- 20 Ocak 2015
- 327
- 186
- 63
Ha bak bu olurdarısı düğüne diyeyim o zmn :)
canım mesaj attım sana@serp07 senin instagramın var mı?
canım mesaj attım sana
Maalesef ben kullanıyorum canımbir kaç kişi ile instagramda ekledik birbirimizi canım senin varsa takipleşabiliriz :)
Bu arada kızlar farklı ağlardan görüşüyor musunuz sizler
Ne bilim mes
Bu arada kızlar farklı ağlardan görüşüyor musunuz sizler
Ne bilim mesela instgram Dediniz bunun gibi watsup Vs sosyal ağlarla yani
Canımm hayırlı uğurlu olsunn. Rabbim tamamına erdirsin insaAllahhh. Cok mutlu olçookk tşkler cnm :) sen nişanlı mıydın? ben hatırlayamadım şimdi pardoneğer deilsen darısı sana dicektim :)
Canımm hayırlı uğurlu olsunn. Rabbim tamamına erdirsin insaAllahhh. Cok mutlu ol
Geçmiş olsun canım havalar fena bendede öksürük var çok kötü bu aralar dikkat etSlm hatunlar ben baya bi hasta oldum . Kurum ici unvan degisikligi sinavim var bu ayin sonunda. Rapor alacaktim zaten haftaya. Hasta olunca simdiden rapor aldim 10 gun. . Bitince gekrar bi 10 gun daha rapor alicam yatiyorumm oyuzdn3 oek giremiyorumm
Slm hatunlar ben baya bi hasta oldum . Kurum ici unvan degisikligi sinavim var bu ayin sonunda. Rapor alacaktim zaten haftaya. Hasta olunca simdiden rapor aldim 10 gun. . Bitince gekrar bi 10 gun daha rapor alicam yatiyorumm oyuzdn3 oek giremiyorumm
Slm hatunlar ben baya bi hasta oldum . Kurum ici unvan degisikligi sinavim var bu ayin sonunda. Rapor alacaktim zaten haftaya. Hasta olunca simdiden rapor aldim 10 gun. . Bitince gekrar bi 10 gun daha rapor alicam yatiyorumm oyuzdn3 oek giremiyorumm
Bende sürekli kocacıma bu bizim düğünümüz mü diye sormuşum:)) hatırlamıyorum ama:)az kaldı napalım sabredecezzz
evet ya bizde de öyle olmuştu hala daha nişanlım diye hitap ediyoruz çoğu zaman çok tatlı geliyor yahu
Hayırlı olsun canım
Bende yaşadım buna benzer birşey hatta aynı ilde değiliz normalde ama ziyarete gelmişlerdi elazığa, yinee gelmedi nişanıma, bide amcamın eşi son anda gelmekten vazgeçmişti ama hiç umruma bile gelmedi günümü zehir etmelerine izin vermedim
hoşgeldin nişanlı kız :) resimlerini gördüm bende maşallah size :)
ay canım geçmiş olsunn
Ay bende merak ediyordum ne konuşuluo diee acaba bizimki ne dicekhahahhahahahhah
Çekiyoz zaten canım:) bu arada antlayada gezilecek nereler var. Sevdicek antalya ya gitmeyelim diyodaTebrikler bu arada
Acar açar
Antalyamm birçok memlekete göre daha ılıman şu dönemde gezin tamam mı bir sürü de foto çekilin yaaa ben olsam öyle yapardım da ondan
Canım hayırlı olsun, kusura bakma pek bakamıyorum buraya :)Bende sürekli kocacıma bu bizim düğünümüz mü diye sormuşum:)) hatırlamıyorum ama:)
Çekiyoz zaten canım:) bu arada antlayada gezilecek nereler var. Sevdicek antalya ya gitmeyelim diyoda
Kızlar aranızda nişanı olacaklar vardı, hepinizi tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?