- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
butik pastacı bulmak lazım aslındaYok kuzu yaptıracak olsam çok iyi bir pastaneye yaptırırım normal pastacılara değil yada dediğim gibi kendim yaparım ne yaptığımı bilerek temiz ve taze :)
Aynen bendekızlar ben bu etiket işine takılıp kaldım
Oyyyy benim sevdiceğimde 3 ekim doğumluuu Kızlarterazi erkekleirni biliyor musunuz azıcık anlatsanız yada kendinizle alakalı ipuçları verirseniz ben ordan uyarlarımBen 3ekim kuzu yasasin dogum gunu kardeşliği
Bunlar ne icin ben anlamadim
öğlen oldu bebişimGünaydın canlarrr
kendin yap madm,hem maliyti az olurYok kuzu yaptıracak olsam çok iyi bir pastaneye yaptırırım normal pastacılara değil yada dediğim gibi kendim yaparım ne yaptığımı bilerek temiz ve taze :)
Nikah şekeri olarak ne düşünüyorsun canım_?Ben de gelin çiçeği bakmaya başladım, nikah şekerimin stickerını da aynı renk bastırırım diye düsündüm :) kurdeleyi uyumlu filan yapar evimde dekor olarak kullanırım ilerde
bi terazi lükse düşkündür ayrıntıyı sever mantığı ön planda tutarAynen bende
Oyyyy benim sevdiceğimde 3 ekim doğumluuu Kızlarterazi erkekleirni biliyor musunuz azıcık anlatsanız yada kendinizle alakalı ipuçları verirseniz ben ordan uyarlarım
Ama ama ama gece 4te yattımöğlen oldu bebişim
Eveetttt şu an benim aşkı anlattın sen son cümle hariç onu da zamanla göreceğiz bakalımbi terazi lükse düşkündür ayrıntıyı sever mantığı ön planda tutar
bazen basit bi olayı bile 2 defa düşünebiliriz
adaletsizliğe mutlaka bi tepki veririz
naptın kız 4 e kadarEveetttt şu an benim aşkı anlattın sen son cümle hariç onu da zamanla göreceğiz bakalım
Hadi bakalım inşallah çünkü o konuda şüphelerim var Neyse film izledim canım uykum kaçtı halihazırda çalışmadığım bir işim olmadığı için oohhhhh sabahlar olmasın Ama tez vakitte bir iş buluna bananaptın kız 4 e kadar
valla konu teraziler olunca durum aynı oluyor canım mutlaka görürsün
Bunlardan yapmayı düşünüyorum canım :)Nikah şekeri olarak ne düşünüyorsun canım_?
ayy bendede bir rahatlık var sınav zamanı çıkar bunun acısı bendenHadi bakalım inşallah çünkü o konuda şüphelerim var Neyse film izledim canım uykum kaçtı halihazırda çalışmadığım bir işim olmadığı için oohhhhh sabahlar olmasın Ama tez vakitte bir iş buluna bana
valla ben sanırım kendi nişan pastamı yapmaya cesaret edemiycem açıkçası konsept diye kendimi paralıyorum sonunda pasta facia olmasın bide hep bi aksilik olur derler ya korkuyorum pasta işindenBunlardan yapmayı düşünüyorum canım :)
Şişeler boş olarak eminönünde satılıyor, çikolatasını da taze çakıl taşı çikolata düşünüyorum. Stickerları da internetten siparişle 2 gün içince getiriyorlar zaten
Ayrıca kesinlikle dışarıdan alacağınız dışı güzel olsa da içi sünger gibi butik pastalardan almayın derim kızlar. Pastaneden alacaksanız bile önce tadını bir şekilde tatmaya çalışın.
Azıcık kek yapmaktan anlıyor ve nişandan önce pasta için vakit bulabilecekseniz size kendi tarifimi de seve seve veririm
Bunlardan yapmayı düşünüyorum canım :)
Şişeler boş olarak eminönünde satılıyor, çikolatasını da taze çakıl taşı çikolata düşünüyorum. Stickerları da internetten siparişle 2 gün içince getiriyorlar zaten
Ayrıca kesinlikle dışarıdan alacağınız dışı güzel olsa da içi sünger gibi butik pastalardan almayın derim kızlar. Pastaneden alacaksanız bile önce tadını bir şekilde tatmaya çalışın.
Azıcık kek yapmaktan anlıyor ve nişandan önce pasta için vakit bulabilecekseniz size kendi tarifimi de seve seve veririm
iyiyiz tatlım sen nasılsın :)kızlarrr merhaba bu ara giremiyorum fazla nasılsınız bakalım
hoşgeldin tatlım dolanıyoruz buralarda sen napıyosun :)Benn geldiiimm napıyosunuz kızlarrr :)