- 23 Temmuz 2014
- 1.356
- 1.859
- 178
- Konu Sahibi Sonnenschein_
-
mogamicim nasılsın seni aradım burda buldum:) inşaallah sınavda istediğin başarıyı elde edersin seni özledik şimdiden inşaallah kafanı toparlar yine gelirsin topike herkesss seni soruyor ve istiyor çoook seviliyorsun bunu unutma bu arada bat ne durumda hepimiz çok merak ediyoruz, inşaallah güzel haberler verirsin bizeatandığında yaşayacağın sevinci düşün
tatlım yorumlarınızı okudum ve çok mutlu oldum hepinizi çok seviyorummogamicim nasılsın seni aradım burda buldum:) inşaallah sınavda istediğin başarıyı elde edersin seni özledik şimdiden inşaallah kafanı toparlar yine gelirsin topike herkesss seni soruyor ve istiyor çoook seviliyorsun bunu unutma bu arada bat ne durumda hepimiz çok merak ediyoruz, inşaallah güzel haberler verirsin bize
tabiii yazarım merak etme inşaallah hem bedenini hem kafanı dinlendir biraz; sen düzenli oluyordun değil mi gecikmesi hala bir umut ışığı inşaallah güzel haberler alırız, daha yeni olmama rağmen seni de kızları da çok sevdim inşaallah ekimde aynı forumda devam edeceğiz kendine dikkat et güzel bir haber alrsan bizi merakta bırakma olur mutatlım yorumlarınızı okudum ve çok mutlu oldum hepinizi çok seviyorumama dedim ya biraz nefeslenmem lazım... Bat dündü ama ne gelen var ne giden bugünde adet olmadım test yaptım ama negatif çıktı ... böyle muallakta kalmak çok sıkıcı... Bu ay kendi adıma her anlamda çok yorucu başladı Ekimde paylaştığım topiğe geçeceğim fıstık haberin olsun ordan devam ederiz... bi sorun olursa da özelden yaz bana olur mu
tamam canım öpüyorum bende kocaman... belli olmaz bakarsın ekimden önce uğrarım bizim topiğe, ruh halime bağlı... Görüşürüz bacımtabiii yazarım merak etme inşaallah hem bedenini hem kafanı dinlendir biraz; sen düzenli oluyordun değil mi gecikmesi hala bir umut ışığı inşaallah güzel haberler alırız, daha yeni olmama rağmen seni de kızları da çok sevdim inşaallah ekimde aynı forumda devam edeceğiz kendine dikkat et güzel bir haber alrsan bizi merakta bırakma olur mu
yaaa mogami sen nerdesın cnm ya sen benı yanlzmı bırakıcaksın yarın dra gidiyorum teyzesı inş bi sorun cıkmaz cnm takılma sorunlara bosver gel evımıze dönelimmmm kuzum ya özledik senitamam canım öpüyorum bende kocaman... belli olmaz bakarsın ekimden önce uğrarım bizim topiğe, ruh halime bağlı... Görüşürüz bacım
oo sayfamız hareketlenmiş 2 gündür yoktum derslerde de yokum tabi..doğuma 1 ay kaldı ve artık ne ders çalışasım var ne başka bir iş doğum sonrası da bebeğim izin verirmi çalışmama bilmiyorum oğlum anasınıfına gidecek.düzene gireriz inşallah. galiba doğuma kadar ve doğumdan sonra ilk ay 1 saat çalışsam kardır diyecem bilmiyorum kızlar yaa arada moralim bozuluyo böyle ..
hayırlı olsun cnm emeğinin karşılığını alırsın inşSonunda kararımı verdim murat dershanesine yazıldım. Ekimde başlıyor. Ekime kadar evde konulara çalışacağım. Özellikle matematiğe
inşallah canım çok sağol birlikte alacağız emeklerimizin karşılığınıhayırlı olsun cnm emeğinin karşılığını alırsın inş
Kızlar merhaba bi kaç gündür takip ediyordum bu topiği bugün mesaj yazayım dedim. Bende yeni mezunum bu sene kpss ye hazırlanmayı düsünüyorum. Kaç gündür dershane araştırıyorum. Bi dershaneye kayit olup dershane baslayana kadar konulara kendim calismaya baslayayim diyorum. Matematik de cok eksiklerim var benim de. Eger kabul ederseniz bu topiği takip etmek de isterim.
selam hoşgeldin izumi
japonca adın pınar sanırım
bölümün ve yaşadığın şehri de yazarsan listeye ekleyeyim bilgilerini
ben de yazıldım ekimde başlayacağım ekime kadar özellikle matematiği iyi çalışmalıyım
Evet adım pınar :) japonca mı biliyorsun ya da japoncayla mi ilgileniyorsun :) bölümüm Türk dili ve edebiyatı. Istanbulda yasiyorum. Bende ekime kadar gk gy derslerini calismayi düşünüyorum bakalim ne kadar başarabilicem. :)selam hoşgeldin izumi
japonca adın pınar sanırım
bölümün ve yaşadığın şehri de yazarsan listeye ekleyeyim bilgilerini
ben de yazıldım ekimde başlayacağım ekime kadar özellikle matematiği iyi çalışmalıyım
Evet adım pınar :) japonca mı biliyorsun ya da japoncayla mi ilgileniyorsun :) bölümüm Türk dili ve edebiyatı. Istanbulda yasiyorum. Bende ekime kadar gk gy derslerini calismayi düşünüyorum bakalim ne kadar başarabilicem. :)
canım ya sağlık problemlerim yüzünden çalışmayı neredeyse bıraktım ama başlayacağım inşallah tekrar
çok çok geçmiş olsun.
günde yarım saat de olsa şöyle bir bakmak bile çok faydalı, çünkü soğumamış oluyorsun. bu maratonda her gün bakmazsan derslere eğer hemen soğuyup unutuyorsun, geri toparlanması da çok büyük motivasyon istiyor. o yüzden soğumamak lazım, hiç ona fırsat vermemek lazım.
işte en baştan başladım temeldenteşekkür ederim :) evet canım çok haklısın bakıyorum ama öyle tam anlamıyla çalışıyorum sayılmaz senin nasıl gidiyor?
işte en baştan başladım temelden
coğrafya, matematik ve türkçeye
türkçeden iki konu bitirmiştim zaten şimdi paragraftayım
coğrafya ilk konudayım
matematikte en temel bebek matematiğindeyim
her gün manyak gibi çalışmam lazım
iyi yapmışsın matematik konusunda şunu söyleyeyim benim matematiğim çok kötüydü yani denemelerde toplasan 5 net ya çıkar ya çıkmazdı konuyu anlıyorum soruya geçiyorum çözemiyorum bir türlü çözsem de hani ya yarıda kalıyor sonucu bulamıyordum yada yanlış yapıyordum işlem hatası vs.ben de gittim 7. 8.sınıf matematik kitaplarını aldım oradan başladım en temelden sonra ağır kitaplara geçtim şimdi çok şükür oturdu yerine çözebiliyorum öyle netlerim yükseldi matematik öyle bir anda yapılabilecek bir ders değil sabır istiyor emek istiyor gerçekten en temele inmeyi gerektiriyor bazen yılmadan sabırla çalışırsan da sonunda meyvelerini veriyor sana çok mutlu oluyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?