2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kız alışmadım burda alışmak için diyorum:) dün arkadaşımla konuşuyorum nişanlım diye anlatıyorum düşün yani:)

Vallahi hiç bilmiyorum konuşmadık Kısmet artık ne zaman durumumuz uygun olursa. Bizim nişana da 2.5 ay öncesinde birden bire karar verdik, düğün de öyle olur muhtemelen

Takipteyimm :)
Benide takip edermisin:)

Teşekkür ederim canım darısı size inşallah:)

Alanyada niye öyle değil ama ya alanyada bi yağmurlu bi hava açık

slm kızlaaaaaaaarrr nasılsınız? 4 günlük koşturmacadan hiç giremedim buraya ve geçmişi okuyamadım.bugün geldim işe yine çok yogunum nasıl geçti 31 Ocak gelinleri nişanınız? benim ki bol koşturmacalı ama keyifli bi nişan oldu.değişik bir duyguymuş :) Allah hepimize herşeyin en güzel en mutlusunu nasip etsin,darısı diğer gelinciklere

math naptın cnm,nasıl geçti düğün? balayında mısınız şuan?
Kuzum resimlerini gördüm instagramda:) düğünler güzeldi kınada harikaydı:) ama çok yorulduk şimdi balayındayız:) dinlenmeyi ne kadar çok özlemişim :)

Bu arada kızlar düğünde oynarken kuzenlerimin yanına geçeyim dedim:) kuzenimin arkasındaydım beni görmedi elini kaldırdı dudağıma çarptı:) dudağım kanayıp şişti:)
Orya kuzum dans ederken ne konuşulur diye konuşuyoduk ya:) ilk düğünde eşim şu dans bitsin diyip durdu:))) antepteki düğünde de gece oluversin dedi

ooo heycan dorukta ne kadar garip değil mi tüm hayatımız boyunca evlencez mutlu olcaz sevdiğimiz insan yanımızda diye haller kurup bunlara sayılı zaman kaldı mı yusuflamalar eee kolay değil baba evini bırakmak ayyy bende kötü oldum hooop toparlanma vaktii noluyoo hallerimiz gercekleşiyor

ben seni takip ettim,sen de beni etsene,göreyim fotoları :)

tebrikler tekrar cnm,güzel geçmesine sevindim :)

Günaydın kızlarrrr :) @minnakprenses inde nikahı vardı dün umarım çok güzel geçmiştiir :) @greenandblue ve Love01 i de merak ediyorum inşallah güzel haberlerle gelirler :)

güzeldi herşey çok şükür,darısı sana olsun cnm :)

Kuzum resimlerini gördüm instagramda:) düğünler güzeldi kınada harikaydı:) ama çok yorulduk şimdi balayındayız:) dinlenmeyi ne kadar çok özlemişim :)

ben seninkileri göremedim,sen de ekledin mi? hemen bakayım :)

Hoşgeldin nişanlı kız :) :)

Hadi yaa ben de merak ediyodum :)

güzeldi herşey çok şükür,darısı sana olsun cnm :)

Amiiin amin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…