- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Yok canım henüz gelmedi ama son 1 ayın içine girdik. Senin nasıl gidiyor? Sıcaklar çok zorladı beni
Merhabalar, ben de benim gibi ikinciler var mı diyordum varmış. Nasılsınız nasıl gidiyor evde başka bebek varken hamilelik
Hangimiz daha çok korkuyordum acabaAyy bende bi yazıyorm bi daha unutuyorm girmeyi :) İyiyiz şimdilik sıcaklar beni bile mahfettiki seni düsünemiyorum. 3 ayım kaldı benimde bakalım bazen bi korku sariyor içimi ama :) ne yapalım sağlıcakla gelsinlerde herşey olur :)
Regl tarihin ne zaman? Ertesi gün hapı vs kullandın mı?Merhaba kızlar, bir kaza oldukorku dolu düşüncelerle regl olmayı bekliyorum.
15. Günüydü ertesi gün hapı emzirirken kullanmak sakıncalıymış bir hafta da emzirmemek gerekiyormuş o yüzden kullanamadım malesef. Bekliyorum öyle kurbanlık misali.Regl tarihin ne zaman? Ertesi gün hapı vs kullandın mı?
15. Günüydü ertesi gün hapı emzirirken kullanmak sakıncalıymış bir hafta da emzirmemek gerekiyormuş o yüzden kullanamadım malesef. Bekliyorum öyle kurbanlık misali.
Artık olduysa da kısmet diyeceğiz napalım :)Hayirlisi ya .. Bi arkadasta benim gebe kaldigimi duyunca çok sasirip ne gerek vardi şimdi daha küçük falan demişti . 3 ay sonra hamile olduğunu öğrendik :)) . Demem o ki gelecekse geliyor kasma kendini. Olan olmuş akisina birak . :)
Hadi gözün aydın Lavin :)Evet kızlar dün doğum yaptım ikinci kızım da sağlıkla aramıza katıldı çok şükür.
Eve geldiğimden beri ağır tempo yaşıyoruz ikinci çocukta dinlenmek nedir unutun diyorum
Evet kızlar dün doğum yaptım ikinci kızım da sağlıkla aramıza katıldı çok şükür.
Eve geldiğimden beri ağır tempo yaşıyoruz ikinci çocukta dinlenmek nedir unutun diyorum
Tamamen evdeki kuzunun durumuna bağlı. Nil mesela köpek dişi çıkarıyor bebeği çok yagırdıyor yemek yemiyor ve uyumuyor. Yani zor olan büyük bebeAllah bagislasin canim. Hayirli evlat olsunlar inşallah. Ee olacak o kadar. Bende acayip yusuf yusufum ama yapacak birşey yok
Ay hadi hayırlı olsun. Çok heyecanlı ve yorucu bir süreç Allah kolaylık versin. Darısı başımızaEvet kızlar dün doğum yaptım ikinci kızım da sağlıkla aramıza katıldı çok şükür.
Tesekkür ederim darısı başınıza artıkAy hadi hayırlı olsun. Çok heyecanlı ve yorucu bir süreç Allah kolaylık versin. Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?