2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Sağol canım :) Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) Kız mı, erkek mi bebişin?

CANIM GEÇMİŞ OLSUN GÖZÜN AYDIN

Sağol arkadaşım:)) Sen nasılsın, oğluşun nasıl?

Sağol canım :) Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) Kız mı, erkek mi bebişin?

Sağol arkadaşım:)) Sen nasılsın, oğluşun nasıl?

iyiyim şükür canım ameliyatlar bitti miyon ile ilgili dr iki ay normal yoldan bekleyelim dedi
olmazsa şubatta aşılama oda olmazsa martta tüp bebek deneyeceğim

oğluş iyi teyzesi okul derslerle uğraşıyor şükür bu günümüze

sen nasılsın kuzular nasıl

İnşallah normal yoldan gelir minnoş aşılama ya da tüp bebek stresine sokmadan. Kaça gidiyordu senin oğlan bu sene? Yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 olması lazım... Allah zihin açıklığı versin kuzuna.
Benimkiler iyiler şuanda. Bebek doğduktan sonra hep hastaydı oğlan. Bir hastalıktan kurtuldu diğerine yakalandı hep. Kurdeşen bile döktü kıskançlıktan sanırım.. Haftaya pedagogdan randevu aldık onun için de. Kız da hastalandı tabi bu süreçte evde sürekli mikrop olunca. Ateşlendi 2 gün. Şimdi ateş yok ama burun akıntısı devam.

Unicorn nerelerdesin sen canım, bebeğin hayırlı olsun benim kuş 8 aylık oldu :)

Unicorn nerelerdesin sen canım, bebeğin hayırlı olsun benim kuş 8 aylık oldu :)

Oldu mu o kadar ya!! Zaman ne çabuk geçiyor.. Sen nasılsın? Taşınma işiniz vardı en son sanki..

3. sınıf canım sağolasın allah razı olsun

ooyyy kıskançlık kötü yaaa inşallah tez zamanda düzene sokarsın kuzunu ama inan çok normal

küçük kızçenede çok geçmiş olsun canım

Sorumun cevabı burda varmış :) gözüm korktu benim aybikeden sonra bir tanesi yeter diyorum valla

Sorumun cevabı burda varmış :) gözüm korktu benim aybikeden sonra bir tanesi yeter diyorum valla

Şuan çok küçük ya bu şekilde düşünmen normal. Ama kardeş gibisi de yok :) Muhakkak bir kardeşi olmalı diye düşünüyorum ben. Şimdilerde daha iyiyiz. Ama yine de pedagogdan yardım almaya karar verdik. Çünkü oğlum tekken de ilgi arsızı bir çocuktu. Sürekli onunla ilgilenmemizi istiyordu. Haliyle kardeş olunca çok bunaldı. Geçecek bu günler inşallah ilerde daha iyi olacak

Konuyu hortlatayım, kızlar ilk kez başıma böyle bişey geldi. Bugün 21. Günüm ve kahverengi lekelenmem oluyor sabahtan beri. Bu ne ola ki?

Konuyu hortlatayım, kızlar ilk kez başıma böyle bişey geldi. Bugün 21. Günüm ve kahverengi lekelenmem oluyor sabahtan beri. Bu ne ola ki?
Hiç olmadı bende. Kist? Mevsim geçişi? Stres? Gebelik ? Doktora mı gitsen devam ederse :)

Hiç olmadı bende. Kist? Mevsim geçişi? Stres? Gebelik ? Doktora mı gitsen devam ederse :)

benim de daha önce hiç başıma gelmedi. bir çok kez fonksiyonel kistlerim olmuştu ama. aklıma sadece gebelik ihtimali takıldı diğerleri mühim değil. çok korkuyorum yeşim devam etmedi kesildi ben yazdıktan sonra. adetim gecikirse gideyim bir doktora

Gebelik mii eyvaah :)) korkma ya bence güzel olabilir :) benim minnoş 14 aylık oldu,ben bikaç ay sonra düşünüyorum yeni minnoş

Gebelik mii eyvaah :)) korkma ya bence güzel olabilir :) benim minnoş 14 aylık oldu,ben bikaç ay sonra düşünüyorum yeni minnoş

Yesimm cidden istiyormusun. Bende istiyorum da millet tuhaf tuhaf bakiyordu :) Yalniz değilmişim:)

Yesimm cidden istiyormusun. Bende istiyorum da millet tuhaf tuhaf bakiyordu :) Yalniz değilmişim:)
Aslında eşime kalsa şimdi hamileydim :) be yaz tatilini hamile olmadan geçirmek istiyorum. Tatilden sonra kısmetse istiyorum. Lavin'i gördüm başka bi topikte hamile :) haftaya cinsiyet öğrenecekmiş.
Korkmuyor değilim aslında kızım çok hareketli ve uykusu sık bölenen bi çocuk. Sonuçta kardeşi olsun istiyorum ve arayı çok açmak istemiyorum. Bikaç yıl sonra tamamen rahata ermiş olurum diye düşünüyorum.

Yaa Lavine cok sasirdim Rabbim tamamina erdirsin. :) bende 2 yasini doldursun sonra olsun istiyorum hayirlisi bakalim :)

Ayyy benden ve sürpriz bebeğimden bahsetmişsiniz.
Durun acele etmeyin ben bi doğurayım size iki bebekle hayat nasıl anlatırım belki vazgeçersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…