• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi sorunum yok işi bırakıp anne olmak istiyorum

Merhabalar
Bencede dediğin gibi kafa rahat bir şekılde stressiz hamile kalmak daha kolay. Çok yakın arkadaşım 2 yıl denedi olmadı işi çok stresliydi, işi bırakıyorum dedi 6 ay sonra kendılıgınden hamile kaldı ❤️bende işi bırakmak istediğimde etraftan çoluk yok çocuk yok ne işin var evde diye sürekli baskıya maruz kaldım . Ama bu bizim hayatımız ve biz nasıl mutluysak öyle olmalı 1 kere geliyoruz dünyaya ❤️ hakkında hayırlısı olsun en yakın zamanda bebegıne kavuşman dilediğiyle ❤️
aminnn rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. bugün cesaretimi toplarsam inşallah kararımı patronuma söyleyeceğim siz naptınız kararınız netleştimi işi bırakma ile alakalı

Heralde seni en iyi ben anlarım
Devlet hastanesinde hemşireydim ve iki hafta önce görevimden istifa ettim. Evet insanlara yardım etmek güzel çalışmak güzel ama biz de bu hayata bir kere geliyoruz. İşim stres seviyemi çok fazla yükseltiyordu bazen oluyordu ki baktığın hasta ya da yakını sana hakaret ediyor. Zaten 3 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum iki defa tüp bebek denedim. Belkide kendiliğinden olacak çocuğum ama her gün stresten yorgunluktan nöbet vs bitap düşüyordum. Kendi hayatımın, ailemin daha önemli olduğunu düşündüm ve gözümü karartarak istifa ettim. Hiçte pişman değilim. Seni özendirmek olmasın elbette iyi düşünmek lazım ama şu an ne stresliyim ne bir işe yetişme işlere yetişme telaşım var umarım bebeğimde yakında gelmeye karar verir ve tüm bunlara değer 🌺
merhaba
bende istifa etme aşamasındayım merak ediyorum nasıl geçiyor iyi ki bırakmışım diyor musunuz şuan :)

Merhaba
Ben pişman değilim açıkçası yani yaptığınız işe göre stresiniz yükünüz değişir. Ben hemşireydim bir devlet hastanesinde. Artık insanlara gerçekten tahammül edemiyordum kaldıramıyordum bazı şeyleri. Eşim çok hasta olmuştu mesela ben yanında olamamıştım işe gitmek zorunda olduğum için. Bunlar hep birikti birikti içimde . Ve artık kendi hayatıma, eşime, çocuk için verdiğim çabaya öncelik vermek istedim.Evde de gayet vakit geçiriyorum zaten kendimi bildim bileli evcimen birisiyimdir. Dışarı çıkıyorum evlerimin işini yapıyorum kayı validem yakın oturuyor aramızda iyidir ona gidiyorum. Diyetisyen ile diyete başladım kilo vermek için hem de vücudumu daha sağlıklı hale getirmek için. Bişekilde geçiyor günler 😀

Merhaba
Ben pişman değilim açıkçası yani yaptığınız işe göre stresiniz yükünüz değişir. Ben hemşireydim bir devlet hastanesinde. Artık insanlara gerçekten tahammül edemiyordum kaldıramıyordum bazı şeyleri. Eşim çok hasta olmuştu mesela ben yanında olamamıştım işe gitmek zorunda olduğum için. Bunlar hep birikti birikti içimde . Ve artık kendi hayatıma, eşime, çocuk için verdiğim çabaya öncelik vermek istedim.Evde de gayet vakit geçiriyorum zaten kendimi bildim bileli evcimen birisiyimdir. Dışarı çıkıyorum evlerimin işini yapıyorum kayı validem yakın oturuyor aramızda iyidir ona gidiyorum. Diyetisyen ile diyete başladım kilo vermek için hem de vücudumu daha sağlıklı hale getirmek için. Bişekilde geçiyor günler 😀
sizin adınıza sevindim darısı hayırlısı ile bizim başımıza ozaman :)

aminnn rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. bugün cesaretimi toplarsam inşallah kararımı patronuma söyleyeceğim siz naptınız kararınız netleştimi işi bırakma ile alakalı
Haziranda bırakmaya karar verdim 🥰yaz başı bırakıp tüm yazı yazlıkta geçiririm diye düşündüm ama bakalım hayırlısı çocuk meselesini akışına bırakacağız. Ama 1 gun ara ile korunmasız ilişki planlıyoruz adet bitiminde başlagınça kadar

Ovulasyon takibi yapın bence testler ile
O şekilde insan yoruluyor gerçekten 😀

Back