2015 - 2016 KPSS Hazırlanıyoruz - Düzenli Çalışma Şartımız Var ;))

En zorlandığınız dersler :))

• Ankete Katılan
    130
atandığında yaşayacağın sevinci düşün :KK39:
mogamicim nasılsın seni aradım burda buldum:) inşaallah sınavda istediğin başarıyı elde edersin seni özledik şimdiden inşaallah kafanı toparlar yine gelirsin topike herkesss seni soruyor ve istiyor çoook seviliyorsun bunu unutma bu arada bat ne durumda hepimiz çok merak ediyoruz, inşaallah güzel haberler verirsin bize:KK19:

mogamicim nasılsın seni aradım burda buldum:) inşaallah sınavda istediğin başarıyı elde edersin seni özledik şimdiden inşaallah kafanı toparlar yine gelirsin topike herkesss seni soruyor ve istiyor çoook seviliyorsun bunu unutma bu arada bat ne durumda hepimiz çok merak ediyoruz, inşaallah güzel haberler verirsin bize:KK19:
tatlım yorumlarınızı okudum ve çok mutlu oldum hepinizi çok seviyorum :KK36::KK36: ama dedim ya biraz nefeslenmem lazım... Bat dündü ama ne gelen var ne giden bugünde adet olmadım test yaptım ama negatif çıktı ... böyle muallakta kalmak çok sıkıcı... Bu ay kendi adıma her anlamda çok yorucu başladı :KK34::KK34:Ekimde paylaştığım topiğe geçeceğim fıstık haberin olsun ordan devam ederiz... bi sorun olursa da özelden yaz bana olur mu

tatlım yorumlarınızı okudum ve çok mutlu oldum hepinizi çok seviyorum :KK36::KK36: ama dedim ya biraz nefeslenmem lazım... Bat dündü ama ne gelen var ne giden bugünde adet olmadım test yaptım ama negatif çıktı ... böyle muallakta kalmak çok sıkıcı... Bu ay kendi adıma her anlamda çok yorucu başladı :KK34::KK34:Ekimde paylaştığım topiğe geçeceğim fıstık haberin olsun ordan devam ederiz... bi sorun olursa da özelden yaz bana olur mu
tabiii yazarım merak etme inşaallah hem bedenini hem kafanı dinlendir biraz; sen düzenli oluyordun değil mi gecikmesi hala bir umut ışığı inşaallah güzel haberler alırız, daha yeni olmama rağmen seni de kızları da çok sevdim inşaallah ekimde aynı forumda devam edeceğiz kendine dikkat et güzel bir haber alrsan bizi merakta bırakma olur mu:KK15:

tabiii yazarım merak etme inşaallah hem bedenini hem kafanı dinlendir biraz; sen düzenli oluyordun değil mi gecikmesi hala bir umut ışığı inşaallah güzel haberler alırız, daha yeni olmama rağmen seni de kızları da çok sevdim inşaallah ekimde aynı forumda devam edeceğiz kendine dikkat et güzel bir haber alrsan bizi merakta bırakma olur mu:KK15:
tamam canım öpüyorum bende kocaman... belli olmaz bakarsın ekimden önce uğrarım bizim topiğe, ruh halime bağlı... Görüşürüz bacım :KK15::KK15:

tamam canım öpüyorum bende kocaman... belli olmaz bakarsın ekimden önce uğrarım bizim topiğe, ruh halime bağlı... Görüşürüz bacım :KK15::KK15:
yaaa mogami sen nerdesın cnm ya sen benı yanlzmı bırakıcaksın yarın dra gidiyorum teyzesı inş bi sorun cıkmaz cnm takılma sorunlara bosver gel evımıze dönelimmmm kuzum ya özledik seni

oo sayfamız hareketlenmiş 2 gündür yoktum derslerde de yokum tabi..doğuma 1 ay kaldı ve artık ne ders çalışasım var ne başka bir iş doğum sonrası da bebeğim izin verirmi çalışmama bilmiyorum oğlum anasınıfına gidecek.düzene gireriz inşallah. galiba doğuma kadar ve doğumdan sonra ilk ay 1 saat çalışsam kardır diyecem bilmiyorum kızlar yaa arada moralim bozuluyo böyle ..

canım çok zor olacak senin için ama 20 dk bile olsa çalışsan kardır

Sonunda kararımı verdim murat dershanesine yazıldım. Ekimde başlıyor. Ekime kadar evde konulara çalışacağım. Özellikle matematiğe :rolleyes:

hayırlı olsun cnm emeğinin karşılığını alırsın inş
inşallah canım çok sağol birlikte alacağız emeklerimizin karşılığını
ama benim bu sene yüksek bir puan almam şart çünkü bir dolu para verdik sağolsunlar :110:
gerçi ilgililer sizin canınızı çıkaracağız dediler ama.... iş bende bitiyor..

kaç günlerdir adam gibi oturup düzenli çalışmaya başlayamadım bir türlü
şimdi oturuyorum, matematikten başlıyorum :KK17:
aaa bu arada dediler ki örneğin öğrenci geliyor sıfır matematikle, ders dönemi bitiminde anca 5-6 soru çözebiliyor, buraya sıfır matematiğin varsa gelme dedi bana, az buçuk altyapın olacak dedi.

ben dil bölümüyüm hiç matematik görmedim ki dedim, adamın yüzü ekşidi, ekime kadar hiç durmadan çalışacaksın o zaman dedi :KK17:geride kalmaman için özel matematik dersi de vereceğiz sana dediler... offf yaa... kendimi moron gibi hissettim..

Kızlar merhaba bi kaç gündür takip ediyordum bu topiği bugün mesaj yazayım dedim. Bende yeni mezunum bu sene kpss ye hazırlanmayı düsünüyorum. Kaç gündür dershane araştırıyorum. Bi dershaneye kayit olup dershane baslayana kadar konulara kendim calismaya baslayayim diyorum. Matematik de cok eksiklerim var benim de. Eger kabul ederseniz bu topiği takip etmek de isterim.

Kızlar merhaba bi kaç gündür takip ediyordum bu topiği bugün mesaj yazayım dedim. Bende yeni mezunum bu sene kpss ye hazırlanmayı düsünüyorum. Kaç gündür dershane araştırıyorum. Bi dershaneye kayit olup dershane baslayana kadar konulara kendim calismaya baslayayim diyorum. Matematik de cok eksiklerim var benim de. Eger kabul ederseniz bu topiği takip etmek de isterim.

selam hoşgeldin izumi
japonca adın pınar sanırım :KK56:
bölümün ve yaşadığın şehri de yazarsan listeye ekleyeyim bilgilerini
ben de yazıldım ekimde başlayacağım ekime kadar özellikle matematiği iyi çalışmalıyım

selam hoşgeldin izumi
ben de yazıldım ekimde başlayacağım ekime kadar özellikle matematiği iyi çalışmalıyım

canım ya sağlık problemlerim yüzünden çalışmayı neredeyse bıraktım ama başlayacağım inşallah tekrar

selam hoşgeldin izumi
Evet adım pınar :) japonca mı biliyorsun ya da japoncayla mi ilgileniyorsun :) bölümüm Türk dili ve edebiyatı. Istanbulda yasiyorum. Bende ekime kadar gk gy derslerini calismayi düşünüyorum bakalim ne kadar başarabilicem. :)

Evet adım pınar :) japonca mı biliyorsun ya da japoncayla mi ilgileniyorsun :) bölümüm Türk dili ve edebiyatı. Istanbulda yasiyorum. Bende ekime kadar gk gy derslerini calismayi düşünüyorum bakalim ne kadar başarabilicem. :)

evet dilbilimciyim, ingilizce ve almanca ardından en çok incelediğim iki dil japonca ve korece, ingilizce tamam ama almancayı da halletmem gerekiyor, yds puanından 90 üstü alacak kadar ilerleyince hemen kapsamlı bir japonca kursuna da başlayacağım. ama sırasıyla tabi önce kpss ve yds var.

Hemen bölümünü ve şehrini ekliyorum. Senin alan olacak değil mi. Daha bana alan vurmadı. Hazır sadece 6 dersten sorumluyken bitirsem keşke şu kpss'yi. Yoksa yakında yine değişir bana da verirler alan diye çok korkuyorum.

canım ya sağlık problemlerim yüzünden çalışmayı neredeyse bıraktım ama başlayacağım inşallah tekrar

çok çok geçmiş olsun.
günde yarım saat de olsa şöyle bir bakmak bile çok faydalı, çünkü soğumamış oluyorsun. bu maratonda her gün bakmazsan derslere eğer hemen soğuyup unutuyorsun, geri toparlanması da çok büyük motivasyon istiyor. o yüzden soğumamak lazım, hiç ona fırsat vermemek lazım.

çok çok geçmiş olsun.
günde yarım saat de olsa şöyle bir bakmak bile çok faydalı, çünkü soğumamış oluyorsun. bu maratonda her gün bakmazsan derslere eğer hemen soğuyup unutuyorsun, geri toparlanması da çok büyük motivasyon istiyor. o yüzden soğumamak lazım, hiç ona fırsat vermemek lazım.

teşekkür ederim :) evet canım çok haklısın bakıyorum ama öyle tam anlamıyla çalışıyorum sayılmaz senin nasıl gidiyor?

teşekkür ederim :) evet canım çok haklısın bakıyorum ama öyle tam anlamıyla çalışıyorum sayılmaz senin nasıl gidiyor?
işte en baştan başladım temelden
coğrafya, matematik ve türkçeye
türkçeden iki konu bitirmiştim zaten şimdi paragraftayım
coğrafya ilk konudayım
matematikte en temel bebek matematiğindeyim
her gün manyak gibi çalışmam lazım :KK17:

dershanede matematik öğretmeni dedi ki mucize olmasını bekleme, her şey sana bağlı, matematik öğrenmen için gerekirse her soru tipini 10 kere yazacaksın, öyle bir hale geleceksin ki soruları evirip çevirip soracaklar ama sen o konuya öyle hakim olacaksın ki hemen kavrayıp çözeceksin dedi

işte en baştan başladım temelden
coğrafya, matematik ve türkçeye
türkçeden iki konu bitirmiştim zaten şimdi paragraftayım
coğrafya ilk konudayım
matematikte en temel bebek matematiğindeyim
her gün manyak gibi çalışmam lazım :KK17:

iyi yapmışsın matematik konusunda şunu söyleyeyim benim matematiğim çok kötüydü yani denemelerde toplasan 5 net ya çıkar ya çıkmazdı konuyu anlıyorum soruya geçiyorum çözemiyorum bir türlü çözsem de hani ya yarıda kalıyor sonucu bulamıyordum yada yanlış yapıyordum işlem hatası vs.ben de gittim 7. 8.sınıf matematik kitaplarını aldım oradan başladım en temelden sonra ağır kitaplara geçtim şimdi çok şükür oturdu yerine çözebiliyorum öyle netlerim yükseldi matematik öyle bir anda yapılabilecek bir ders değil sabır istiyor emek istiyor gerçekten en temele inmeyi gerektiriyor bazen yılmadan sabırla çalışırsan da sonunda meyvelerini veriyor sana çok mutlu oluyorsun :)

iyi yapmışsın matematik konusunda şunu söyleyeyim benim matematiğim çok kötüydü yani denemelerde toplasan 5 net ya çıkar ya çıkmazdı konuyu anlıyorum soruya geçiyorum çözemiyorum bir türlü çözsem de hani ya yarıda kalıyor sonucu bulamıyordum yada yanlış yapıyordum işlem hatası vs.ben de gittim 7. 8.sınıf matematik kitaplarını aldım oradan başladım en temelden sonra ağır kitaplara geçtim şimdi çok şükür oturdu yerine çözebiliyorum öyle netlerim yükseldi matematik öyle bir anda yapılabilecek bir ders değil sabır istiyor emek istiyor gerçekten en temele inmeyi gerektiriyor bazen yılmadan sabırla çalışırsan da sonunda meyvelerini veriyor sana çok mutlu oluyorsun :)

yaa çok mutlu oldum çok sağol, yapabileceğimi hissettim yazınla. çalışırsam olacak demek ki. hani bu zamana kadar matematik bize imkansızmış gibi gösterildi ya, elbet çok büyük önyargılarımız var bu yüzden. hiç matematik görmedim, ortaokulda dört işlem bazında sorularda kalmıştım ben ama dediğin gibi en temelden başlarsam anlarsam olacak. antrenmanlarla matematik kitaplarını aldım, 4 tane kitap, dil öğrencileri ya da sözel öğrencileri için yazılmış, bebek matematiği gibi başlıyor, dolu soru çözdürüyor ama sonunda anlıyorsun. 1.kitabı bitirdim, 2. kitabın başlarındayım. 2.kitap da bitince kpssden 10 net yapacak kıvama geliyormuşsun. yine kadınlar kulubunden diğer üyelerin yazdıklarını okuyup da gidip almıştım. benim gibi olanlar için ilk bu kitaplar bitirilmeli. sonra normal kpss kitaplarına geçilmeli. ekimin ortasına kadar bu 2.kitabı da bitirirsem seviyem sınıftaki diğer öğrenciler kadar olur sanırım. bir de matematik özel ders ve etütlere kalacakmışım, öyle dediler, pek bir yetersiz gördüler sanırım :KK48:

X