- 23 Haziran 2014
- 972
- 327
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
kolay gelsin ve konun hayırlı olsun
ben de 2016 için hazırlanmayı düşünüyorum. sınav olur mu olmaz mı diye çekincelerim var. ayrıca 2015 de alese de gireceğim. bunun için önce matematiği halletmem gerekiyorbayramdan sonra ağustosun ortalarında matematiğe çalışmaya başlayacağım inşallah. matematiğe çok zaman vereceğim, mayıs 2015 e kadar... alesden sonra da sözellere başlarım heralde
çok teşekkür ederim
bitirdiğin matematik konularını buraya yazarsan listeye eklerim. zaten zamanla liste dolup taşacaktır şu yaz bir geçsin insanlar çalışmaya başlayacak hep, görmüş olursun seviyeni, diğerleri nerede ben neredeyim, o karşılaştırma çok yararlı oluyor, nerede olduğunu görüyorsun.
ben de 2016 sınavı için çalışıyorum aslında.
2015 hem kpssb için değil hem de çok belli değil ne olacağı, ama sonuçta bir sınav olacak, biz hazır olalım da
hem sen de böylece 2015 alesi aradan çıkarmış olacaksın. matematiği çok sağlam halledersin
evet haklısın yaz sonu herkes başlar tekrardan çalışmaya
inşallah hallederm matematiği, çünkü pratik değilim soru çözümlerinde. çok oyalanıyorumgeometri de dahil olmak üzere her konuya en az 5 gün veya 1 hafta verip soru çözmeyi düşünüyorum.
başlayınca gelirim konuya abone oldum zaten
Merhaba.
Ben de öğretmenlikten mezun olup 2015 kpss'ye gireceğim . Ankara'da kurs arıyorum. İyi veya kötü bildiğiniz var mı?
Merhaba.
Ben de öğretmenlikten mezun olup 2015 kpss'ye gireceğim . Ankara'da kurs arıyorum. İyi veya kötü bildiğiniz var mı?