- 20 Ocak 2015
- 327
- 186
- 63
Deli kız eminim o dediklerini ben de yaparım birazcık heyecan yaratarak ama ucundan kenarından ÇEKİLMİŞ fotolar olurbende aynen son anda görsün isterim ama sabırsız ben hayatta duramam heycandan fotografını ceker ceker yollarım=)
haklısın. daha önce konuşmaya çalışmıştım insanların kendini kıskandığını hayatına özendiğini düşünüyor öyle imalarda bulununca uzatmamıştım. bir kez daha deneyim bakalım nolcakBak o zaman anlarsın samimiyetini ya da fldegisip değişmediğini
Artık tepkisine göre arkadasliginizda ayar verirsiniz canım dostluklar arkadaşlıklar insanların iç huzurunu sağlamak amaçlıdır yoksa yanında huzursuz olduğun bir insana neden tahamul edesin ki .
Ha baktın gerçekten anlamak istemiyor ve size karşı Set oluşturmuş fazla üzerine gitme ki bi anlamı olmaz o düşüncedeki insana kendi haline yalnız bırakın ki size neler yasattiginin düşünme vakti olsunhaklısın. daha önce konuşmaya çalışmıştım insanların kendini kıskandığını hayatına özendiğini düşünüyor öyle imalarda bulununca uzatmamıştım. bir kez daha deneyim bakalım nolcak
ahh biz kızlarr çenemiz dursa elimiz durmazDeli kız eminim o dediklerini ben de yaparım birazcık heyecan yaratarak ama ucundan kenarından ÇEKİLMİŞ fotolar olur
kesinlikle haklısın canım. bende bu düşncedeyim kolay kolay kopamıyorum arakdaşlarımdan bazen böle çok sinirleniorum ama diyorum çok şey paylaşmışız herkesin kötü zamanları olur arkadaşlık bunları aşmak içindir die ama inş dediğşn gibi olurHa baktın gerçekten anlamak istemiyor ve size karşı Set oluşturmuş fazla üzerine gitme ki bi anlamı olmaz o düşüncedeki insana kendi haline yalnız bırakın ki size neler yasattiginin düşünme vakti olsun
Eger yalnızlıktan şikayetçi olur dönerse size o zaman tekrar konuştuğun da cok daha etkili olacaktır
Ama siz de arkadasliginizi kurtarma taraftarı olun sakin en Son noktaya kadar kötü düşünmenin izin vermeyin arkadaşlık kolay edinilmiyor bacağı kesip atmak kolaydır yaradan ötürü ama iyileştirmeye gitmek daha zor olsa da iyileşme imkanı vok düşük de olsa denemeye değer zorluğu rağmen çünkü giden tekrar yerine gelmiyor aynı şekilde ve giderken izler bırakıyor insan da...
Evet canımkesinlikle haklısın canım. bende bu düşncedeyim kolay kolay kopamıyorum arakdaşlarımdan bazen böle çok sinirleniorum ama diyorum çok şey paylaşmışız herkesin kötü zamanları olur arkadaşlık bunları aşmak içindir die ama inş dediğşn gibi olur
İlk anda ani tepki verse de ileride bir gün kafasına dank eder bence. Bunları yüzüne söyleyebilecek kadar iyi niyetli dost bulmak kolay değilhaklısın. daha önce konuşmaya çalışmıştım insanların kendini kıskandığını hayatına özendiğini düşünüyor öyle imalarda bulununca uzatmamıştım. bir kez daha deneyim bakalım nolcak
hosgeldinmerhaba kızlarr ben geldim bayadır topiğe uğrayamadım :)
Merhabalar hoşgeldin :)merhaba kızlarr ben geldim bayadır topiğe uğrayamadım :)
bartındayım ben dengesiz burda havalar 2 dk önce yağmur yağıodu kafamı bir cevirdim güneş açmış=)Bu arada kızlar antalyada hava bahar gelmiş gibi sizin oralar nasıl :)
Bu arada kızlar antalyada hava bahar gelmiş gibi sizin oralar nasıl :)
Balkondayim suan abartmiyorum bikinini giy çık yarım saate kip kırmızı olursa güneş o derece etkili ayyy çok mutluyum biz alışkın değiliz öyle basık kapalı havalara ohh artık havalar ısınsin lutfeeeenbartındayım ben dengesiz burda havalar 2 dk önce yağmur yağıodu kafamı bir cevirdim güneş açmış=)
ne güzel yaaa valla özendim.. yaz gelsin artık yaa igönlümüz içimiz açılsın su kasvetli havalar bitsinBalkondayim suan abartmiyorum bikinini giy çık yarım saate kip kırmızı olursa güneş o derece etkili ayyy çok mutluyum biz alışkın değiliz öyle basık kapalı havalara ohh artık havalar ısınsin lutfeeeen
Kiz delirmiş yaa sen ki Allah bilir ne kadardır bu güzel ani bekliyor hayaller kuruyorsundurhoşbulduuk :) nasılsınız? hazırıklar nasıl gidiyor? düğün önce bunalmlar başladı bizde sizce normal mii ya
düğün ne zamanhoşbulduuk :) nasılsınız? hazırıklar nasıl gidiyor? düğün önce bunalmlar başladı bizde sizce normal mii ya
Aaa doğru o Alanyadaydi di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?