2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

senin fotoları ben neden görmedim ya hayırlı olsun buarada

Hayırlı olsun tekrar canım nie ama buranın suçu günahı neee ??

çok saol cnm :) burada dışardan bakan herkeste görüyor fln ya,o yüzden burda eklemeyi tercih etmiyorum :) istersen özelden yaz instagramın warsa ekleyeyim :)

Bende uzzaktayimm 14 subatta bile gelememe durumu var evlenipte sevdikcelrimize kavusalim INŞALLAH bitsin bu hasret

Bende salonda yapmaya karar verdim nasil evet dicem

az kaldı napalım sabredecezzz

evet ya bizde de öyle olmuştu hala daha nişanlım diye hitap ediyoruz çoğu zaman çok tatlı geliyor yahu

günaydın kızlar kbb doktorunun yanındayım artık hasta kabulde sıra vermiyorum burdada tanıları ezberlemek zor ama alıştım sanırım :)

Hayırlı olsun canım

Bende yaşadım buna benzer birşey hatta aynı ilde değiliz normalde ama ziyarete gelmişlerdi elazığa, yinee gelmedi nişanıma, bide amcamın eşi son anda gelmekten vazgeçmişti ama hiç umruma bile gelmedi günümü zehir etmelerine izin vermedim

hoşgeldin nişanlı kız :) resimlerini gördüm bende maşallah size :)

ay canım geçmiş olsunn
Ay bende merak ediyordum ne konuşuluo diee acaba bizimki ne dicek hahahhahahahhah

ay ben nişanda etrafa bakıodum dans ederken benimki bana baksana diye söyleniyordu bana

Tebrikler bu arada

Acar açar
Antalyamm birçok memlekete göre daha ılıman şu dönemde gezin tamam mı bir sürü de foto çekilin yaaa ben olsam öyle yapardım da ondan

çookk tşkler cnm :) sen nişanlı mıydın? ben hatırlayamadım şimdi pardon eğer deilsen darısı sana dicektim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…