- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
hoşbuldum kuzum:)
allah analı bablı büyütsün canım bende teyzeyim inanılmaz bir duygu.kız mı erkek mi
şimdi sırada hala olma duygusunu tadacağım aralık ocak gibi.:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum kuzum:)
Ben de nikah şekerimi kendim yapmak istiyorum demiştim daha önce, bu stickerları çok beğendim hatta içlerinden birini seçmekte zorlanıyorum hepsi çok güzeltipik teraziyiz
http://www.partisticker.com/web/ buraya bakman lazım etiket için :)
günaydın tatlımGunaydin fistiklarrr
bunlarda güzelmiş:)Ben de nikah şekerimi kendim yapmak istiyorum demiştim daha önce, bu stickerları çok beğendim hatta içlerinden birini seçmekte zorlanıyorum hepsi çok güzel
http://stickerbaski.com/site/ozel-gun-sticker-baskilari/dugun-sticker-baskilari
çok sağol canıımm :) kıızzz :):)ayyy hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebeşi kız mı erkek mi
kız :) allah razı olsun canım.allah analı bablı büyütsün canım bende teyzeyim inanılmaz bir duygu.kız mı erkek mi
şimdi sırada hala olma duygusunu tadacağım aralık ocak gibi.:)
Allah analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin yeğeninizemuhteşemimmmm,çünkü dünnn teyze olllldummm
günaydın tatlımmmGünaydıınlarrr :)
Ben de gelin çiçeği bakmaya başladım, nikah şekerimin stickerını da aynı renk bastırırım diye düsündüm :) kurdeleyi uyumlu filan yapar evimde dekor olarak kullanırım ilerdebunlarda güzelmiş:)
benim konsept hazırlamam lazım
çok sağol canıımm :) kıızzz :):)
kız :) allah razı olsun canım.
hem teyze hem hala:) bennim hala olmama çooooook var:)
Allah analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin yeğeninize
sende mi terazisin yoksa
kuzum kullanılmasa bile görüntü açısından bi iki tane istiyorum açıkçası bizim girişte küçük bi masa var kare
onun üstüne ahşap harfler koyucam bi kaç küçük aksesuar bölmeli fotograf çerçevesinde bi kaç resim olucak :)
kapı süsü bakıyorum şu anda :)
tipik teraziyiz
http://www.partisticker.com/web/ buraya bakman lazım etiket için :)
muhteşemimmmm,çünkü dünnn teyze olllldummm
çok tatlı olur ya renkli bi bu ket ona uygun stickerler filanBen de gelin çiçeği bakmaya başladım, nikah şekerimin stickerını da aynı renk bastırırım diye düsündüm :) kurdeleyi uyumlu filan yapar evimde dekor olarak kullanırım ilerde
3 kere teyze oldum, her seferinde bambaşka oluyor heyecanıteşekkürler frifriii amiiiiiiiiiiiiiin
gönderdiğim linkte 50 adet 15 tlCanim ben normal disarda gordugum baski merkezlerine sordum bide bi iki matbaaya modelini getir yapariz dediler. Kimisi 5-10tl kimisi 20-30tutar dedi. Karar vermek cok zor
çok sağol canımmmCanim ben normal disarda gordugum baski merkezlerine sordum bide bi iki matbaaya modelini getir yapariz dediler. Kimisi 5-10tl kimisi 20-30tutar dedi. Karar vermek cok zor
Allah anali babali saglikli uzun omurler nasip etsin
3 kere teyze oldum, her seferinde bambaşka oluyor heyecanı
maaşallah hepsi çocuğun gibi dimi
Yok kuzu yaptıracak olsam çok iyi bir pastaneye yaptırırım normal pastacılara değil yada dediğim gibi kendim yaparım ne yaptığımı bilerek temiz ve taze :)mado'ya mı adı var diye işte normal bi pastaneye gitsene canıım