2015 - 2016 KPSS Hazırlanıyoruz - Düzenli Çalışma Şartımız Var ;))

En zorlandığınız dersler :))

• Ankete Katılan
    130

hiç umutsuz olma zaten önyargılar değil mi bizleri yakan sen bırakmazsan matematiği o seni bırakmıyor nankör bir ders de değil çalıştığının karşılığını alıyorsun sonunda bak yapamadığın zaman ben aklına geleyim önceden çok dertlenirdim ne yapacağım bu matematiği matematik olmadan da bir şey olmuyor mutlaka yapmam lazım ama nasıl diyordum sonunda oldu çok kötüydüm bende yılmadım ama olmuyor diyip bıraksam belki şimdi halen daha sızlanacaktım dediğin gibi alan gelmeden halletsen çok güzel olur o yüzden umudunu yitirme o dediğin kitapları biliyorum sıfırdan başlamış çok güzel kitaplar iyi yapmışsın ondan başlamakla tek yapman gereken temeldeki eksiklikleri kapatman sonra varya hoca konuyu anlatınca o kadar iyi anlayacaksın ki bumuymuş dert ettiğim diyeceksin kolay gelecek sana elinden de düşürmeyeceksin matematiği :)

ay hadi inşallah anladıkça seveceğime eminim zaten, eğlenceli bir derse benziyor

merhaba kızlar, iyi çalışmalar

konunun en başlarında yazmıştım buraya. konu sahibesi Sonnenschein, ben de ingilizce-YDS'ye hazırlanmaya bugün başlıyorum kısmetse

önceki mesajlarımda matematikle başlayacağımı söylemiştim ancak sınavdan sonra sıralamalar açıklandı ve bölümümde sıram fena değil. atanma ihtimalim doğduğu için, ve bu ihtimali daha da arttırmak adına yds ye hazırlanmaya karar verdim. D seviyesinde bir puanım var fakat bunu A-B-C artık Allah ne verdiyse yükseltmek istiyorum

atamalara bakıp duruma göre nisandan sonra matematiğe başlamak (yani kpss) gibi bir plan her zaman kafamda mvcut.

acaba beni aranıza kabul eder misiniz ?

hoşgeldin
o zaman seni yds bölümüne ekliyorum

Evet canim benim alan olucak ayni anda formasyonda almaya çalışicam bu sene bölüm cıkışlıyım çünkü :)
Halledersin canim dersleri dil ögrenmek zaten kolay bi sey degil biraz da yetenek işi sen bi kaç dil birden ögrenmeye başlamissin 6 dersi de halledersin eminim :)

Canim yine burda baska bi topikte matematik çalışmakla ilgili bir matematik defteri tutun önerisi vardi. Soru tarzlarini cozumleriyle birlikte oraya yazinca arada bakip tekrar tekrar cozdugunde iyi bir gelisme olurmus matematik konusunda.
Bir de genelde dil alaninda basarili olanlar matematik de basarili olurlar diye dusunuyorum ben. Okudugun universite de japonca dersleri almistim genelde derste cok basarili olanlar mühendisler oluyordu. Matematikle dil ögrenmek konusunda bi baglanti olmali :)

beyinde matematikle dil bölümü aynı yerde diye okumuştum ben de, hadi bakalım halledeceğiz bunları, kesin..

düzenli çalışma konusunda çok zayıfım. belli bir saatte oturup çalışamıyorum. Düzenli çalışan çalışabilen arkadaşlardan yardım istiyorum

düzenli çalışma konusunda çok zayıfım. belli bir saatte oturup çalışamıyorum. Düzenli çalışan çalışabilen arkadaşlardan yardım istiyorum
Canim hangi alandan hazirlaniyorsun? Cevrende senin gibi hazirlanan arkadaslarin varsa birlikte calisabilirsin bazen evde tek basina oturup calismak insani cok yorabiliyor, evde dikkatin cabuk dagiliyorsa baska seylerle ilgileniyorsan ev disinda baska bi yerde calismayi da deneyebilirsin.

gy-gk-eğitim. ayyyyy su an çevrem bomboş. 4.sınıfım okul bir ay sonra açılıyor anlayacağınız memleketteyım şu bir ayı bos geçirmek istemiyorum ama ne yapsamda bilemiyorum. bu konu için yeni üye oldum aranıza katılmak için

Bölümün ne canim? Internetten video dersleri arastirabilirsin canim eger imkanin varsa. Belki daha kolay calisabilirsin o sekilde? Çalışmak biraz sabir isi bi de sanirim bi anda degil zamanla oturan bi sey. Bi anda saatlerce calisayim diye zorlama kendini zaten. Yavas yavas calistigin süreyi arttir. Kendine kücük öduller verebilirsin bi de şu konuyu bitirdigimde sevdigim bir dizinin bir bölümünü izleyecegim diyerek. Universite arkadaslarim tarafindan cok kullanilan bi motivasyon taktigiydi bu sen de, ise yarabilecegini düsünürsen boyle seyler uygulayabilirsin :)

bölümüm okulöncesi. videodan çabuk sıkılıyorum. çalısınca oluyor tamam başarıyorum ama sorunum sıkılıp hemen bırakıyorum. siz hangi bölümden mezun musnz

bölümüm okulöncesi. videodan çabuk sıkılıyorum. çalısınca oluyor tamam başarıyorum ama sorunum sıkılıp hemen bırakıyorum. siz hangi bölümden mezun musnz
Mezunum ben turk dili ve edebiyati bolumum. Bence yavas yavas calistigin sureyi arttirirsan zamanla daha düzenli sabirli calismaya baslarsin. Bi kac sene önce kursa gidiyordum orada bir hocamin verdigi bir örnek vardi. Her gün günde yarim saat kosan bi insan bi anda 2 3 saat kosmaya baslayamaz diyordu. Kendi calismana göre zamanla arttirirsin bence calistigin sureyi.

hocanız kesinlikle haklı. hızlı baslarsak çabuk yorulup pes ederiz. bakalım ins yarın başlayacağım

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :) nazmelek27 rakiplerini düşünüp hırslanabilirsin ki onlar çoktan başlamış çalışmaya birde şöyle düşün ki öğretmen alımları henüz bitmemişken bunu bu yıl halledip kurtulmak mı yoksa kpss sınavlarında ömür tüketmek mi hazır alımınız iyiyken bence biran önce başla çalışmaya birde alan da yok bildiğim kadarıyla sizle şuan senin için bir fırsat bence çalışırsan olmayacak şey değil ama alan gelirse işin biraz daha zorlaşacak sen şimdi 5 saat çalışıyorsan aln gelince 8 saat çalışacaksın o yüzden şimdi kolayken çalış derim Allah çalışan herkesin emeğinin karşılığını verir inşallah :)

kesinlikle haklısın. rakipler çoktaaaan çalışmaya başlamışlar bile. bunu düşününce ben de hırslanıyorum. geçen sene bile hiç ağzına kpss lafını almayan insanlar atandı. şok oldum. çünkü insanlar hiç bahsetmeden ders çalışıyorlar. deli gibi çalışıp sonra meyvelerini topluyorlar. bugün başlayacağım yok yarın yok haftaya başlayacağım derken geride kalıyoruz. bizi sollayıp geçiyorlar

ya bende keşke kimseye söylemeseydim etrafımda buna engel olmaya çalışan insanlar vardı çok şükür çıkardım hayatımdan bundan sonra kimseye söylemeyeceğim ya çalıştığımı canım birde şunu söyleyeyim sende alan yoksa eğer sadece genel yetenek genel kültürse konu anlatımlı kitapların ayrıntılı olsun mesela tarihten alan kitabından çalış çünkü nasıl soracağı belli olmuyor ösym nin kaynakda çok önemli iyi seçmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…