Bende dedim ben bunu bile düşünmüştüm insan seni seviyorum falan der dedim :) korktuğum olmadı düşmedim de:) üstelik hiçte üşümedim:)Hoşgeldin nişanlı kız :) :)
Hadi yaa ben de merak ediyodum :)
Amiiin amin inşallah :)
senin fotoları ben neden görmedim yaslm kızlaaaaaaaarrr nasılsınız?4 günlük koşturmacadan hiç giremedim buraya ve geçmişi okuyamadım.bugün geldim işe yine çok yogunum nasıl geçti 31 Ocak gelinleri nişanınız? benim ki bol koşturmacalı ama keyifli bi nişan oldu.değişik bir duyguymuş :) Allah hepimize herşeyin en güzel en mutlusunu nasip etsin,darısı diğer gelinciklere
Bende dedim ben bunu bile düşünmüştüm insan seni seviyorum falan der dedim :) korktuğum olmadı düşmedim de:) üstelik hiçte üşümedim:)
senin fotoları ben neden görmedim yahayırlı olsun buarada
Hayırlı olsun tekrar canım nie ama buranın suçu günahı neee ??ben instagram'a ekledim bikaç foto cnm,buraya değil.biz birbirimizi eklemiş miydik instagramda seninle?
Canım @tubbb yoğun çalışıyo sanırım
Tabi eve gidince kayınvalidemin gitmesini bekledim gelinlikle 3saat:) o arada üşüdüm:):) Ben dedim üşümezsin diye
Hayırlı olsun tekrar canım nie ama buranın suçu günahı neee ??
Tamam canımm :)çok saol cnm :) burada dışardan bakan herkeste görüyor fln ya,o yüzden burda eklemeyi tercih etmiyorum :) istersen özelden yaz instagramın warsa ekleyeyim :)
Bende uzzaktayimm 14 subatta bile gelememe durumu var evlenipte sevdikcelrimize kavusalim INŞALLAH bitsin bu hasret
Bende salonda yapmaya karar verdim nasil evet dicem
evet ya bizde de öyle olmuştu hala daha nişanlım diye hitap ediyoruz çoğu zaman çok tatlı geliyor yahuHeheh benimki komik komik konuşuyor ya. Memleketten dönüşte bi arkadaşıma uğrayacaktım. Git eve dinlen yeni nişanlı kız çıkar mı hiç dışarılara diyor beni bir gülme alıyor anlatamamAiledekiler de öyle, akşam arkadaşımı bırakmaya çıkıyoruz dışarı, nereye gidiyorsun diyorlar, ben de gecelere akalım azıcık dedik beklemeyin bizi dedim, damat nerde arayalım hemen böyle bi başına izinsiz nereye gidiyosun diye dalga geçiyorlar
Evlilik cüzdanı yeterli olur bence canım
Takip ettiklerim albümü görebiliyor
günaydın kızlar kbb doktorunun yanındayım artık hasta kabulde sıra vermiyorum burdada tanıları ezberlemek zor ama alıştım sanırım:)
Kızlar ya sizinle bir şey paylaşacağım. Benim çok güzel bir arkadaş grubum var uzun yıllardır süren iyi kötü her zmaanda birbiirmize destek olduğumuz. Bunlardan biri evlenince çok değiştiherkesin herşeyini kıskanıyormuş gibi davranıyor. örneğin bir arkadaşımız bebiş istiyor ancak olmuyor ve bu kıskana arkadaşım daha yeni evli olmasına karşı ve 2-3 sene çocuk yapmam diyen şimdi hamile. ve hamile oldğunu bebeişle ilgili herşeyi diğer arkadaşın güzüne soka soka anlaıyor. başka biri ev alacak ev arıyor hemen diyor bizde alıcaktık bizde oraya bakalım. Başka bir arkadaşım söz arefesinde ailelerden dolayı ayrıldılar ve zor günler yaşıyor ona ramen bebek sevincini paylaşmak istiyor. ona diyorki sen git önce seni bi istesinler...Bana gelincede ben heyecanımı paylaşıyorum şöle yaptık şunu aldık. hiç bir zaman hayırlı olsun demedi bana ortak konuşma grubumuz var ordan yazıyorum düğün tarihim belli olduğunu hepsiyle konuştuk ettik o hayırlı olsu bile demedi ya ben bunu konuşurken o başka konu hakkında yazdı bişiler. ve sonra bana özelden soruyor sadece düğün nerdeydi diye hamile diye üzmekte istemiyorum ama ister istemez kafama takıyorum üstelik benim ağustosta düğün yapacğımı bildiği halde hamile kaldı doğumu ağustosta şimdide bana diyor bebeiş varken neden o tarihe gün aldın
slm kızlaaaaaaaarrr nasılsınız?4 günlük koşturmacadan hiç giremedim buraya ve geçmişi okuyamadım.bugün geldim işe yine çok yogunum nasıl geçti 31 Ocak gelinleri nişanınız? benim ki bol koşturmacalı ama keyifli bi nişan oldu.değişik bir duyguymuş :) Allah hepimize herşeyin en güzel en mutlusunu nasip etsin,darısı diğer gelinciklere
Bu arada kızlar düğünde oynarken kuzenlerimin yanına geçeyim dedim:) kuzenimin arkasındaydım beni görmedi elini kaldırdı dudağıma çarptı:) dudağım kanayıp şişti:)
Orya kuzum dans ederken ne konuşulur diye konuşuyoduk ya:) ilk düğünde eşim şu dans bitsin diyip durdu:))) antepteki düğünde de gece oluversin dedi
ay ben nişanda etrafa bakıodum dans ederken benimki bana baksana diye söyleniyordu banaaz kaldı napalım sabredecezzz
evet ya bizde de öyle olmuştu hala daha nişanlım diye hitap ediyoruz çoğu zaman çok tatlı geliyor yahu
Hayırlı olsun canım
Bende yaşadım buna benzer birşey hatta aynı ilde değiliz normalde ama ziyarete gelmişlerdi elazığa, yinee gelmedi nişanıma, bide amcamın eşi son anda gelmekten vazgeçmişti ama hiç umruma bile gelmedi günümü zehir etmelerine izin vermedim
hoşgeldin nişanlı kız :) resimlerini gördüm bende maşallah size :)
ay canım geçmiş olsunn
Ay bende merak ediyordum ne konuşuluo diee acaba bizimki ne dicekhahahhahahahhah
ay ben nişanda etrafa bakıodum dans ederken benimki bana baksana diye söyleniyordu bana
Love 01 ama ben de merak ediyom :/çok saol cnm :) burada dışardan bakan herkeste görüyor fln ya,o yüzden burda eklemeyi tercih etmiyorum :) istersen özelden yaz instagramın warsa ekleyeyim :)
Tebrikler bu aradaLove 01 ama ben de merak ediyom :/
Hem instgram fa yok ben de püfff
Acar açarAçacak gibi duruyo canım:))
Love 01 ama ben de merak ediyom :/
Hem instgram fa yok ben de püfff
Tebrikler bu arada
Acar açar
Antalyamm birçok memlekete göre daha ılıman şu dönemde gezin tamam mı bir sürü de foto çekilin yaaa ben olsam öyle yapardım da ondan
İmm ama haklısın buraya yüklemek istemekmekte canın bu arada .nasıl yapalım şimdi bilemedim
Yok ben nişanlıym Şubat 8 de birinci yılımız Dolucak onu kutlucaz canımçookk tşkler cnm :) sen nişanlı mıydın? ben hatırlayamadım şimdi pardoneğer deilsen darısı sana dicektim :)
Hem seninle tanışmadık daha bugün ilk görüyorum ben de seni :)çookk tşkler cnm :) sen nişanlı mıydın? ben hatırlayamadım şimdi pardoneğer deilsen darısı sana dicektim :)
Yok ben nişanlıym Şubat 8 de birinci yılımız Dolucak onu kutlucaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?