Kızlar ya sizinle bir şey paylaşacağım. Benim çok güzel bir arkadaş grubum var uzun yıllardır süren iyi kötü her zmaanda birbiirmize destek olduğumuz. Bunlardan biri evlenince çok değişti

herkesin herşeyini kıskanıyormuş gibi davranıyor. örneğin bir arkadaşımız bebiş istiyor ancak olmuyor ve bu kıskana arkadaşım daha yeni evli olmasına karşı ve 2-3 sene çocuk yapmam diyen şimdi hamile. ve hamile oldğunu bebeişle ilgili herşeyi diğer arkadaşın güzüne soka soka anlaıyor. başka biri ev alacak ev arıyor hemen diyor bizde alıcaktık bizde oraya bakalım. Başka bir arkadaşım söz arefesinde ailelerden dolayı ayrıldılar ve zor günler yaşıyor ona ramen bebek sevincini paylaşmak istiyor. ona diyorki sen git önce seni bi istesinler...Bana gelincede ben heyecanımı paylaşıyorum şöle yaptık şunu aldık. hiç bir zaman hayırlı olsun demedi bana

ortak konuşma grubumuz var ordan yazıyorum düğün tarihim belli olduğunu hepsiyle konuştuk ettik o hayırlı olsu bile demedi ya ben bunu konuşurken o başka konu hakkında yazdı bişiler. ve sonra bana özelden soruyor sadece düğün nerdeydi diye

hamile diye üzmekte istemiyorum ama ister istemez kafama takıyorum

üstelik benim ağustosta düğün yapacğımı bildiği halde hamile kaldı doğumu ağustosta şimdide bana diyor bebeiş varken neden o tarihe gün aldın