Kızlar merhaba. Bilmem hatırlar mısınız beni? 1 yılı geçti sanırım girmeyeli, yazmayalı. Biraz okudum da maaşallah o zamanlar hamile olanların bebeği büyümüş bile. O dönem hamile olmayanlar da doğum yapmış. Hayırlı olsun yavrularınız :)
CANIM GEÇMİŞ OLSUN GÖZÜN AYDIN
Sağol canım :) Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) Kız mı, erkek mi bebişin?
Sağol arkadaşım:)) Sen nasılsın, oğluşun nasıl?
iyiyim şükür canım ameliyatlar bitti miyon ile ilgili dr iki ay normal yoldan bekleyelim dedi
olmazsa şubatta aşılama oda olmazsa martta tüp bebek deneyeceğim
oğluş iyi teyzesi okul derslerle uğraşıyor şükür bu günümüze
sen nasılsın kuzular nasıl
Gözün aydın canımmm :)))Aldım canım çok şükür büyüdü bile 23 günlük oldu :)))
Unicorn nerelerdesin sen canım, bebeğin hayırlı olsun benim kuş 8 aylık oldu :)Kızlar merhaba. Bilmem hatırlar mısınız beni? 1 yılı geçti sanırım girmeyeli, yazmayalı. Biraz okudum da maaşallah o zamanlar hamile olanların bebeği büyümüş bile. O dönem hamile olmayanlar da doğum yapmış. Hayırlı olsun yavrularınız :)
Unicorn nerelerdesin sen canım, bebeğin hayırlı olsun benim kuş 8 aylık oldu :)
İnşallah normal yoldan gelir minnoş aşılama ya da tüp bebek stresine sokmadan. Kaça gidiyordu senin oğlan bu sene? Yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 olması lazım... Allah zihin açıklığı versin kuzuna.
Benimkiler iyiler şuanda. Bebek doğduktan sonra hep hastaydı oğlan. Bir hastalıktan kurtuldu diğerine yakalandı hep. Kurdeşen bile döktü kıskançlıktan sanırım.. Haftaya pedagogdan randevu aldık onun için de. Kız da hastalandı tabi bu süreçte evde sürekli mikrop olunca. Ateşlendi 2 gün. Şimdi ateş yok ama burun akıntısı devam.
Tayinciyiz ama daha ayrılışa var canım, senin minnoş neler yapıyor :) iki çocuklu hayat nasılOldu mu o kadar ya!! Zaman ne çabuk geçiyor.. Sen nasılsın? Taşınma işiniz vardı en son sanki..
Sorumun cevabı burda varmış :) gözüm korktu benim aybikeden sonra bir tanesi yeter diyorum vallaİki çocukla nasıl gidiyor güzel soru. Cevap veriyorum: GİTMİYORAbimiz çok kıskanıyor. Sözüm ona sevicem, öpücem diye bebeği telef ediyor.. Bir haftadır hasta diye kreşe gönderemedik. Sürekli evde olunca kıskançlık had safhaya çıktı. Uyumak üzere olan bebeği kaç defa uykusundan etti. Uykusu bozulunca da bir daha uyuması çok zor oluyor. Uyuyamadıkça ağlama krizleri vs vs. Kardeşle uğraşırken bu defa onunla ilgilenemiyoruz diye dikkat çekme çabaları.. Uzun lafın kısası iki çocukla zor oluyor ama bu dönem de geçecek elbet. İkisini de uyutmayı başardıktan sonra derin bir nefes alıyorum ve o zaman ne kadar yorulsam da çok şükür iyi ki varlar diyorum:)
Sorumun cevabı burda varmış :) gözüm korktu benim aybikeden sonra bir tanesi yeter diyorum valla
Hiç olmadı bende. Kist? Mevsim geçişi? Stres? Gebelik ? Doktora mı gitsen devam ederse :)Konuyu hortlatayım, kızlar ilk kez başıma böyle bişey geldi. Bugün 21. Günüm ve kahverengi lekelenmem oluyor sabahtan beri. Bu ne ola ki?
Hiç olmadı bende. Kist? Mevsim geçişi? Stres? Gebelik ? Doktora mı gitsen devam ederse :)
Gebelik mii eyvaah :)) korkma ya bence güzel olabilir :) benim minnoş 14 aylık oldu,ben bikaç ay sonra düşünüyorum yeni minnoşbenim de daha önce hiç başıma gelmedi. bir çok kez fonksiyonel kistlerim olmuştu ama. aklıma sadece gebelik ihtimali takıldı diğerleri mühim değil. çok korkuyorum yeşimdevam etmedi kesildi ben yazdıktan sonra. adetim gecikirse gideyim bir doktora
Gebelik mii eyvaah :)) korkma ya bence güzel olabilir :) benim minnoş 14 aylık oldu,ben bikaç ay sonra düşünüyorum yeni minnoş
Aslında eşime kalsa şimdi hamileydim :) be yaz tatilini hamile olmadan geçirmek istiyorum. Tatilden sonra kısmetse istiyorum. Lavin'i gördüm başka bi topikte hamile :) haftaya cinsiyet öğrenecekmiş.Yesimm cidden istiyormusun. Bende istiyorum da millet tuhaf tuhaf bakiyordu :) Yalniz değilmişim:)
Yaa Lavine cok sasirdim Rabbim tamamina erdirsin. :) bende 2 yasini doldursun sonra olsun istiyorum hayirlisi bakalim :)Aslında eşime kalsa şimdi hamileydim :) be yaz tatilini hamile olmadan geçirmek istiyorum. Tatilden sonra kısmetse istiyorum. Lavin'i gördüm başka bi topikte hamile :) haftaya cinsiyet öğrenecekmiş.
Korkmuyor değilim aslında kızım çok hareketli ve uykusu sık bölenen bi çocuk. Sonuçta kardeşi olsun istiyorum ve arayı çok açmak istemiyorum. Bikaç yıl sonra tamamen rahata ermiş olurum diye düşünüyorum.
Bende şaşırdım gebelik takvimini görünce :) ben bikaç aya hallederim kısmetse :)Yaa Lavine cok sasirdim Rabbim tamamina erdirsin. :) bende 2 yasini doldursun sonra olsun istiyorum hayirlisi bakalim :)
İnşallah canim arkadan geliyorum :)Bende şaşırdım gebelik takvimini görünce :) ben bikaç aya hallederim kısmetse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?