he valla doğru diyorsun kız :) hazır herkes gelmişken mevlüdüde yapam der :) benim korkum düğünde doğurması vallaHey Allahımm kendi gelmicek diye diğerlerinide etkiliyo senin düğün günü bebeğe mevlüt yaparsa hiç şaşırmam
Bana kalırsa doğurmasa bile ilgi odağı olmak için yarışır, düğün boyu kendi hamileliğini, bebeği konuşur, canı bişeyler çeker ne bileyim bahane çokhe valla doğru diyorsun kız :) hazır herkes gelmişken mevlüdüde yapam der :) benim korkum düğünde doğurması valla
dün akşam girmeyince yazılanları okuyup yorum yaptım ama günaydını unuttum telaştangünaydınlar hepinize
Günaydınnnn güzel huzurlu bi gün olsun inşallah
Günaydııın
günaydın kızlar kbb doktorunun yanındayım artık hasta kabulde sıra vermiyorum burdada tanıları ezberlemek zor ama alıştım sanırım:)
Günaydın hatunlar
canım inşallah öyle bişi yapmaz valla o durumda kendimi hiç düşünmem çünkü komik duruma düşer. ama bebişi çok isteyen fakat olmayan arkadaşımı düşünürüm ne çok üzülürBana kalırsa doğurmasa bile ilgi odağı olmak için yarışır, düğün boyu kendi hamileliğini, bebeği konuşur, canı bişeyler çeker ne bileyim bahane çok
Ahh ahh keşke insanlar ne yaptıklarını nasıl göründüklerini bir görseler, umarım kimse üzülmez, o arkadaşının da bebişi olurcanım inşallah öyle bişi yapmaz valla o durumda kendimi hiç düşünmem çünkü komik duruma düşer. ama bebişi çok isteyen fakat olmayan arkadaşımı düşünürüm ne çok üzülür
inş canımAhh ahh keşke insanlar ne yaptıklarını nasıl göründüklerini bir görseler, umarım kimse üzülmez, o arkadaşının da bebişi olur
Geçmiş olsun yaagünaydın kızlar kbb doktorunun yanındayım artık hasta kabulde sıra vermiyorum burdada tanıları ezberlemek zor ama alıştım sanırım:)
sürpriz olacak yani ne güzelBu arada canlarim nasıl evet diyeceğimi merak etmişsiniz ama anlayışlı olacağınızi tahmin ediyorum nişanlim da merakla bikaç defa sormuştu ama söylemedim kimseyle paylaşmadim yani
Lütfen bana kizmayin olur mu kızlar
Nikahtan sonra öğrendiğimiz sürece sıkıntı yok benceBu arada canlarim nasıl evet diyeceğimi merak etmişsiniz ama anlayışlı olacağınızi tahmin ediyorum nişanlim da merakla bikaç defa sormuştu ama söylemedim kimseyle paylaşmadim yani
Lütfen bana kizmayin olur mu kızlar
Çok sağol canım ya ne bilim ben belki sacmaladigimi dusunursjnuz diye dedimsürpriz olacak yani ne güzelniye kızalım hatun
Tabiki siz unutursaniz sormayı bile ama ben asla :)Nikahtan sonra öğrendiğimiz sürece sıkıntı yok bence
Abartma olarak düşünme ama sen onun damatlık seçiminde yanında olacakmısın onu düşün. Sen görmeden almasını giymisini istermisin? yani bunlar tercih ben her detayı beraber karar verelim istiyorum mesela.Çok sağol canım ya ne bilim ben belki sacmaladigimi dusunursjnuz diye dedim
Ben biraz farklı takıntılar sahibim
Mesela gelinlik seçiminde nişanlım hiç olmasın istiyorum beni gelip kuaför den aldığı an tas tamam olduğum an gorsun istiyorum ama bu biraz sıkıntılı nişanlım kabul etmiyor
Sizce abartiyor muyum ya
Potansiyel valla sırf o gün doğurmak için kendini sıkarhe valla doğru diyorsun kız :) hazır herkes gelmişken mevlüdüde yapam der :) benim korkum düğünde doğurması valla
Canım bu arada arkadaşınla ilgili şunu söyleyebilirim insanlar zaman zaman karakterleri de değişiklik yasayabiliyorlarinş canım
bende aynen son anda görsün isterim ama sabırsız ben hayatta duramam heycandan fotografını ceker ceker yollarım=)Çok sağol canım ya ne bilim ben belki sacmaladigimi dusunursjnuz diye dedim
Ben biraz farklı takıntılar sahibim
Mesela gelinlik seçiminde nişanlım hiç olmasın istiyorum beni gelip kuaför den aldığı an tas tamam olduğum an gorsun istiyorum ama bu biraz sıkıntılı nişanlım kabul etmiyor
Sizce abartiyor muyum ya
Haklısın canım uygun bi zamanda konuşmak lazım inş. işe yararCanım bu arada arkadaşınla ilgili şunu söyleyebilirim insanlar zaman zaman karakterleri de değişiklik yasayabiliyorlar
Yıllar yılı tanıdığın insan hiç tanımadığın birine dönüşebiliyor ama burada asıl önemli olan diğer insanların uzuntulerine tuz basması ben senin yerinde olsam en kisa zaman da konuşurdum
Çocuğu olmayan arkadaşın ve ayrılık arifesinde olan arkadaşın için belki de gerçekten farkında değil insanlara neler yasattiginin en iyisi aklı başında birinin bunları söylemesi zaten samimi ve arkadasliginizda bir sorun yoksa yılların samimiyetinden sen de bir artniyet olmadığını anlayarak kendine çeki düzen verir..
Ben de farkındayım ben de har detayda birlikte olalım isterim ama gelinlikte böyle bir isteğim vardı ama ustelemoyorum zaten onun dediği daha mantikli zaten benim ki biraz daha ütopik bir düşünceAbartma olarak düşünme ama sen onun damatlık seçiminde yanında olacakmısın onu düşün. Sen görmeden almasını giymisini istermisin? yani bunlar tercih ben her detayı beraber karar verelim istiyorum mesela.
Bak o zaman anlarsın samimiyetini ya da fldegisip değişmediğiniHaklısın canım uygun bi zamanda konuşmak lazım inş. işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?