırakmadı beni ayaklarıma sarildi kiyamiyorumda

Istemiyorum diyor kresi sorduğumuzda benim yolladığım yerde dahil başka yerede baktım hep 4 yasti en küçük benim kizdi belkide yaş grubu kendinden büyük olunca istemiyor bulunduğum yerde benim pek küçük yaşlarda yollayan yok genelde ana sınıfına kadar bakıcıya veriyorlar napicambende bilemedim 1 ay boyunca kızım bırakmadı beni ayaklarıma sarildi kiyamiyorumda

anladım

demek ki ortamda bir şeyleri sevmemiş

zira devlet okulları da dahil 36 ay ile başlıyorlar zaten büyük şehirlerde

mecburen çocuk da yaparım kariyer de şeklinde çalışacaksınız

Arkadaslar ihtiyacın 2016 sihirbaz seti var alan varmi benim diğer kaynaklarda var konu anlatim ama ihtiyacın anlatımı çok daha güzel geçen senin konu anlatim kitabi var ondan çalışsam olurmu sizce soru bankalari dahil.sizce farkedermi vatandaslik ve tarih farkedebilir degilmi 2.3 yıl önceki kitaplar

X