Kocaman bir pozitif bu canımmmmm tebrik ederimmmm
Lavin çok tuhaf hislerdeyim beni anlayabildiğini düşünüyorum . Hamile olduğuma uzulmuyorum çünkü oglumda çok beklemistim. Çok şükür Rabbim aratmadi. Ama ogluma ve bebeğime yetemem korkusu var . birde oglumu emziriyorum kesinlikle birakmak istemiyorum.. Bu yüzdende çok çok üzgünüm . Çokta düşkün memeye
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde Nil zaten emmeyi bırakmıştı sağarak veriyordum, sonra birden sütüm kesildi. Meğer bazı hamilelerde böyle olurmuş. Ama oğlun emiyorsa emzirmeye devam edebilirsin doğuma kadar. Tamdem emzirme deniliyor sanırım buna. Bir araştır istersen.
Ben hala iki bebeğe nasıl bakacağım düşünüp daralıyorum bazen ama karnımdaki minik kızım kımıldandıkça kendimi daha güçlü ve iyi hissediyorum. Zaten 3. bir çocuk düşünmediğimden 2-3 yıl zorluktan sonra her şey daha iyi olacak diye teselli buluyorum. Sonuçta 10 yıl sonra da olsa olacaktı bir gün ve her şekilde zor olacak bazı şeyler.
Umarım sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dünyaya getirip büyütürüz 2. leri.
Bir de şöyle düşün benimkilerin arası 16 ay olacak, yani senin gibiyken ben doğum yapmış bile olacağım.
Mihrimah00 ne yaptın gittin mi doktora?
Gittim canim keseyi gördük 5 haftalikti haftaya tekrar gel dedi ben biraz daha bekledim perşembe günü tekrar gideceğim kalp atişi için . 7 haftalik olucam inşallah duyariz kalp atisinida.
Maşallah büyümüş bile annesi inşallah kalp atışını da alırsınız bir daha ki randevunuzda.
İnşallah canim . bulantilar ve yorgunluk olmasa hamile olduğumu unutucam :) cinsiyeti ogrendinmi ?
ben hala unutuyorum desem. Arada bir kımıldamasa hiç hatırlamam. Kız benim ikinci minnoşum da bu arada.
Ard arda doğan bebişlerde aynı cinsiyet daha güzel bence ama önce Rabbim sağlıklı olarak nasip etsin elbette.Niyeyse benimde ikinci bebeğim erkek olacakmis gibi geliyor bana . Valla saglikla sihhatlee gelsinler de gerisi boş .
merhaba kızlar çok tenhalaşmış burası.. nasılsınız nasıl gidiyor bebekli hayatlar.. yaşarken zaman geçmyor gibiydi ama kızım 1 yaşını geçti bile çok garip ya.. geçen sene bu zamanlar 2 haftalık bebe ile kafamda hunimle tam bir lohusaydımbir kaç gündür ya ikinci bir çocuk da olsa hem gelişimi daha mı iyi olur beraberce oynarlar falan diyorum tövbe yarabbim oldum
Heh böyle evet durdur beni tokatla kendime getirYapmanı tavsiye etmiyorum şimdilikValla hamilelik bebekle çok zor ama dayanılmaz değil. 3 ay sonra yorumlarımı yazarım.
Benim kız neredeyse 1,5 yaşında olacak.. zaman çok hızlı.. artık bebek değil minnak bi çocuk :) herşeyi anlıyor,dilinin döndüğünce herşeyi söylüyor,herşeyi yiyor içiyor ve kuduruyor :)merhaba kızlar çok tenhalaşmış burası.. nasılsınız nasıl gidiyor bebekli hayatlar.. yaşarken zaman geçmyor gibiydi ama kızım 1 yaşını geçti bile çok garip ya.. geçen sene bu zamanlar 2 haftalık bebe ile kafamda hunimle tam bir lohusaydımbir kaç gündür ya ikinci bir çocuk da olsa hem gelişimi daha mı iyi olur beraberce oynarlar falan diyorum tövbe yarabbim oldum
Eylülden beri çalışıyorum. Kızıma annem baktı ben annemde kaldım dönüşümlü ama bir açıdan da rahat oldu. Minik kızımın ismi henüz belli değil bir anda karar verecegiz galiba.Heh böyle evet durdur beni tokatla kendime getirdaha biriyle baş edemiyorum iki benim neyime.
Nil kuzusu nasıl bakalım? Küçük minnoşun adı belli mi? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İşe başlamışsındır herhalde kim bakıyor nile
Mihrimah00 cinsiyeti belli oldu mu minik bebişin?
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahhEvet canım bir prenses teşrif edecek hanemize inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?