Aslında hiç düşünmüyordum. Kürtaj sonrası kanama olmadı gibi bişey. Uzun süre lekelenme oldu. Yumurtlama tam olarak nezaman kestiremedim. Ben zaten aylardır korunmuyordum. Kürtaj sonrası hamile kalmam diye düşünmüştüm ama kalınıyormuş.. hiç adet olmadan hamile kaldım,ilginç.. daha doktora gitmedim ne olacak bakalım göreceğiz.Aaaaa ciddi misinnn ara verdiğini biliyorum ama
Burda Tombik diye bi arkadaş vardı hatırlarsan o da öyle hamile kalmıştı. Allah sağlıkla kucaüına almayı nasip etsinAslında hiç düşünmüyordum. Kürtaj sonrası kanama olmadı gibi bişey. Uzun süre lekelenme oldu. Yumurtlama tam olarak nezaman kestiremedim. Ben zaten aylardır korunmuyordum. Kürtaj sonrası hamile kalmam diye düşünmüştüm ama kalınıyormuş.. hiç adet olmadan hamile kaldım,ilginç.. daha doktora gitmedim ne olacak bakalım göreceğiz.
Hatırlamıyorum canım o arkadaşı. Ben regl olduktan sonra normale döner ancak ozaman hamile kalabilirim diye düşünmüştüm o yüzdende hiç korunmadık.. kısmet artık,hayırlısı olsun hakkımızda..Burda Tombik diye bi arkadaş vardı hatırlarsan o da öyle hamile kalmıştı. Allah sağlıkla kucaüına almayı nasip etsin
Hatırlamıyorum canım o arkadaşı. Ben regl olduktan sonra normale döner ancak ozaman hamile kalabilirim diye düşünmüştüm o yüzdende hiç korunmadık.. kısmet artık,hayırlısı olsun hakkımızda..
Karışık bi dönem:) bi var bi yok bidaha var :) hayırlısı bakalım..Yaaa Ne duygu karmaşası olmuş :) Hayırlısı olsun canım .
Hayırlısı olsun canım. Bende eylül annesi olacağım kısmetse.. geçen ay zorunlu kürtaj oldum bende. Bakalım bu sefer ne olacak..Selamlar millet bende kazayla hamile kalanlar listesine dahil oldum bende Eylül annesi olacağım nasip bakalım düşmezse benim ilk gebelik düşüktü hayırlısı bakalım
Çok geçmiş olsun zaten seni listede görünce şaşırdım çünkü daha önceden hamile diye okumuştumHayırlısı olsun canım. Bende eylül annesi olacağım kısmetse.. geçen ay zorunlu kürtaj oldum bende. Bakalım bu sefer ne olacak..
Evet canım hamileydim ama 8. Haftada sonlandı,kalp atışı durdu. Şimdi eylül annelerindeyim.Çok geçmiş olsun zaten seni listede görünce şaşırdım çünkü daha önceden hamile diye okumuştum
Hayırlı olsunnn. Benim ikinci kızım da eylül dığumlu. Senin oğlun benim büyük kızımdan da büyük yaş aralıkları çok iyi benceSelamlar millet bende kazayla hamile kalanlar listesine dahil oldum bende Eylül annesi olacağım nasip bakalım düşmezse benim ilk gebelik düşüktü hayırlısı bakalım
Evet aslında iyi ama ne bileyim işte hazır olmayıp sürpriz olunca şok oluyor insanHayırlı olsunnn. Benim ikinci kızım da eylül dığumlu. Senin oğlun benim büyük kızımdan da büyük yaş aralıkları çok iyi bence
Değil mi ya bende bir bebeğimi 12 haftaya doğru kaybetmiştim bu topiğe yazdığımda ciddi kötüydüm hayatım Baya stresliydi okulda sıkıntılar vardı ayni depreşen kullanmıştım bebeğede 6 ay ara vermiştim onarmada hep burayı takip edip mutlu olmaya çalışıyordumDuygulandım yaa daha hamile kalmadan bu topiğe gelmiştşm şimdi 2.leri büyütüyoruz,bekliyoruz
Ben hala sevinemiyorum,garip bi korku kaldı üstümde..Yeşim çok sevindim canım :) hayırlı olsun
nasılsınız bakalım ne var ne yok herkeste
Ben hala sevinemiyorum,garip bi korku kaldı üstümde..
Hamilelik,uyku halleri falan derken yuvarlanıp gidiyoruz :) sen niden 2.’yi düşünmüyorsun
Nasıl yaa 3. Geliyor diyorsun yani :) bu arada erkekmiş bizimki , senin kaç haftalık ? Hadi hayırlısı bakalım, sağlıkla doğsunlar.Canım hayırlı olsun sürpriz yumurtan :) Bir sürpriz de bende var :)))
Nasıl yaa 3. Geliyor diyorsun yani :) bu arada erkekmiş bizimki , senin kaç haftalık ? Hadi hayırlısı bakalım, sağlıkla doğsunlar.
Kaza oldu diyorsun yani :) hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsunlar :)Üç çocuk yapacaksın deseler hayatta inanmaz güler geçerdim ama olası varmış :)) Benim yeni canım daha 5+2 sata göre. Pazartesi doktora gidicem gitmedim daha. Şoku atlatalı çok olmadı.
Erkek bebiş geliyor ne güzel iki cinsiyeti de tamamlıyorsunuz Allahın izniyle:) Sağlıkla gelsin inşallah
Kaza oldu diyorsun yani :) hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsunlar :)
Vardır bi hayır her işte .. bizdede durum pek farklı değil,ev değiştireceğiz. Arabalar büyük allahtan :) şimdiki evimizde 4+1 ama daire. Yatılı bakıcı olsun dedik bebek doğduktan sonra,ozaman daha büyük müstakil bi ev daha iyi olacak. Bahçe falan olur çocuklar rahat eder.. Bizim zaten planımız vardı ama evi yaptırmak istiyorduk ama bukadar erken değildi. Havuz asla istemiyorum,havuzu olmayan gönlümüze göre bi ev bulacak mıyız bakalım merak ediyorum :)Aynen canım düşünmüyordum hiç ciddi şok etkisi yarattı ama alıştım gibi.. Hayatımızı sil baştan planlamamız gerekecek ev araba vs birçok şeyi yeniden düzenlemek lazım. Doğuma kadar bir ayar çekeriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?