- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
İyiyim şükür canım. Doğum kesisini makata doğru atmış doktor o biraz zorluyor beni. İlk doğumumda dikiş acısı nedir bilmemiştim bu kez epey acıyor oturup kalkmak zor. Geçecek o da inşallah. Kızımız biraz üzdü bizi ama o da iyi olacak inşallah. Böbreklerinde çok sayıda taş varmış. 10 gün sonra kontrole gidicez. Duruma göre hareket edicez artık...
cnntrm gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
evet canım yazmadım benim topikte biraz kırgınlıklar oldu girmemiştim ama sizleri özledim geldim.Amin canım inşallah. Sen nasılsın epeydir yazmadın? Beaylık old nasıl büyümüştür minnoş :)
evet canım yazmadım benim topikte biraz kırgınlıklar oldu girmemiştim ama sizleri özledim geldim.
biz iyiyiz canım idare ediyoruz alerji çıktı diyet yapıyorum bakalım geçecek inşallah. minnoş şaka maka 5 aylık oldu zaman ne çabuk geçiyor ya. asıl sen anlat kaç kilo doğdu bebiş şimdi napıyo kime benziyo heyecanlı haberler sende :)
benim kızımın da solunumu hızlıymış ilk doğduğunda. iki saat müşahadede kalmış odada onu beklemek çok zordu inan anlıyorum seni. beyindeki kist inşallah dağılır doktorun dediği gibi ama yine de iyi bi doktora gitmeniz lazım. istanbulda mıydın? bi tane doktor biliyorum bulurum adını istersen ama istanbulda. ayrıntılı usg yaptırmıştın di mi bu kist ve böbrek taşı nasıl görülmedi hayret gerçekten. belki de sonra olmuştur.ne dicemi şaşırdım valla kusura bakma. allahım şifa versin hiç beklemiyordum böyle bişey yazacağını çok üzüldüm. evlatlarımıza şifa için bi dua grubu arıyorum bulursam seni de etiketliyim mi vaktin olur mu?Ne alerjisi çıktı canım geçmiş olsun.. Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor. Benim bebiş inatçı çıktı 40+2de doğdu az daha dursa suni sancıyla doktor başlatacaktı doğumu :) 3030gr 50cm doğdu. Hastaneden çıkarken 2900grdı. Biraz sıkıntımız oldu ilk doğduğunda solunumu hızlı diye küveze aldılar kucağımıza alamadan. Ertesi gün verdiler yanımıza ama kan gazı değerleri düşük çıkıyor diye detaylı tarama yaptırdı doktor. Kaç defa kan aldılar inan bilmiyorum elleri ayakları bacakları hep mosmor delik deşik kuzumunSonuç olarak beyninde bir kitle bulundu ama çok şükür beyin cerrahı kitlenin önemli olmadığını büyüdükçe dağılacağını normal olduğunu söyledi. Bunun dışında iki böbreğinde de çok sayıda taş olduğunu öğrendik. Biri 5 biri 7mm taşların geri kalanı daha ufak. Şimdi onun derdine düştük işte. Burdaki kontroller haricinde bir profesöre ulaşma imkanımız oldu. Onun da talimatları doğrultusunda bu sorunun da üstesinden gelicez Allahın izniyle...
benim kızımın da solunumu hızlıymış ilk doğduğunda. iki saat müşahadede kalmış odada onu beklemek çok zordu inan anlıyorum seni. beyindeki kist inşallah dağılır doktorun dediği gibi ama yine de iyi bi doktora gitmeniz lazım. istanbulda mıydın? bi tane doktor biliyorum bulurum adını istersen ama istanbulda. ayrıntılı usg yaptırmıştın di mi bu kist ve böbrek taşı nasıl görülmedi hayret gerçekten. belki de sonra olmuştur.ne dicemi şaşırdım valla kusura bakma. allahım şifa versin hiç beklemiyordum böyle bişey yazacağını çok üzüldüm. evlatlarımıza şifa için bi dua grubu arıyorum bulursam seni de etiketliyim mi vaktin olur mu?
ahh ah o kan almaları bi de bana sor kan gazı bize de bakılıyor sürekli. bi de elden saturasyon bakıyolar ışıkla. rabbim şifa versin. bizim alerji de belli değil bağırsaklarda kanama oluyo alerji dediler onı yeme bunu yeme.yemiyorum ama bişey değişmiyor.bakalım bir ay sonra ek gıdaya başlıyoruz o nasıl olacak
alerji testi yapıldı negatif çıktı canım. bebeklerde doğru sonuç vermiyormuş zaten.üç aydır sadece anne sütü alıyor. ama kilo alımı az diye mama verdiler çarşamba tartılacak az kilo almışsa mama takviyesi de yapacağız. tabi bu özel alerji maması raporla veriyorlar bunu.ocak başı tekrar randevumuz var doktorun yönlendirmesiyle ek gıdaya başlayacağız.Oğlumun da ilk doğduğunda solunum sorunu olmuştu ama dediğin gibi yarım saat oksijen verip çıkarmıştılar hemen. Ben Tekirdağ'dayım canım şimdilik takibe alacaklar beyindeki kist için de ama dağılım olmazsa İstanbul'a da gidebiliriz tabi ki. Ayrıntılı ultrason yapıldı ama sonradan oluştuğunu düşünüyorum.
Alerji testi yapılsa daha iyi değil mi? Neden önermediler ki? Biraz zahmetli ve maliyetli bir test ondan olabilir gerçi.. İnşallah şifa bulursunuz en yakın zamanda. Sadece anne sütü alıyor değil mi? Mama takviyesi yapıyor musun? Ek gıdaya geçince daha rahat olabilir aslında hangi besinin alerji yaptığını daha kolay anlarsın.
Dua grubu isterim aslında ama şu sıralar fırsat bulabileceğimi sanmıyorum. Bebek çok küçük henüz oğlum da 4,5 yaşında malum kıskançlık durumları da var. Daha ilerleyen dönemlerde olabilir ancak.
alerji testi yapıldı negatif çıktı canım. bebeklerde doğru sonuç vermiyormuş zaten.üç aydır sadece anne sütü alıyor. ama kilo alımı az diye mama verdiler çarşamba tartılacak az kilo almışsa mama takviyesi de yapacağız. tabi bu özel alerji maması raporla veriyorlar bunu.ocak başı tekrar randevumuz var doktorun yönlendirmesiyle ek gıdaya başlayacağız.
dua grubu için fırsatın olmayacağını tahmin ettim. ben tek çocukla başedemiyorum sen iki çocukla maşallah yine iyisin
allah şifa versin canım gelişmeleri yaz yine. ben daha sık giricem artık görüşürüz yine
40 ından sonra herşey daha kolay olur sen merak etme bebiş de toparlar kendini. ben de yaşadım aynı stresi ama hiç merak etme. herşey düzelecek allahın izniyleAnladım canım Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir bir an evvel. Şimdilik yine rahatım annem yanımda tüm işimi o yapıyor 40ımız çıkana kadar yalnız kalmayacağız. Ondan sonrası nasıl olur henüz kestiremiyorum.
Canımm gözünaydın,kucağına almışsın kuzuyu..Bugün doğurdum canlar ben. Gece 3 civarı sancılarım düzene girmeye başladı. 15.02'de de kızımız dünyaya geldi. Yalnız hızlı nefes aldığı için küveze yatırdılar. Bu akşam çıkma ihtimali var dört gözle bekliyoruz. Doya doya koklayamadım kuzumu doğumda 2dk görebildim sadece
Canımm gözünaydın,kucağına almışsın kuzuyu..
Ohh maşallaah :) nasıl oluyor 2 çocuk :)Aldım canım çok şükür büyüdü bile 23 günlük oldu :)))
Dün böbrekler için fakülteye gittik. 3 günlükken çekilen ultrason görüntüleri dışında böbrek taşı varlığına dair bir bulgumuz yoktu. Fakültede tekrar ultrason çekildi ve doktor taş göremeyince radyoloji profesörüne yolladı. O da ultrasonla baktı ve sonuç olarak böbreklerde taş falan yok Allahıma bin şükür :))) Yeni doğanlarda böyle yanılmalar olabiliyormuş.
Ohh maşallaah :) nasıl oluyor 2 çocuk :)
Canim cok sevindim ya . Oh keyifler yerindedir şimdi . Nasıl gidiyor abi kiskaniyormu :)
İki çocukla nasıl gidiyor güzel soru. Cevap veriyorum: GİTMİYORAbimiz çok kıskanıyor. Sözüm ona sevicem, öpücem diye bebeği telef ediyor.. Bir haftadır hasta diye kreşe gönderemedik. Sürekli evde olunca kıskançlık had safhaya çıktı. Uyumak üzere olan bebeği kaç defa uykusundan etti. Uykusu bozulunca da bir daha uyuması çok zor oluyor. Uyuyamadıkça ağlama krizleri vs vs. Kardeşle uğraşırken bu defa onunla ilgilenemiyoruz diye dikkat çekme çabaları.. Uzun lafın kısası iki çocukla zor oluyor ama bu dönem de geçecek elbet. İkisini de uyutmayı başardıktan sonra derin bir nefes alıyorum ve o zaman ne kadar yorulsam da çok şükür iyi ki varlar diyorum:)
Dün böbrekler için fakülteye gittik. 3 günlükken çekilen ultrason görüntüleri dışında böbrek taşı varlığına dair bir bulgumuz yoktu. Fakültede tekrar ultrason çekildi ve doktor taş göremeyince radyoloji profesörüne yolladı. O da ultrasonla baktı ve sonuç olarak böbreklerde taş falan yok Allahıma bin şükür :))) Yeni doğanlarda böyle yanılmalar olabiliyormuş.
Kızlar merhaba. Bilmem hatırlar mısınız beni? 1 yılı geçti sanırım girmeyeli, yazmayalı. Biraz okudum da maaşallah o zamanlar hamile olanların bebeği büyümüş bile. O dönem hamile olmayanlar da doğum yapmış. Hayırlı olsun yavrularınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?