2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bizde çok hasar oluyor sonra gecenin körüne kadar çalısıyoruz
dün sekizde çıktım

bak bana keyfin yerine gelsin :) sabah 05:30 kalkıyorum, 6:00 da servise biniyorum,en iyi ihtimalle 1 saat yol sürüyor :) saat 07:15 işteyim akşam da 17:15 de çıkıp, 19:00 da evdeyim

bak bana keyfin yerine gelsin :) sabah 05:30 kalkıyorum, 6:00 da servise biniyorum,en iyi ihtimalle 1 saat yol sürüyor :) saat 07:15 işteyim akşam da 17:15 de çıkıp, 19:00 da evdeyim
Uff sabah 05:30 da kalkmak mıı . Allah yardımcın olsun kuzucum ya, karanlıkta düşüyorsun yollara demek. İki yakayı birden ele geçirmek zor zanaat tabiii :)

Bende üşüme moduna geçtim çok üşüyorum parmaklarım buz oldu yazamıyorum

senin durum benden vahimmiş bende 6 da kalkıyorum 7 de çık 07:45 te işe gel akşam çok kötü bizim dokuz on olduğunu bilirim bu ara geç çıkıp duuryoruz

kızlar finansbank kullanan var mı cep şubesine giriş yapınca modagramdan 40 tl indirim kodu geliyor bişey almam gerekte
kod gelen varsa ve kullanmıyorsanız isterimde isterim

Uff sabah 05:30 da kalkmak mıı . Allah yardımcın olsun kuzucum ya, karanlıkta düşüyorsun yollara demek. İki yakayı birden ele geçirmek zor zanaat tabiii :)

pek zor oldu vallahi
ya bizim sektörde kalıcılık diye bir şey yok, curlygirl de çok iyi bilir ..Hani insanlar işyerine yakın olsun ya da aileye yakın olsun diye ona göre ev tutar..ben de ikisi de yok Dedik bari ev istediğimiz gibi olsun sonuç bu

doğru tercih ettin bencede canım. ayrıca senin evine yakın iş imkanları çoğalıyor :) aslında bakınsan. bizdede bir dedikodualr dolanıyor. özelden yazarım sana açıkca yazarsam çok deşifre olurum

yeni işe başlamayı düşünüyorum canım tamamen bırakamam ki çok daralırım evde

kız Çok fenasın bari ev istediğimiz gibi olsun demiş

Akşamları niye o kadar sürüyor ki ?
işler yoğun bu aralar ki bizim sezon açıldı daha durulmaz geç çıkmam sorun oluyor ki sorun gerçekten
çıkış saatimiz belli değil normalde 18:00 ama çok nadir o saatte çıkmışızdır
çok düzensiz

doğru tercih ettin bencede canım. ayrıca senin evine yakın iş imkanları çoğalıyor :) aslında bakınsan. bizdede bir dedikodualr dolanıyor. özelden yazarım sana açıkca yazarsam çok deşifre olurum

aa aynen var bir iki dedikodu özelden yazayım bende :)

yeni işe başlamayı düşünüyorum canım tamamen bırakamam ki çok daralırım evde

kız Çok fenasın bari ev istediğimiz gibi olsun demiş

şehri terkedicem zaten sınıra kadara geldim

Sizin sektörün en yoğun olduğu zamanlar kış ayları sanırım, birde zam gelmiş dediler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…