- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
o kadarını yapamaz :)bide beyimizn keyfi var tabi:)elinde hazine bulunduruyosun farkındaysan davetiyeyi bile tasarlayabilirsiniz canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadarını yapamaz :)bide beyimizn keyfi var tabi:)elinde hazine bulunduruyosun farkındaysan davetiyeyi bile tasarlayabilirsiniz canım :)
canım hayırlı olsun öncelikle..hangi şehir ve ne kadara diktiriyorsun canım tesettür galibaKızlar nasılsınız? Bakamıyorum kaç gündür konuya :) Cumartesi günü haute couture bir gelinlikçideydim ve gelinliğimin çizimini yaptırdım kumaşçıdan kumaşları seçtikten sonra provalara başlayacağız çok mutluyum
tamam canım ben araştırayım güzelse sağolasın300 tl mi. ohanzzz. ben 60 kişiliği 100 Tl'ye yaptırdım
İzmit'te de yoktu aslında daha yeni açılmış böyle şeyler satan bi yer bi araştır canım
canım sen başarırsın b beceri ve zevklelisteme baktıkça mutlu oluyorum bu kadarını başardığıma göre gerisinide yaparım heralde :)
ayyy kızlarr işin suyunu çıkarıyo olabilirim ama
Ayy olsun hepsi olur zamanla :) yok canim biz subatta soz yapicaz seneye dugun dusunuyoruz yani 2016 da sen deneyimlerini paylasirsin bizimlee
KONUNU okumuştum hatta acaba mı dedim yanlış mı hatırlıyorum diye aa siz oymuşunuz
nişanlanmışısnız hayırlı olsun çok sevindim siizn adınıza .:)
merhaba hazırlıklar ne alemde :)
ayyy kızlarr işin suyunu çıkarıyo olabilirim ama
kızlar buldum sanki kişiye özel olmaz ama
yapışkanlı folyolar var ya onları böyle şerit halinde kesip uç kısımlarından birbirine tutturunca bizimde peçetelerimiz olur :)
hem bu kagıtları farklı detaylar olarak kullanırsak bütünlük sağlamış oluruz :)
çatal bıçarkların sap kısımlarına ince şerit halinde mesela nasıl olur ki:)
konuşma balonlarını alıcam diğer detayları yapıcam artık var aklımda bişeyleryaa bnlar harika amaaaaaaaaaa
sende mi terazisin yoksaBen seni anliyorum cunku ayni benim gibisin
bi konuyu arastirmiyim incik cincik herseyini kurcalarim. Ama ben bu tarzda ne deniyorsa buna konusma balonu mu pankart mi neyse bunlari hic sevmiyorum
Bende kahvenin yanina koyacagim lokumlara boyle kurdanlar dusundum sonra vazgectim ustunde nazar boncugu olanlar bile olur
bence detaylarla ugraş canım kaba eşyaları beraber bi çırpıda alırsınız :)biizdee bügun tuttuk kızlar 9 agustos inş.herkesinki hayrlı uğurlu olsun rabbim utandrmasın.bu arada çeyiz için bişey almıyorum şimdiden daha cok var nede olsa ki ne alcam onuda bilmiyorum.eşyalarımızı hep ortak alıcaz o yuzden niisan gbi alalım dıyoruz
bekliyoruzzzzzKızlar sıkı durun birazdan çok güzel bişiler paylaşıcam
BEKLEMEDEYİZ CANIMMKızlar sıkı durun birazdan çok güzel bişiler paylaşıcam
ama bunlarrr çok tatlııı
Evet. Istanbuldayim, fiyati kumasi sectikten sonra belirleyecegiz :)canım hayırlı olsun öncelikle..hangi şehir ve ne kadara diktiriyorsun canım tesettür galiba