2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Yok canım henüz gelmedi ama son 1 ayın içine girdik. Senin nasıl gidiyor? Sıcaklar çok zorladı beni

Ayy bende bi yazıyorm bi daha unutuyorm girmeyi :) İyiyiz şimdilik sıcaklar beni bile mahfettiki seni düsünemiyorum. 3 ayım kaldı benimde bakalım bazen bi korku sariyor içimi ama :) ne yapalım sağlıcakla gelsinlerde herşey olur :)

Merhabalar, ben de benim gibi ikinciler var mı diyordum varmış. Nasılsınız nasıl gidiyor evde başka bebek varken hamilelik

hamilelikte sıkıntı yokta 3 ay sonrasını düşününce bi afakanlar basıyor

Hangimiz daha çok korkuyordum acaba Ben de doğumu bekliyorum artık ve sonrasında da çalışmak zorundayım neyapacagimi bilmiyorum. çocuklara bakkaldan hafif sorunum şimdilik.

Merhaba kızlar, bir kaza oldu korku dolu düşüncelerle regl olmayı bekliyorum.

Merhaba kızlar, bir kaza oldu korku dolu düşüncelerle regl olmayı bekliyorum.

Regl tarihin ne zaman? Ertesi gün hapı vs kullandın mı?
15. Günüydü ertesi gün hapı emzirirken kullanmak sakıncalıymış bir hafta da emzirmemek gerekiyormuş o yüzden kullanamadım malesef. Bekliyorum öyle kurbanlık misali.

15. Günüydü ertesi gün hapı emzirirken kullanmak sakıncalıymış bir hafta da emzirmemek gerekiyormuş o yüzden kullanamadım malesef. Bekliyorum öyle kurbanlık misali.

Hayirlisi ya .. Bi arkadasta benim gebe kaldigimi duyunca çok sasirip ne gerek vardi şimdi daha küçük falan demişti . 3 ay sonra hamile olduğunu öğrendik :)) . Demem o ki gelecekse geliyor kasma kendini. Olan olmuş akisina birak . :)

Artık olduysa da kısmet diyeceğiz napalım :)

Evet kızlar dün doğum yaptım ikinci kızım da sağlıkla aramıza katıldı çok şükür.

Eve geldiğimden beri ağır tempo yaşıyoruz ikinci çocukta dinlenmek nedir unutun diyorum

Allah bagislasin canim. Hayirli evlat olsunlar inşallah. Ee olacak o kadar . Bende acayip yusuf yusufum ama yapacak birşey yok

Allah bagislasin canim. Hayirli evlat olsunlar inşallah. Ee olacak o kadar . Bende acayip yusuf yusufum ama yapacak birşey yok
Tamamen evdeki kuzunun durumuna bağlı. Nil mesela köpek dişi çıkarıyor bebeği çok yagırdıyor yemek yemiyor ve uyumuyor. Yani zor olan büyük bebe

Evet kızlar dün doğum yaptım ikinci kızım da sağlıkla aramıza katıldı çok şükür.

Eve geldiğimden beri ağır tempo yaşıyoruz ikinci çocukta dinlenmek nedir unutun diyorum
Ay hadi hayırlı olsun. Çok heyecanlı ve yorucu bir süreç Allah kolaylık versin. Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…