• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Nasıl gidiyor hamişler :))

İyi gidiyor bulantılar bitti çok şükür ama hala kilo almadım -4’le devam ediyorum :) Serklajımı oldum 3 hafta önce hala raporum devam ediyor bir hafta daha evdeyim sonra zaten seminer dönrni ve ardından yine tatil :) Bebişko erkekmiş bu arada :)

Oh mis dinlen ne güzel:) Kaç kilo aldın canım şimdiye kadar?
Malesef dönüş zamanı :) 9 kilo almışım canım.. aslında tatile gelene kadar 8’di :) benim için çok iyi yinede,ilk hamileliğimde 20 küsür kilo almıştım hatırlarsan :))

Malesef dönüş zamanı :) 9 kilo almışım canım.. aslında tatile gelene kadar 8’di :) benim için çok iyi yinede,ilk hamileliğimde 20 küsür kilo almıştım hatırlarsan :))

Genel olarak ilk hamilelikte daha çok alınıyor zaten. Ben 600gr daha vermişim. Bugün doktor kontrolüm vardı bebeğin gelişimi normal çok şükür. Kilo verme devam edince ister istemez endişeye kapılıyorum ama boşver daha iyi dedi doktor rahatladım açıkçası:))

Genel olarak ilk hamilelikte daha çok alınıyor zaten. Ben 600gr daha vermişim. Bugün doktor kontrolüm vardı bebeğin gelişimi normal çok şükür. Kilo verme devam edince ister istemez endişeye kapılıyorum ama boşver daha iyi dedi doktor rahatladım açıkçası:))
Keşke bende verseydim :)) neyse doğumdan sonra inşallah tekrar eskiye dönerim :)

Salı günü doğuruyorum inşallah :) hiç hazır değilim bence,olaylar şakadan ibaret gibiymiş sanki:KK53:

Back