2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bak o zaman anlarsın samimiyetini ya da fldegisip değişmediğini
Artık tepkisine göre arkadasliginizda ayar verirsiniz canım dostluklar arkadaşlıklar insanların iç huzurunu sağlamak amaçlıdır yoksa yanında huzursuz olduğun bir insana neden tahamul edesin ki .
haklısın. daha önce konuşmaya çalışmıştım insanların kendini kıskandığını hayatına özendiğini düşünüyor öyle imalarda bulununca uzatmamıştım. bir kez daha deneyim bakalım nolcak

haklısın. daha önce konuşmaya çalışmıştım insanların kendini kıskandığını hayatına özendiğini düşünüyor öyle imalarda bulununca uzatmamıştım. bir kez daha deneyim bakalım nolcak
Ha baktın gerçekten anlamak istemiyor ve size karşı Set oluşturmuş fazla üzerine gitme ki bi anlamı olmaz o düşüncedeki insana kendi haline yalnız bırakın ki size neler yasattiginin düşünme vakti olsun
Eger yalnızlıktan şikayetçi olur dönerse size o zaman tekrar konuştuğun da cok daha etkili olacaktır
Ama siz de arkadasliginizi kurtarma taraftarı olun sakin en Son noktaya kadar kötü düşünmenin izin vermeyin arkadaşlık kolay edinilmiyor bacağı kesip atmak kolaydır yaradan ötürü ama iyileştirmeye gitmek daha zor olsa da iyileşme imkanı vok düşük de olsa denemeye değer zorluğu rağmen çünkü giden tekrar yerine gelmiyor aynı şekilde ve giderken izler bırakıyor insan da...

Ha baktın gerçekten anlamak istemiyor ve size karşı Set oluşturmuş fazla üzerine gitme ki bi anlamı olmaz o düşüncedeki insana kendi haline yalnız bırakın ki size neler yasattiginin düşünme vakti olsun
Eger yalnızlıktan şikayetçi olur dönerse size o zaman tekrar konuştuğun da cok daha etkili olacaktır
Ama siz de arkadasliginizi kurtarma taraftarı olun sakin en Son noktaya kadar kötü düşünmenin izin vermeyin arkadaşlık kolay edinilmiyor bacağı kesip atmak kolaydır yaradan ötürü ama iyileştirmeye gitmek daha zor olsa da iyileşme imkanı vok düşük de olsa denemeye değer zorluğu rağmen çünkü giden tekrar yerine gelmiyor aynı şekilde ve giderken izler bırakıyor insan da...
kesinlikle haklısın canım. bende bu düşncedeyim kolay kolay kopamıyorum arakdaşlarımdan bazen böle çok sinirleniorum ama diyorum çok şey paylaşmışız herkesin kötü zamanları olur arkadaşlık bunları aşmak içindir die ama inş dediğşn gibi olur

kesinlikle haklısın canım. bende bu düşncedeyim kolay kolay kopamıyorum arakdaşlarımdan bazen böle çok sinirleniorum ama diyorum çok şey paylaşmışız herkesin kötü zamanları olur arkadaşlık bunları aşmak içindir die ama inş dediğşn gibi olur
Evet canım
Ki hamilelik gerçekten çok değiştirir insanı belki tüm ilgiyi kendinde toplama arzusu da yine bundan kaynaklanıyordu. ..
Ki bi de dedin ya zor günlerimiz paylaştık en önemli noktalardan biri bu arkadaşlıklar da kötü yanlarını düşünerek konuşuyoruz şu anki ruh haliyle ama geçmişte sana katkılarını ve desteklerini de bir anda silmek gormemezlikten gelmek bize yakışmaz en doğrusunu düşünüyorsun kuzum

İlk anda ani tepki verse de ileride bir gün kafasına dank eder bence. Bunları yüzüne söyleyebilecek kadar iyi niyetli dost bulmak kolay değil

Bu arada kızlar antalyada hava bahar gelmiş gibi sizin oralar nasıl :):KK66:
2015-02-03 11.32.46.webp

bartındayım ben dengesiz burda havalar 2 dk önce yağmur yağıodu kafamı bir cevirdim güneş açmış=)
Balkondayim suan abartmiyorum bikinini giy çık yarım saate kip kırmızı olursa güneş o derece etkili ayyy çok mutluyum biz alışkın değiliz öyle basık kapalı havalara ohh artık havalar ısınsin lutfeeeen :KK76::KK76::cool::KK68::KK73::KK9:

Balkondayim suan abartmiyorum bikinini giy çık yarım saate kip kırmızı olursa güneş o derece etkili ayyy çok mutluyum biz alışkın değiliz öyle basık kapalı havalara ohh artık havalar ısınsin lutfeeeen :KK76::KK76::cool::KK68::KK73::KK9:
ne güzel yaaa valla özendim.. yaz gelsin artık yaa igönlümüz içimiz açılsın su kasvetli havalar bitsin

hoşbulduuk :) nasılsınız? hazırıklar nasıl gidiyor? düğün önce bunalmlar başladı bizde sizce normal mii ya :KK61:

hoşbulduuk :) nasılsınız? hazırıklar nasıl gidiyor? düğün önce bunalmlar başladı bizde sizce normal mii ya :KK61:
Kiz delirmiş yaa sen ki Allah bilir ne kadardır bu güzel ani bekliyor hayaller kuruyorsundur
Titre kendine gel yahu ;)
Ne ağlıyon zil takip oynamalisin:KK76::KK76::KK76:
Tamm normal stresten ötürü de sen yine de papatya çayları falan ic o agresif hallere dönüşmesin ben oyle oluyorum çünkü :KK55::KK47::KK47:

Back
X