2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kocanı yesinler senin (ayy töbe töbe yemesinler tabi) :KK37: ne çabuk alıştın eşim demeye kocacım demeye kııızzzzzz daha dün bizdendin sende :KK8::KK8::KK8:

Benim girişime benzedi kuzum seninki de bende artık nişanlıgörlüm diye girmiştim nişanımdan sonra foruma :rolleyes: kuzum benimmmmm Allah tamamına erdirsin tekrar tüm nişanlanan ve evlenen gelinlerimizi :KK8:

Foto foto foto :KK6::KK37::KK36:
Kız alışmadım burda alışmak için diyorum:) dün arkadaşımla konuşuyorum nişanlım diye anlatıyorum düşün yani:)

Gunaydin kizlar. Kac gundur gelemedim yogunluktan. Kardesim yarin askere gidiyor cumartesi evde mevlut okuttuk pazar da calistim. Dun de özel bi grup gezisi yaptirmam gerekti. Bugun ancak gelebildim.

@greenandblue canim okudum biraz gecmisi, basiniz sagolsun. Kardesim de askere gidiyor. icim acidi cok uzuldum akrabaniz icin. Allah affetsin gunahlarini.

YEKTA61 YEKTA61 canim nisanim guzel olmadi demissin. Bende tam senin yasadiklarin olmasin diye nisan yapmadim. Ne guzel ama nisanlin gonlunu almis. Artik nisanli bi kizcesin tebrik ederim:KK19:

@math canim tekrar tebrik ederim :KK19:

@ShiverFly canim seninde nisanin oldu sanirsam cok tebrik ederim,Allah tamamina erdirsin:KK19:

Love01 Love01 canim seni goremedim. Nasil gecti nisanin o_O
Teşekkür ederim canım darısı size inşallah:)

Balkondayim suan abartmiyorum bikinini giy çık yarım saate kip kırmızı olursa güneş o derece etkili ayyy çok mutluyum biz alışkın değiliz öyle basık kapalı havalara ohh artık havalar ısınsin lutfeeeen :KK76::KK76::cool::KK68::KK73::KK9:
Alanyada niye öyle değil ama ya:( alanyada bi yağmurlu bi hava açık:(

slm kızlaaaaaaaarrr nasılsınız? :KK68: 4 günlük koşturmacadan hiç giremedim buraya ve geçmişi okuyamadım.bugün geldim işe yine çok yogunum :( nasıl geçti 31 Ocak gelinleri nişanınız? benim ki bol koşturmacalı ama keyifli bi nişan oldu.değişik bir duyguymuş :) Allah hepimize herşeyin en güzel en mutlusunu nasip etsin,darısı diğer gelinciklere :KK68:

math naptın cnm,nasıl geçti düğün? balayında mısınız şuan?
Kuzum resimlerini gördüm instagramda:) düğünler güzeldi kınada harikaydı:) ama çok yorulduk şimdi balayındayız:) dinlenmeyi ne kadar çok özlemişim :)

Bu arada kızlar düğünde oynarken kuzenlerimin yanına geçeyim dedim:) kuzenimin arkasındaydım beni görmedi elini kaldırdı dudağıma çarptı:) dudağım kanayıp şişti:)
Orya Orya kuzum dans ederken ne konuşulur diye konuşuyoduk ya:) ilk düğünde eşim şu dans bitsin diyip durdu:))) antepteki düğünde de gece oluversin dedi :KK53:

ooo heycan dorukta :KK45: ne kadar garip değil mi tüm hayatımız boyunca evlencez mutlu olcaz sevdiğimiz insan yanımızda diye haller kurup bunlara sayılı zaman kaldı mı yusuflamalar:KK45: eee kolay değil baba evini bırakmak ayyy bende kötü oldum hooop toparlanma vaktii noluyoo hallerimiz gercekleşiyor:KK45:

Kızlarr telefondan yazıyorum hepinizi alıntılamıştım ama çoklu cevap veremedim silindi. math27 math27 canim hayırlı olsun çok tatlı olmuşsunn. Ben de memlekete geldim çok geç saatte. Bugün bütün günüm alışverişle geçti. Yarın bol koşturmaca olacak yemek hazırlıkları falan. Hala da kuaför ayarlamadım kendime. Yeni elbise bulamadım ama güzel kilo vermişim yanlarım hiç çıkmadı elbisemde çok mutlu oldum :KK76: Babam sürekli benle iyi geçin vermem bak seni diyor ben de tuzlu kahveyi sana içiririm diye takılıyorum. Çok garip bir his ya

ben seni takip ettim,sen de beni etsene,göreyim fotoları :)

Günaydın hatunlar. Dün cok güzel geçti ve baya kalabalıktı nişan gibi oldu zaten. Salona hic gerek yoktu :) Yemekler pastalar tatlılaar fazlaca oldu. Söz pastası illede yaptırdıydılar buna gerek yoktu aslında ama pastayı kocaman yaptılar ve hemde 80 tl ye bi yanıdık vasıtasıyla yaptırdık. Pastayıda cok begendiler. Bugündr nişan furyası var :) Koşturmacaya devamm albüme resim eklicem birazdan

tebrikler tekrar cnm,güzel geçmesine sevindim :)

Günaydın kızlarrrr :) @minnakprenses inde nikahı vardı dün umarım çok güzel geçmiştiir :) @greenandblue ve Love01 Love01 i de merak ediyorum inşallah güzel haberlerle gelirler :)

güzeldi herşey çok şükür,darısı sana olsun cnm :)

Kuzum resimlerini gördüm instagramda:) düğünler güzeldi kınada harikaydı:) ama çok yorulduk şimdi balayındayız:) dinlenmeyi ne kadar çok özlemişim :)

ben seninkileri göremedim,sen de ekledin mi? hemen bakayım :)

slm kızlaaaaaaaarrr nasılsınız? :KK68: 4 günlük koşturmacadan hiç giremedim buraya ve geçmişi okuyamadım.bugün geldim işe yine çok yogunum :KK43: nasıl geçti 31 Ocak gelinleri nişanınız? benim ki bol koşturmacalı ama keyifli bi nişan oldu.değişik bir duyguymuş :) Allah hepimize herşeyin en güzel en mutlusunu nasip etsin,darısı diğer gelinciklere :KK68:

Hoşgeldin nişanlı kız :) :)

Bu arada kızlar düğünde oynarken kuzenlerimin yanına geçeyim dedim:) kuzenimin arkasındaydım beni görmedi elini kaldırdı dudağıma çarptı:) dudağım kanayıp şişti:)
Orya Orya kuzum dans ederken ne konuşulur diye konuşuyoduk ya:) ilk düğünde eşim şu dans bitsin diyip durdu:))) antepteki düğünde de gece oluversin dedi :KK53:

Hadi yaa ben de merak ediyodum :)

güzeldi herşey çok şükür,darısı sana olsun cnm :)

Amiiin amin inşallah :)

Back
X