- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
bizde çok hasar oluyor sonra gecenin körüne kadar çalısıyoruz
dün sekizde çıktım
ne güzelburdayım akşam kadar
ne güzelben bu aralar çok sıkılıyorum yaa
bennnniye ki
aranızda iş bırakmayı düşünen var mı
Uff sabah 05:30 da kalkmak mıı . Allah yardımcın olsun kuzucum ya, karanlıkta düşüyorsun yollara demek. İki yakayı birden ele geçirmek zor zanaat tabiii :)bak bana keyfin yerine gelsin :) sabah 05:30 kalkıyorum, 6:00 da servise biniyorum,en iyi ihtimalle 1 saat yol sürüyor :) saat 07:15 işteyimakşam da 17:15 de çıkıp, 19:00 da evdeyim
Ayy ben de ben deee, kış geliyor ona mı bağlasak ki bu durumu bilemedimne güzelben bu aralar çok sıkılıyorum yaa
senin durum benden vahimmiş bende 6 da kalkıyorum 7 de çık 07:45 te işe gel akşam çok kötü bizim dokuz on olduğunu bilirim bu ara geç çıkıp duuryoruzbak bana keyfin yerine gelsin :) sabah 05:30 kalkıyorum, 6:00 da servise biniyorum,en iyi ihtimalle 1 saat yol sürüyor :) saat 07:15 işteyimakşam da 17:15 de çıkıp, 19:00 da evdeyim
Uff sabah 05:30 da kalkmak mıı . Allah yardımcın olsun kuzucum ya, karanlıkta düşüyorsun yollara demek. İki yakayı birden ele geçirmek zor zanaat tabiii :)
senin durum benden vahimmiş bende 6 da kalkıyorum 7 de çık 07:45 te işe gel akşam çok kötü bizim dokuz on olduğunu bilirim bu ara geç çıkıp duuryoruz
doğru tercih ettin bencede canım. ayrıca senin evine yakın iş imkanları çoğalıyor :) aslında bakınsan. bizdede bir dedikodualr dolanıyor. özelden yazarım sana açıkca yazarsam çok deşifre olurumpek zor oldu vallahi
ya bizim sektörde kalıcılık diye bir şey yok,curlygirl de çok iyi bilir ..Hani insanlar işyerine yakın olsun ya da aileye yakın olsun diye ona göre ev tutar..ben de ikisi de yok Dedik bari ev istediğimiz gibi olsun sonuç bu
yeni işe başlamayı düşünüyorum canım tamamen bırakamam ki çok daralırım evdetamamen mi :)
kız Çok fenasın bari ev istediğimiz gibi olsun demişpek zor oldu vallahi
ya bizim sektörde kalıcılık diye bir şey yok,curlygirl de çok iyi bilir ..Hani insanlar işyerine yakın olsun ya da aileye yakın olsun diye ona göre ev tutar..ben de ikisi de yok Dedik bari ev istediğimiz gibi olsun sonuç bu
işler yoğun bu aralar ki bizim sezon açıldı daha durulmaz geç çıkmam sorun oluyor ki sorun gerçektenAkşamları niye o kadar sürüyor ki ?
doğru tercih ettin bencede canım. ayrıca senin evine yakın iş imkanları çoğalıyor :) aslında bakınsan. bizdede bir dedikodualr dolanıyor. özelden yazarım sana açıkca yazarsam çok deşifre olurum
ayyy çok erkennnbak bana keyfin yerine gelsin :) sabah 05:30 kalkıyorum, 6:00 da servise biniyorum,en iyi ihtimalle 1 saat yol sürüyor :) saat 07:15 işteyimakşam da 17:15 de çıkıp, 19:00 da evdeyim
yeni işe başlamayı düşünüyorum canım tamamen bırakamam ki çok daralırım evde
kız Çok fenasın bari ev istediğimiz gibi olsun demiş
Bilmiyorumm acayip sıkılıyorum haftasonları yetmiyo böyle hafta içi evde kalıyoruz ya ondan mıniye ki
aranızda iş bırakmayı düşünen var mı
sorma %200 zam geldi çok zorluyorlar bizi neden bu kadar yüksek biz yapmadık kişehri terkedicem zaten sınıra kadara geldim
Sizin sektörün en yoğun olduğu zamanlar kış ayları sanırım, birde zam gelmiş dediler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?