• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Amin inşallah hepimizin :KK200: nasil gidiyor hamilelik .

Son 1 haftaya kadar güzel gidiyordu ama kendimi ağır hissetmelerim başladı. İlk hamileliğimde bu kadar ağır değildim ve daha çok tadını çıkarıyordum galiba. Bir de sürekli kızımın peşinde olmak yoruyor beni daha yürümüyor da.

Son 1 haftaya kadar güzel gidiyordu ama kendimi ağır hissetmelerim başladı. İlk hamileliğimde bu kadar ağır değildim ve daha çok tadını çıkarıyordum galiba. Bir de sürekli kızımın peşinde olmak yoruyor beni daha yürümüyor da.

benim de bu zor geçiyordu bulantılardan dolayı. Ama bir süredir daha iyiyim bende . tabi çocuk olunca daha zor.. Allah yardımcımız olsun :)

Benim kız neredeyse 1,5 yaşında olacak.. zaman çok hızlı.. artık bebek değil minnak bi çocuk :) herşeyi anlıyor,dilinin döndüğünce herşeyi söylüyor,herşeyi yiyor içiyor ve kuduruyor :)
Bu aydan sonra korunmayı bırakayım diyorum bende.. arayı çok açmadan olsun ve bu defteri kapatalım..
Ben bir yandan nasıl olsa olacak erken mi olsa diyorum ama bir yandan da çok korkuyorum hazır hissediyorsan artık defneye de bir kardeş gelsin :))

Ben bir yandan nasıl olsa olacak erken mi olsa diyorum ama bir yandan da çok korkuyorum hazır hissediyorsan artık defneye de bir kardeş gelsin :))
Nasıl olsa olacak modundayım bende,çokta rahata ermeden yapayım diyorum. Rahata erdiğimde yapmam biliyorum. Zaten biriyle uğraşıyorum gece uyanıyorum bitane daha olsa sıkıntı olmaz. Zaman geçtikten sonra başa sarmak daha zor geliyor bana. Bu ay saldım gitti modundayım bakalım ne olacak:) hemen olacağını nedense düşünmüyorum bu arada..

Nasıl olsa olacak modundayım bende,çokta rahata ermeden yapayım diyorum. Rahata erdiğimde yapmam biliyorum. Zaten biriyle uğraşıyorum gece uyanıyorum bitane daha olsa sıkıntı olmaz. Zaman geçtikten sonra başa sarmak daha zor geliyor bana. Bu ay saldım gitti modundayım bakalım ne olacak:) hemen olacağını nedense düşünmüyorum bu arada..
Hala emziriyorsan gecikebilir

E hadi hayırlısı sen de benim gibi düşünenlerdensin. Eğer ikinci çocuk fikri varsa çok da ertelemeye gerek yok bence dd. Ama sonrasında çok sağlam korunmamız lazım 3. olması diye

Sen gelmeyeli çok şeyler oldu buralarda:KK45:

Senin yavrular nasıl sen nasılsın?

Olmuş valla ya pek de güzel olmuş canım. Sağlıkla gelsin minişin de inşallah. Nilcik abla oluyor ne güzel:) Biz iyiyiz canım çok şükür. İki çocuklu anne olarak günlük işlerime ancak uyum sağlamaya başladım. Oğluş çok kıskançlık yaptı hala da yapıyor ama daha az neyse ki. Öyle işte canım benim. Senin planlı mı oldu gebelik sürpriz yumurta mı? Ne güzel ikisi arkadaş gibi büyüyecekler:KK200::KK200:

Olmuş valla ya pek de güzel olmuş canım. Sağlıkla gelsin minişin de inşallah. Nilcik abla oluyor ne güzel:) Biz iyiyiz canım çok şükür. İki çocuklu anne olarak günlük işlerime ancak uyum sağlamaya başladım. Oğluş çok kıskançlık yaptı hala da yapıyor ama daha az neyse ki. Öyle işte canım benim. Senin planlı mı oldu gebelik sürpriz yumurta mı? Ne güzel ikisi arkadaş gibi büyüyecekler:KK200::KK200:
Aslında tam anlamıyla sürpriz sayılmaz arasını çok açmayalım diyorduk ama beklediğimizden daha çabuk katıldı minik kızımız aramıza.:anne: Nil de kıskanç bu minicik haliyle bile ama alışacak sanırım daha büyük bir çovuğa göre daha kolay alışır. Yani öyle umuyorum:KK51:

Merhabalar, ben de benim gibi ikinciler var mı diyordum varmış:anneadayı:. Nasılsınız nasıl gidiyor evde başka bebek varken hamilelik :KK200:

Back