2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebeşi kız mı erkek mi
çok sağol canıımm :) kıızzz :):)
allah analı bablı büyütsün canım bende teyzeyim inanılmaz bir duygu.kız mı erkek mi

şimdi sırada hala olma duygusunu tadacağım aralık ocak gibi.:)
kız :) allah razı olsun canım.

hem teyze hem hala:) bennim hala olmama çooooook var:)

tipik teraziyiz
http://www.partisticker.com/web/ buraya bakman lazım etiket için :)

Canim ben normal disarda gordugum baski merkezlerine sordum bide bi iki matbaaya modelini getir yapariz dediler. Kimisi 5-10tl kimisi 20-30tutar dedi. Karar vermek cok zor

muhteşemimmmm,çünkü dünnn teyze olllldummm

Allah anali babali saglikli uzun omurler nasip etsin

Ben de gelin çiçeği bakmaya başladım, nikah şekerimin stickerını da aynı renk bastırırım diye düsündüm :) kurdeleyi uyumlu filan yapar evimde dekor olarak kullanırım ilerde
çok tatlı olur ya renkli bi bu ket ona uygun stickerler filan

Canim ben normal disarda gordugum baski merkezlerine sordum bide bi iki matbaaya modelini getir yapariz dediler. Kimisi 5-10tl kimisi 20-30tutar dedi. Karar vermek cok zor
gönderdiğim linkte 50 adet 15 tl
peçeteliklerini filanda yaptırcam gerçekten zor karar vermek madem dışarda yapmıyorum eve gelen herkes nişana geldiğini hissetsin istiyorum yiyip içip gitmesinler

Allah anali babali saglikli uzun omurler nasip etsin
çok sağol canımmm
3 kere teyze oldum, her seferinde bambaşka oluyor heyecanı

maaşallah hepsi çocuğun gibi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…