• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kocaman bir pozitif bu canımmmmm tebrik ederimmmm:halay:

Lavin çok tuhaf hislerdeyim beni anlayabildiğini düşünüyorum . Hamile olduğuma uzulmuyorum çünkü oglumda çok beklemistim. Çok şükür Rabbim aratmadi. Ama ogluma ve bebeğime yetemem korkusu var . birde oglumu emziriyorum kesinlikle birakmak istemiyorum.. Bu yüzdende çok çok üzgünüm . Çokta düşkün memeye :( :KK42:

Lavin çok tuhaf hislerdeyim beni anlayabildiğini düşünüyorum . Hamile olduğuma uzulmuyorum çünkü oglumda çok beklemistim. Çok şükür Rabbim aratmadi. Ama ogluma ve bebeğime yetemem korkusu var . birde oglumu emziriyorum kesinlikle birakmak istemiyorum.. Bu yüzdende çok çok üzgünüm . Çokta düşkün memeye :KK43: :KK42:

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde Nil zaten emmeyi bırakmıştı sağarak veriyordum, sonra birden sütüm kesildi. Meğer bazı hamilelerde böyle olurmuş. Ama oğlun emiyorsa emzirmeye devam edebilirsin doğuma kadar. Tamdem emzirme deniliyor sanırım buna. Bir araştır istersen.

Ben hala iki bebeğe nasıl bakacağım düşünüp daralıyorum bazen ama karnımdaki minik kızım kımıldandıkça kendimi daha güçlü ve iyi hissediyorum. Zaten 3. bir çocuk düşünmediğimden 2-3 yıl zorluktan sonra her şey daha iyi olacak diye teselli buluyorum. Sonuçta 10 yıl sonra da olsa olacaktı bir gün ve her şekilde zor olacak bazı şeyler.

Umarım sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dünyaya getirip büyütürüz 2. leri.

Bir de şöyle düşün benimkilerin arası 16 ay olacak, yani senin gibiyken ben doğum yapmış bile olacağım.:anne:

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde Nil zaten emmeyi bırakmıştı sağarak veriyordum, sonra birden sütüm kesildi. Meğer bazı hamilelerde böyle olurmuş. Ama oğlun emiyorsa emzirmeye devam edebilirsin doğuma kadar. Tamdem emzirme deniliyor sanırım buna. Bir araştır istersen.

Ben hala iki bebeğe nasıl bakacağım düşünüp daralıyorum bazen ama karnımdaki minik kızım kımıldandıkça kendimi daha güçlü ve iyi hissediyorum. Zaten 3. bir çocuk düşünmediğimden 2-3 yıl zorluktan sonra her şey daha iyi olacak diye teselli buluyorum. Sonuçta 10 yıl sonra da olsa olacaktı bir gün ve her şekilde zor olacak bazı şeyler.

Umarım sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dünyaya getirip büyütürüz 2. leri.

Bir de şöyle düşün benimkilerin arası 16 ay olacak, yani senin gibiyken ben doğum yapmış bile olacağım.:anne:

insallah canım .. Allah dağına göre kar verirmiş . Sağlıkla sıhhatle gelsinde Rabbim güç verir .

Gittim canim keseyi gördük 5 haftalikti haftaya tekrar gel dedi ben biraz daha bekledim perşembe günü tekrar gideceğim kalp atişi için . 7 haftalik olucam inşallah duyariz kalp atisinida.

Maşallah büyümüş bile annesi inşallah kalp atışını da alırsınız bir daha ki randevunuzda.

Maşallah büyümüş bile annesi inşallah kalp atışını da alırsınız bir daha ki randevunuzda.

İnşallah canim . bulantilar ve yorgunluk olmasa hamile olduğumu unutucam :) cinsiyeti ogrendinmi ?

ben hala unutuyorum desem. Arada bir kımıldamasa hiç hatırlamam. Kız benim ikinci minnoşum da bu arada.:KK19:

Niyeyse benimde ikinci bebeğim erkek olacakmis gibi geliyor bana . Valla saglikla sihhatlee gelsinler de gerisi boş .

merhaba kızlar çok tenhalaşmış burası.. nasılsınız nasıl gidiyor bebekli hayatlar.. yaşarken zaman geçmyor gibiydi ama kızım 1 yaşını geçti bile çok garip ya.. geçen sene bu zamanlar 2 haftalık bebe ile kafamda hunimle tam bir lohusaydım :KK45: bir kaç gündür ya ikinci bir çocuk da olsa hem gelişimi daha mı iyi olur beraberce oynarlar falan diyorum tövbe yarabbim oldum :KK48:

merhaba kızlar çok tenhalaşmış burası.. nasılsınız nasıl gidiyor bebekli hayatlar.. yaşarken zaman geçmyor gibiydi ama kızım 1 yaşını geçti bile çok garip ya.. geçen sene bu zamanlar 2 haftalık bebe ile kafamda hunimle tam bir lohusaydım :KK45: bir kaç gündür ya ikinci bir çocuk da olsa hem gelişimi daha mı iyi olur beraberce oynarlar falan diyorum tövbe yarabbim oldum :KK48:

Yapmanı tavsiye etmiyorum şimdilik:KK53::KK53::KK53: Valla hamilelik bebekle çok zor ama dayanılmaz değil. 3 ay sonra yorumlarımı yazarım.

Yapmanı tavsiye etmiyorum şimdilik:KK53::KK53::KK53: Valla hamilelik bebekle çok zor ama dayanılmaz değil. 3 ay sonra yorumlarımı yazarım.
Heh böyle evet durdur beni tokatla kendime getir :D daha biriyle baş edemiyorum iki benim neyime.

Nil kuzusu nasıl bakalım? Küçük minnoşun adı belli mi? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İşe başlamışsındır herhalde kim bakıyor nile

Benim kız neredeyse 1,5 yaşında olacak.. zaman çok hızlı.. artık bebek değil minnak bi çocuk :) herşeyi anlıyor,dilinin döndüğünce herşeyi söylüyor,herşeyi yiyor içiyor ve kuduruyor :)
Bu aydan sonra korunmayı bırakayım diyorum bende.. arayı çok açmadan olsun ve bu defteri kapatalım..

Heh böyle evet durdur beni tokatla kendime getir :KK70: daha biriyle baş edemiyorum iki benim neyime.

Nil kuzusu nasıl bakalım? Küçük minnoşun adı belli mi? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İşe başlamışsındır herhalde kim bakıyor nile
Eylülden beri çalışıyorum. Kızıma annem baktı ben annemde kaldım dönüşümlü ama bir açıdan da rahat oldu. Minik kızımın ismi henüz belli değil bir anda karar verecegiz galiba.

Back