Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim ama sormayı unuttumYsmdfn merakla bekliyorum aladığın cevabı
Gittim ama sormayı unuttum
Hem ondan hemdr akşam saati yorgun argın kafam bi milyon :) neyse daha doğuma var sorarız elbet :)Bebeği görünce aklından çıktı tabi dimi :) Bebiş nasılmış keyfi yerinde miymiş
Benim kızçe tüm enerjimi sömürüyor 2.olsa herhalde huniyle gezerim yavrumBen hala sevinemiyorum,garip bi korku kaldı üstümde..
Hamilelik,uyku halleri falan derken yuvarlanıp gidiyoruz :) sen niden 2.’yi düşünmüyorsun
Canım hayırlı olsun sürpriz yumurtan :) Bir sürpriz de bende var :)))
Anoommmm :) hayırlı olsun bebiş. Sağlıkla gelsin evinize neşe bereket getirsin.
Son 3 aya girmiş bulunmaktayım :) çok şişmeden devam ediyorum şimdilik:) tatile geldik,yatış modundayım..Nasıl gidiyor hamişler :))
Nasıl gidiyor hamişler :))
Son 3 aya girmiş bulunmaktayım :) çok şişmeden devam ediyorum şimdilik:) tatile geldik,yatış modundayım..
Malesef dönüş zamanı :) 9 kilo almışım canım.. aslında tatile gelene kadar 8’di :) benim için çok iyi yinede,ilk hamileliğimde 20 küsür kilo almıştım hatırlarsan :))Oh mis dinlen ne güzel:) Kaç kilo aldın canım şimdiye kadar?
Malesef dönüş zamanı :) 9 kilo almışım canım.. aslında tatile gelene kadar 8’di :) benim için çok iyi yinede,ilk hamileliğimde 20 küsür kilo almıştım hatırlarsan :))
Keşke bende verseydim :)) neyse doğumdan sonra inşallah tekrar eskiye dönerim :)Genel olarak ilk hamilelikte daha çok alınıyor zaten. Ben 600gr daha vermişim. Bugün doktor kontrolüm vardı bebeğin gelişimi normal çok şükür. Kilo verme devam edince ister istemez endişeye kapılıyorum ama boşver daha iyi dedi doktor rahatladım açıkçası:))
Keşke bende verseydim :)) neyse doğumdan sonra inşallah tekrar eskiye dönerim :)
İnanmıyorm yaa hamilemisin.. Hatta doğurcanmıCanım hayırlı olsun sürpriz yumurtan :) Bir sürpriz de bende var :)))
Ben doğurcam yakında