2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ayyy benden ve sürpriz bebeğimden bahsetmişsiniz.
Durun acele etmeyin ben bi doğurayım size iki bebekle hayat nasıl anlatırım belki vazgeçersiniz
Kardeş önemli :) vazgeçmek yok,çok zor olacak ama sonrası güzel olacak

Ayyy benden ve sürpriz bebeğimden bahsetmişsiniz.
Durun acele etmeyin ben bi doğurayım size iki bebekle hayat nasıl anlatırım belki vazgeçersiniz

Lavincim tebrik ediyorum saglikla al kucagina . Planli bi gebelik mi . korkutma bizi ya elbet olacak olsun bitsin :)

Lavincim tebrik ediyorum saglikla al kucagina . Planli bi gebelik mi . korkutma bizi ya elbet olacak olsun bitsin :)
Yarı planlı diyebiliriz sanırım. 1 yaşından sonra istiyordum ancak olur zaten diye çok dikkatli değildik zaten. Ama hemen oldu ve çok zor alıştım. Daha yeni yeni kabullenen bile diyebilirim.

Yarı planlı diyebiliriz sanırım. 1 yaşından sonra istiyordum ancak olur zaten diye çok dikkatli değildik zaten. Ama hemen oldu ve çok zor alıştım. Daha yeni yeni kabullenen bile diyebilirim.

Lavin yanlis hatirlamiyorsam pko sorunun vardi. adetlerin düzenlenmiş miydi . Benim daha maalesef düzenli değil 35 40 günde bir oluyorum gebe kalmama engel olur diye düşünüyorum.

Lavin yanlis hatirlamiyorsam pko sorunun vardi. adetlerin düzenlenmiş miydi . Benim daha maalesef düzenli değil 35 40 günde bir oluyorum gebe kalmama engel olur diye düşünüyorum.

Çok daha düzenli ve sendromsuzdu. Ortalama 30-32 günde bir oluyordum ama benim için düzenli denilebilir.

Sen emziriyor musun hala? Belki ondandır.

Çok daha düzenli ve sendromsuzdu. Ortalama 30-32 günde bir oluyordum ama benim için düzenli denilebilir.

Sen emziriyor musun hala? Belki ondandır.

Evet emziriyorum canım. Hem de yeni doğan gibi hep memede :)

Gebelik mii eyvaah :)) korkma ya bence güzel olabilir :) benim minnoş 14 aylık oldu,ben bikaç ay sonra düşünüyorum yeni minnoş

:)) allah isteyene bol bol versin ben bir tane yeter diyorum, belki minik kuş 6-7 yaşına gelince falan

Ouuuu şuan gördüm tebrik ederim lavin :)

Yesimm cidden istiyormusun. Bende istiyorum da millet tuhaf tuhaf bakiyordu :) Yalniz değilmişim:)

İsteyene değil de eşim arada bir beni yokluyor korkudan bayılacak oluyorum :) dikkatli korunuyor musun dersen o da allaha emanet.. Gebelik olursa kaza değil benim hatam olur yani

:)) allah isteyene bol bol versin ben bir tane yeter diyorum, belki minik kuş 6-7 yaşına gelince falan
Büyük konuşmayayımda 6-7 yaşından sonra bidaha başa dönmek istemem.. hepsi birarada olsun bitsin istiyorum ben.. biri okula biri kreşe kıvamına erişmek istiyorum acilen :)

Büyük konuşmayayımda 6-7 yaşından sonra bidaha başa dönmek istemem.. hepsi birarada olsun bitsin istiyorum ben.. biri okula biri kreşe kıvamına erişmek istiyorum acilen :)
bu düşüncene katılıyorum o yüzden belki de hiç olmasa olabilir. Bir arkadaşımla abisinin arası 17 yaştı

bu düşüncene katılıyorum o yüzden belki de hiç olmasa olabilir. Bir arkadaşımla abisinin arası 17 yaştı
Bana kalsa hiç yapmayabilirim,eşim çok istekli.. düşününc kardeşte önemli.. battı balık yan gider,girdik bu işe tam olsun :)

Bu neee

Eklentiler

• 1490882843476-1483555196.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 1490882901882-1150269857.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…