- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Ne güzellll İzmir kaç gündür yağmurluuu
Kız alışmadım burda alışmak için diyorum:) dün arkadaşımla konuşuyorum nişanlım diye anlatıyorum düşün yani:)Kocanı yesinler senin (ayy töbe töbe yemesinler tabi)ne çabuk alıştın eşim demeye kocacım demeye kııızzzzzz daha dün bizdendin sende
Benim girişime benzedi kuzum seninki de bende artık nişanlıgörlüm diye girmiştim nişanımdan sonra forumakuzum benimmmmm Allah tamamına erdirsin tekrar tüm nişanlanan ve evlenen gelinlerimizi
Foto foto foto
Benide takip edermisin:)Vallahi hiç bilmiyorum konuşmadıkKısmet artık ne zaman durumumuz uygun olursa. Bizim nişana da 2.5 ay öncesinde birden bire karar verdik, düğün de öyle olur muhtemelen
Takipteyimm :)
Teşekkür ederim canım darısı size inşallah:)Gunaydin kizlar. Kac gundur gelemedim yogunluktan. Kardesim yarin askere gidiyor cumartesi evde mevlut okuttuk pazar da calistim. Dun de özel bi grup gezisi yaptirmam gerekti. Bugun ancak gelebildim.
@greenandblue canim okudum biraz gecmisi, basiniz sagolsun. Kardesim de askere gidiyor. icim acidi cok uzuldum akrabaniz icin. Allah affetsin gunahlarini.
YEKTA61 canim nisanim guzel olmadi demissin. Bende tam senin yasadiklarin olmasin diye nisan yapmadim. Ne guzel ama nisanlin gonlunu almis. Artik nisanli bi kizcesin tebrik ederim
@math canim tekrar tebrik ederim
@ShiverFly canim seninde nisanin oldu sanirsam cok tebrik ederim,Allah tamamina erdirsin
Love01 canim seni goremedim. Nasil gecti nisanin
Alanyada niye öyle değil ama yaBalkondayim suan abartmiyorum bikinini giy çık yarım saate kip kırmızı olursa güneş o derece etkili ayyy çok mutluyum biz alışkın değiliz öyle basık kapalı havalara ohh artık havalar ısınsin lutfeeeen
Canım alanya yağmurlu ama
Hoşgeldinn canım özledin hemen bizi dimi :))Kızlar ben geldim :) eşim hazırlanıyo bende onu beklerken size bi uğrayım dedim:))
Evet ya özlüyorum sizi :)Hoşgeldinn canım özledin hemen bizi dimi :))
Evet ya özlüyorum sizi :)
Kuzum resimlerini gördüm instagramda:) düğünler güzeldi kınada harikaydı:) ama çok yorulduk şimdi balayındayız:) dinlenmeyi ne kadar çok özlemişim :)math naptın cnm,nasıl geçti düğün? balayında mısınız şuan?
30 nisan canımdüğün ne zaman
Hadi yaa doğrudur canım inşallah açar ...Ne güzellll İzmir kaç gündür yağmurluuu
Hadi yaa orası da açar insallahhAlanyada niye öyle değil ama yaalanyada bi yağmurlu bi hava açık
Açacak gibi duruyo canım:))Hadi yaa orası da açar insallahh
Kızlarr telefondan yazıyorum hepinizi alıntılamıştım ama çoklu cevap veremedim silindi.math27 canim hayırlı olsun çok tatlı olmuşsunn. Ben de memlekete geldim çok geç saatte. Bugün bütün günüm alışverişle geçti. Yarın bol koşturmaca olacak yemek hazırlıkları falan. Hala da kuaför ayarlamadım kendime. Yeni elbise bulamadım ama güzel kilo vermişim yanlarım hiç çıkmadı elbisemde çok mutlu oldum Babam sürekli benle iyi geçin vermem bak seni diyor ben de tuzlu kahveyi sana içiririm diye takılıyorum. Çok garip bir his ya
Günaydın hatunlar. Dün cok güzel geçti ve baya kalabalıktı nişan gibi oldu zaten. Salona hic gerek yoktu :) Yemekler pastalar tatlılaar fazlaca oldu. Söz pastası illede yaptırdıydılar buna gerek yoktu aslında ama pastayı kocaman yaptılar ve hemde 80 tl ye bi yanıdık vasıtasıyla yaptırdık. Pastayıda cok begendiler. Bugündr nişan furyası var :) Koşturmacaya devamm albüme resim eklicem birazdan
Günaydın kızlarrrr :) @minnakprenses inde nikahı vardı dün umarım çok güzel geçmiştiir :) @greenandblue veLove01 i de merak ediyorum inşallah güzel haberlerle gelirler :)
Kuzum resimlerini gördüm instagramda:) düğünler güzeldi kınada harikaydı:) ama çok yorulduk şimdi balayındayız:) dinlenmeyi ne kadar çok özlemişim :)
slm kızlaaaaaaaarrr nasılsınız?4 günlük koşturmacadan hiç giremedim buraya ve geçmişi okuyamadım.bugün geldim işe yine çok yogunum nasıl geçti 31 Ocak gelinleri nişanınız? benim ki bol koşturmacalı ama keyifli bi nişan oldu.değişik bir duyguymuş :) Allah hepimize herşeyin en güzel en mutlusunu nasip etsin,darısı diğer gelinciklere
Bu arada kızlar düğünde oynarken kuzenlerimin yanına geçeyim dedim:) kuzenimin arkasındaydım beni görmedi elini kaldırdı dudağıma çarptı:) dudağım kanayıp şişti:)
Orya kuzum dans ederken ne konuşulur diye konuşuyoduk ya:) ilk düğünde eşim şu dans bitsin diyip durdu:))) antepteki düğünde de gece oluversin dedi
güzeldi herşey çok şükür,darısı sana olsun cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?