• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

hoşbuldukk :KK3: uğurlu gelir inşallah. çok bekletmez bizi bebişler. kızlar çok az kaldı ama geçte kalmış olabilirim. folik asite dr.a gitmeden başlasak bir zararı olur mukiiii.. benim aslında nisan ayındaydı planım. biraz öne aldık. o yüzden dra. gıdemicem bu sürede. kendim alsam dedim. ne dersiniz ? veriyor mu gerçi eczaneler onu da bilmiyorum ama :KK64:

veriyorlar canım alabilirsin ben de kendim aldım

kısmetse bende bu sene düşünmeye başladım, hepimiz için hayırlısı olsun

ahh ah geçen seneden beri uğraşıyoruz olmadı...eşimde sorun yok çok az hareketde sorun var bende pko ama adet düzenli hsg de garip şeler söylendi ve hala gebelik yok...dua edin ltfen laporoskopi olmak istemiyorum
merhaba canım
hiç canını sıkma hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah, dr bana da pko demişti ama ben soğan kürü yaptım 10 gü sonra 1 ay kadar soğuk sıkım çörekotu yağı kullandım ondan mıdır nedir sonra dr gittiğimde hiç bişeyim olmadığını söyledi:)) bende de adet düzensiliği vs hiç bişey yoktu. kontrol amaçlı gitmiştim.
eşinde kuru incir yesin hareketi artırdığını duymuştum..
kendimi aktar gibi hissettim veya koca karı hahahhha

bizde bat bekleyen yok mu hiç ya heyacanlanalım biraz sevinelim belirti sayalım falan denemeye başlayanlar bir el kaldırsın hele kızlar burda mısınız?

bizde bat bekleyen yok mu hiç ya heyacanlanalım biraz sevinelim belirti sayalım falan denemeye başlayanlar bir el kaldırsın hele kızlar burda mısınız?

Keşke.. :KK12: benim birdahaki ay kısmetse :) Daha başlamadık.

Bizde istiyoruz.. adetime 6 gün var bazı belirtiler var idrar testimde silikte olsa pozitif çıktı,inşallah hamileyimdir :)

ben ovulasyon günlerimdeyim 2 hafta var yani adete

Bizde istiyoruz.. adetime 6 gün var bazı belirtiler var idrar testimde silikte olsa pozitif çıktı,inşallah hamileyimdir :)

Silik de olsa pozitif diye yorumlanıyor testler bence kan testi ver canım hayırlı olsun şimdiden ne güzel

Ben de operasyonumu oldum bugün 3 hafta sonra sonuçlar çıkacak inşallah tertemiz çıkar dua edin bana da kızlar

Silik de olsa pozitif diye yorumlanıyor testler bence kan testi ver canım hayırlı olsun şimdiden ne güzel
önemli olan adetten sonra kanda gebeliğin görünmesi tekrar tekrar yaptırmaya gerek görmüyorum zaten belirtilerle ve idrar testiyle gebeliği hissediyorsun. O kadar tezcanlılık iyi değil,genelde sonu hüsran olur!
İnşallah sonuçlarında temiz çıkar,bende öyle bi operasyon atlatmıştım.

önemli olan adetten sonra kanda gebeliğin görünmesi tekrar tekrar yaptırmaya gerek görmüyorum zaten belirtilerle ve idrar testiyle gebeliği hissediyorsun. O kadar tezcanlılık iyi değil,genelde sonu hüsran olur!
İnşallah sonuçlarında temiz çıkar,bende öyle bi operasyon atlatmıştım.

Teşekkür ederim tabi ki adet sonrası önemli eğer gebelikte sorun varsa adetle birlikte vücuttan atılıyor çünkü. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

ayın 2 si gibi regl olmam gerekiyordu, hala olmadan test yaptım acaba diye ama sonuç negatif poff ndn şimdi böyle gecikme olduki:((

bir saat önce yaptım testi yani sabah idrarı değil:(
ama adet gecikmesinden sonra sabah idrarına gerek yok diye biliyordum:(((
adetlerim genellikle düzenlidir.
adet olacakmışım gibi karnım kocaman ve ağrım var 2 haftadır. ama bir türlü olamadım:(((

bir saat önce yaptım testi yani sabah idrarı değil:KK43:
ama adet gecikmesinden sonra sabah idrarına gerek yok diye biliyordum:KK43:((
adet olacakmışım gibi karnım kocaman ve ağrım var 2 haftadır. ama bir türlü olamadım:KK43:((
ne zamandır deniyorsun. ilk aysa stres filan etkılı olabilir mi acaba ? bilemedim canımm :KK35: geç döllenme diyorlar ya. belki o yüzden çıkmamıştır. olmazsan inşallah adetlerim düzenli diyosun. yarın 1 test daha yaparsın

bir saat önce yaptım testi yani sabah idrarı değil:KK43:
ama adet gecikmesinden sonra sabah idrarına gerek yok diye biliyordum:KK43:((
adet olacakmışım gibi karnım kocaman ve ağrım var 2 haftadır. ama bir türlü olamadım:KK43:((

Canım normal bir gecikme olabilir ama benim bir arkadaşımın 10 gün sonra ancak çıktı idrar testinde idrara geç düşebilir hcg

Back