- 18 Kasım 2008
- 4.164
- 1.938
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
kuşum şimdi gördüm yazını tabi alıntılamayınca... Valla birbirimize gaz vere vere çalışalım fıstık ben tam anlamıyla bugün başladım... Sen başladın mıSelam canim benimMogami nasilsin tatlim... bende bu yil kpss ye hazirlanacagim oyle bakarken bi baktim seeeennn hadi o zaman kpss ye de birlikte hazirlanalim kuzum.
Başladım bile canımekledim listeye hoşgeldin :) hemen çalışmaya başlıyorsun :)
727 kişiden biri neden sen olmayasın kiArkadaşlar mrb oyle moralim bozuldu ki bi hevesle bende baslamistim iki hafta öncesinde ama bazi sebeplerden dolayı bakamadim derslere. Simdi tekrar baslamayi düşünüyordum ki kontenjanlari gördüm 23000 mezunu olan bölüme 727 kontenjan acmislar ya nasil bir adalettir bu. Zaten cok zor şartlarda calismaya ugrasiyodum 3 aylik oglumdan firsat kalmiyordu. Seneye daha da düşecek belkide napim nasıl çalışayım calissam bile bakalim 85 leri alabilecek miyim. Kizlar cok kötüyüm ya
Dogru söylüyorsun canim ama gece gündüz calisan arkadaslarimin atanamadigini görünce insan umutsuzluğa kapiliyor. Bölümüm sosyal bilgiler sinif ogretmenlerini norm fazlasi diye bizim bölüme kaydiriyolar. Seneye kim bilir kaça iner alimlar. Bunları duyunca hic icimden calismak gelmiyo off offf727 kişiden biri neden sen olmayasın ki
Baslamadim canim. Benim brans edebiyat ya turkce calisiyorum bir hftaya baslicam yakalarim sizikuşum şimdi gördüm yazını tabi alıntılamayınca... Valla birbirimize gaz vere vere çalışalım fıstık ben tam anlamıyla bugün başladım... Sen başladın mı
Kızlar Yds ile ilgili ösym nin sitesini kontrol ederseniz 20 eylül de elektronik yds diye bir sınav yapılacakmis ankara da. Basvurular bugün baslamış daha süre var ama basvuran sayisi yeterli sayıya ulasınca sistem kapanıyormuş. Yds ye göre daha kolay bir sınav diyorlar. İsterseniz başvurun kolay bir sınav dedi bana bir arkadaşım.
Merhaba arkadaşlar. Ben de Türk dili ve öğretmenliği mezunuyum.gecen sene kps ye bir yılımı adadim.ama resmen fiyaskoydu sinavda soru tarzlari farkli gelince strese girdim ve sınavda ağlamaya başladımhayatımın en kötü günüydü. Artik nasıl bi anlam yuklediysem bu sınava! 70 aldım. Atanmama mümkün değil yetmez. Bende 2 ayda sbs grubu bi dershanede çalışıyorum. Bu sene de sinava hazirlanmayi düşünüyorum ama bomboş olarak değil çünkü işsiz olduğum dönemde insanlar çok üstüme geldi.işim baya ağır 6 gün çalışıyorum. Haftaici 7 buçuk 8 gibi haftasonu 6bucuk gibi çıkıyorum. Ama inanin sinava hazırlanıyorum demektense çalışıyorum demek cok daha iyi! Hem tecrübe oluyor benim için. Paraya ihtiyacim yok ama yinede ayda elime bi para geçince kendi birikimimi yapma imkanim oldu.gecen sene bomboş bi şekilde sınava hazırlandim olmadi bu sene bi yandan çalışıp bi yandan kpssye hazirlancam bakalım.kpss kurslarinin aksam seanslarina katilsam mi bilemiyorum.gecen sene fem akademiye gittim hic memnun kalmadim.acaba netteki videolarla idare eder miyim diyorum. Kendime bi tablet alırım ondan izlerim ders videolarını kaynağim bol tabi tarihten yeni kaynak almak lazım. Şimdiden başlasam günde 2 saat bile çalışsam ohoo:) olur mu dersiniz
Canim kimsenin calismasina bakma, ben de internetten okuyorum bazen o kadar calistigi halde atanamayan insanlari ama moral bozmaktan baska bi sey degil. Kac saat calistiginin kac soru cozdugunun hicbir önemi yoktur. Onemli olan vaktini ne kadar verimli degerlendirebildigin. Calistigin vakitlerde moralini bozup calistigi halde atanamayanlari düsünürse mesela insan bosu bosuna moralini bozar ne calistigini anlar ne de verimli calisir. Elinden geldigince verimli degerlendir calistigin vakitleri sonuclarini iyi bi sekilde alirsin zaten :)Dogru söylüyorsun canim ama gece gündüz calisan arkadaslarimin atanamadigini görünce insan umutsuzluğa kapiliyor. Bölümüm sosyal bilgiler sinif ogretmenlerini norm fazlasi diye bizim bölüme kaydiriyolar. Seneye kim bilir kaça iner alimlar. Bunları duyunca hic icimden calismak gelmiyo off offf
bende mat ve tarihe ağırlık vereceğim canım... haftasonlarını da kendime bıraktım.. bugün matın ilk konusuna tekrar çalıştım oofff off... bi yandan bebiş çalışması bi yandan kpssBaslamadim canim. Benim brans edebiyat ya turkce calisiyorum bir hftaya baslicam yakalarim sizi
Turkce calismiyorum diceme calisiyorum demisim mat bende de sikinti yaa basmiyo bnm kafa:) ahhh o bebis isi dagitti zaten beni ona bi takildimnisan ayinda biraktim calismyibende mat ve tarihe ağırlık vereceğim canım... haftasonlarını da kendime bıraktım.. bugün matın ilk konusuna tekrar çalıştım oofff off... bi yandan bebiş çalışması bi yandan kpss
Aaaa kızlar sizde mi buradasınız. Bende hazirlanacagim bu yıl kpss ye yüksek alırsam eşimi ikna edebilecegimi düşünüyorum. Bende bugün başlıyorumkuşum şimdi gördüm yazını tabi alıntılamayınca... Valla birbirimize gaz vere vere çalışalım fıstık ben tam anlamıyla bugün başladım... Sen başladın mı
Merhaba benim bölüm de tarih bi tarihçi görmek güzel:) ben de yarın dershaneye yaziliyorum beni de ekler misiniz kızlar. Istanbulun neresindensin arkadaşım?bende mat ve tarihe ağırlık vereceğim canım... haftasonlarını da kendime bıraktım.. bugün matın ilk konusuna tekrar çalıştım oofff off... bi yandan bebiş çalışması bi yandan kpss
selam canım pendikteyim... sen? bu arada kaç mezunusun. ben yıllandım artık hatta 3 yıl ücretli yaptım şimdide dodyoloji okuyorumMerhaba benim bölüm de tarih bi tarihçi görmek güzel:) ben de yarın dershaneye yaziliyorum beni de ekler misiniz kızlar. Istanbulun neresindensin arkadaşım?
kuşuuuuuum burdayız evet... bana bak çok yanlış bi günde başlamışsın yahu bence gez toz haftasonunun tadını çıkar pazartesi başla...gerçi daha geçen demiştim sana erteleme hiçbişeyi diye amaAaaa kızlar sizde mi buradasınız. Bende hazirlanacagim bu yıl kpss ye yüksek alırsam eşimi ikna edebilecegimi düşünüyorum. Bende bugün başlıyorum
aynen bende nisanda hapı bırakınca kpss yi de unuttum gitti ama olmaz... Ben mattan bu yıl 9 yaptım 1 tanesi yanlış çıktı ama vaktim yetmedi normalde evde 17 ye kadar çıkıyorum ... ah o türkçe bütün vaktimi alıyor yaaa... senin mat sayın ne fıstığımTurkce calismiyorum diceme calisiyorum demisim mat bende de sikinti yaa basmiyo bnm kafa:) ahhh o bebis isi dagitti zaten beni ona bi takildimnisan ayinda biraktim calismyi
kuşuuuuuum burdayız evet... bana bak çok yanlış bi günde başlamışsın yahu bence gez toz haftasonunun tadını çıkar pazartesi başla...gerçi daha geçen demiştim sana erteleme hiçbişeyi diye ama
bende sizinleyim kızlar......henüz başlamadım....evinizde mi kütüphane de mi iş yerinde mi nasıl çalışıyorsunuz.....
canım ben şuan iş yerindeyim ama aksi bir durum olmazsa bu ay sonu itibari ile istifa edip ayrılacağım.....kütüphane ayarlayıp orada çalışmayı planlıyorum.....evde çalışamıyorum.....ben evde çalışacağım canım hoşgeldin. sen nasıl çalışacaksın