• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Vardır bi hayır her işte .. bizdede durum pek farklı değil,ev değiştireceğiz. Arabalar büyük allahtan :) şimdiki evimizde 4+1 ama daire. Yatılı bakıcı olsun dedik bebek doğduktan sonra,ozaman daha büyük müstakil bi ev daha iyi olacak. Bahçe falan olur çocuklar rahat eder.. Bizim zaten planımız vardı ama evi yaptırmak istiyorduk ama bukadar erken değildi. Havuz asla istemiyorum,havuzu olmayan gönlümüze göre bi ev bulacak mıyız bakalım merak ediyorum :)

Bahçeli ev süper olur canım ben de aynı şeyi düşündüm ama bütçemize uygun müstakil bir yer bulamayız mevcut koşullarda. Yine de en azından 3-4 katlı apartmanlardan oluşan güzel bir sitede bulabilsem bana yeter şimdilik. Hayırlısı artık inşallah bulursun gönlüne göre. Defneyle be kadar olacak araları?

Bahçeli ev süper olur canım ben de aynı şeyi düşündüm ama bütçemize uygun müstakil bir yer bulamayız mevcut koşullarda. Yine de en azından 3-4 katlı apartmanlardan oluşan güzel bir sitede bulabilsem bana yeter şimdilik. Hayırlısı artık inşallah bulursun gönlüne göre. Defneyle be kadar olacak araları?
Aslında kiralık bulsak çok daha iyi olacak bizim için. Biz zaten arsa almıştık ev yaptırmak için evide oraya gönlümüZe göre yavaş yavaş yaptıralım diyoruZ ama tamamlanması nerden baksan 1-2 sene arası.. o arada taşınmak mantıklımı yoksa kıpırdamayalım mı kararsız kaldık. Çok içimize sinen biyer olursa taşınırız heralde,bakınıyoruz bakalım.. butik güzel sitelerde var tabi onlarda gayet iyi olur. Şimdi 26 aylık oldu defne,deniz gelene kadar 32 olacak heralde :)

Aslında kiralık bulsak çok daha iyi olacak bizim için. Biz zaten arsa almıştık ev yaptırmak için evide oraya gönlümüZe göre yavaş yavaş yaptıralım diyoruZ ama tamamlanması nerden baksan 1-2 sene arası.. o arada taşınmak mantıklımı yoksa kıpırdamayalım mı kararsız kaldık. Çok içimize sinen biyer olursa taşınırız heralde,bakınıyoruz bakalım.. butik güzel sitelerde var tabi onlarda gayet iyi olur. Şimdi 26 aylık oldu defne,deniz gelene kadar 32 olacak heralde :)

Maşallah canım seninkilerin arası iyi olacak yine bizim 23 ay olacak işin özü evde 2 bebek bir de abimiz olacak :)) Eviniz idare edebilir pozisyondaysa bekleyip bu arada kendi evinizi yaptırın bence taşınma stresine girmemiş olursun en azından

Maşallah canım seninkilerin arası iyi olacak yine bizim 23 ay olacak işin özü evde 2 bebek bir de abimiz olacak :)) Eviniz idare edebilir pozisyondaysa bekleyip bu arada kendi evinizi yaptırın bence taşınma stresine girmemiş olursun en azından
Eşime kalsa bizimkilerin arasıda çok kısa olurdu ama erteledim hep :) bundan öncede düşük oldu derken ancak şimdiye kısmet işte.. Evimiz büyük 4+1 195m2 ama yatılı bakıcı aklımı karıştırıyor. Yada bi süre yatılı bakıcı olmayacak,ay hiç bilmiyorum :)
Ev yaptırmakta ciddi maliyet gerektiriyor. Arazinin ödemesi bitsin diye bekliyorduk ama başka yollar deneyeceğiz artık bu gidişle.. hayırlısı olsun canım ya elbet yoluna koyulur herşey..

Eşime kalsa bizimkilerin arasıda çok kısa olurdu ama erteledim hep :) bundan öncede düşük oldu derken ancak şimdiye kısmet işte.. Evimiz büyük 4+1 195m2 ama yatılı bakıcı aklımı karıştırıyor. Yada bi süre yatılı bakıcı olmayacak,ay hiç bilmiyorum :)
Ev yaptırmakta ciddi maliyet gerektiriyor. Arazinin ödemesi bitsin diye bekliyorduk ama başka yollar deneyeceğiz artık bu gidişle.. hayırlısı olsun canım ya elbet yoluna koyulur herşey..

Hmm evet ödemeniz devam ediyorsa zor olabilir. Nasip artık düşünecek vaktiniz var daha :) Defne rahat bir çocuksa yatılı bakıcı olmadan da idare edebilirsiniz. Hoş yatılı bakıcı bulmak da zor. Hadi buldun diyelim güvenmek zor.

Benim kızların arası 16 ay. Sizinki tatil gibi bana:KK53::KK53:

Üç çocuk yapacaksın deseler hayatta inanmaz güler geçerdim ama olası varmış :)) Benim yeni canım daha 5+2 sata göre. Pazartesi doktora gidicem gitmedim daha. Şoku atlatalı çok olmadı.
Erkek bebiş geliyor ne güzel iki cinsiyeti de tamamlıyorsunuz Allahın izniyle:) Sağlıkla gelsin inşallah :KK200:

Allah ımmmmm sen affet en büyük korkum kaza galiba. Elimde olsa kendimi de eşimi de kısırlaştıracağım.:-) Sezeryan olsam çoktan bağlatmıştım.

Ben de şok oldum testte çift çizgiyi görünce ama bir şey değişmedi :))

Benim kızların arası 16 ay. Sizinki tatil gibi bana:KK53::KK53:

Azıcık daha büyüsünler çok rahat edeceksin ama arkadaş olacaklar ikisi :) Ufaklık kaç aylık oldu?

Allah ımmmmm sen affet en büyük korkum kaza galiba. Elimde olsa kendimi de eşimi de kısırlaştıracağım.:-) Sezeryan olsam çoktan bağlatmıştım.

Ben bağlatmak için sezaryen olmayı düşünüyorum bu defa..

Tekrar geri açılıyorsa ben bağlatacağım :) kaza işi çok korkutuyor beni :)

:D :D Alemsin yeşim ya çok güldüm :D

Azıcık daha büyüsünler çok rahat edeceksin ama arkadaş olacaklar ikisi :) Ufaklık kaç aylık oldu?

:KK70: :KK70: Alemsin yeşim ya çok güldüm :KK70:
Geri açılabilen yöntemde varmış duydum ben :) kökümü kuruttuğumu bilmek psikolojik olarak beni kötü etkileyebilir :) gerçekten istediğimde açılan bi yol varsa ben bağlatacağım :) bu arada sezeryan çok fena rahat bişey tavsiye ederim :)

:KK70: :KK70: Alemsin yeşim ya çok güldüm :KK70:
6 ayını doldurdu miniğim. Nil de 22.5 aylık oldu. Nefes almadan yaşıyoruz şimdilik:confused:

Korkutma bizi ya :) ben bakıcıyı yatılıya çevireceğim başka yolu yok:KK53:

2016 mayıs annelerinden az yaş aralıklı 3 arkadaş doğum yaptık. Hiçbirimizin değil yatılı bakıcı gündüzlü bakıcısı bile yok. Eşlerle bakıyoruz benimkilere de gündüz annemle babam bakıyor. Korkma yani bize göre şartların çok iyi ve zaten neredeyse seninkilerin arası 3 yaş olacak ideal bence.

2016 mayıs annelerinden az yaş aralıklı 3 arkadaş doğum yaptık. Hiçbirimizin değil yatılı bakıcı gündüzlü bakıcısı bile yok. Eşlerle bakıyoruz benimkilere de gündüz annemle babam bakıyor. Korkma yani bize göre şartların çok iyi ve zaten neredeyse seninkilerin arası 3 yaş olacak ideal bence.
Anneler destek oluyor bizdede gün içinde görmeye falan geliyorlar eve ama iki çocuk olunca her türlü zor. Senin avantajın mesai saatlerin,ben bazen eve gidince bile çalışmak zorunda kalıyorum. Artık rahata bağladım gerçi çocuktan önce ve çocuktan sonra olarak ikiye ayrılıyor iş hayatım. Ev değiştirene kadar böyle idare edeceğiz,sonra yatılıya çevireceğiz inşallah. Mevzu rahat etmek :)

Anneler destek oluyor bizdede gün içinde görmeye falan geliyorlar eve ama iki çocuk olunca her türlü zor. Senin avantajın mesai saatlerin,ben bazen eve gidince bile çalışmak zorunda kalıyorum. Artık rahata bağladım gerçi çocuktan önce ve çocuktan sonra olarak ikiye ayrılıyor iş hayatım. Ev değiştirene kadar böyle idare edeceğiz,sonra yatılıya çevireceğiz inşallah. Mevzu rahat etmek :)

Tabi çalışma saatleri çok çok önemli en fazla 4 saat çalışıyorum o da işim uzarsa. Doğan büyüyor bir şekilde önemli olan tadını çıkarmak.

Tabi çalışma saatleri çok çok önemli en fazla 4 saat çalışıyorum o da işim uzarsa. Doğan büyüyor bir şekilde önemli olan tadını çıkarmak.
4 saat mi:işsiz::KK57: keşke öyle olsa ozaman herşey daha rahat olurdu belki. Göz açıp kapayıncaya kadar derlerdi inanmazdım,gerçekten öyleymiş.. Sağlık olsun önemli olan o,bugünlerde geçecek:KK68:

Geri açılabilen yöntemde varmış duydum ben :) kökümü kuruttuğumu bilmek psikolojik olarak beni kötü etkileyebilir :) gerçekten istediğimde açılan bi yol varsa ben bağlatacağım :) bu arada sezeryan çok fena rahat bişey tavsiye ederim :)

Valla varsa öyle bir yöntem süper gerçekten :) Sezaryeni sırf bağlatmak için istiyorum ben normal doğum yapıp üstüne bir de ilave operasyon geçirmek istemiyorum. Kaldı ki spirali ertelediğim gibi onu da erteler dururum ben sonra bir bakmışsın hooop 4. geliyor :D :D

6 ayını doldurdu miniğim. Nil de 22.5 aylık oldu. Nefes almadan yaşıyoruz şimdilik:confused:

2 yıl daha zorlayabilir seni ama sonra geçecek inşallah ne çabuk büyüdüler diyeceksin:) Beni korkutan yusufun 1. sınıfa başlayacak olması. Malum birinci sınıfta çok fazla ilgi gerekiyor. Evde bir yenidoğan bir de 2 yaş sendromlu bebeyle nasıl olacak bilmiyorum:(

Valla varsa öyle bir yöntem süper gerçekten :) Sezaryeni sırf bağlatmak için istiyorum ben normal doğum yapıp üstüne bir de ilave operasyon geçirmek istemiyorum. Kaldı ki spirali ertelediğim gibi onu da erteler dururum ben sonra bir bakmışsın hooop 4. geliyor :KK70: :KK70:

Spiral güvenli olsa bağlatmazdım ama onunla hamile kalanlarda var :) bugün kontrolde soracağım.

2 yıl daha zorlayabilir seni ama sonra geçecek inşallah ne çabuk büyüdüler diyeceksin:) Beni korkutan yusufun 1. sınıfa başlayacak olması. Malum birinci sınıfta çok fazla ilgi gerekiyor. Evde bir yenidoğan bir de 2 yaş sendromlu bebeyle nasıl olacak bilmiyorum:KK43:

Back