- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
haberlerini bekliyorum canım etiketlersin beni
naptın şekerim gördün mü keseyi :)
AAA CNTRM GEBESİN HAYIRLI OLSUN CANIM TEBRİK EDERİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI İNŞALLAH
gözün aydın canım doğuma neden engelmiş peki ?Geldim geldim kızlar keseyi gördük çok şükür 0,78cm'di dün. Şu anda görünen bir sorun yok. Güzel yerleşmiş dedi dr. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Normal doğumu beklemeyiz dedi ameliyattan dolayı. O bir tek canımı sıktı.
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmesin nasip etsin inşallah.Geldim geldim kızlar keseyi gördük çok şükür 0,78cm'di dün. Şu anda görünen bir sorun yok. Güzel yerleşmiş dedi dr. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Normal doğumu beklemeyiz dedi ameliyattan dolayı. O bir tek canımı sıktı.
Geldim geldim kızlar keseyi gördük çok şükür 0,78cm'di dün. Şu anda görünen bir sorun yok. Güzel yerleşmiş dedi dr. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Normal doğumu beklemeyiz dedi ameliyattan dolayı. O bir tek canımı sıktı.
Süper herşey yolunda :) normal olmazsa sezeryan olur canımm,sezeryan favorim çok rahattı valla :))Geldim geldim kızlar keseyi gördük çok şükür 0,78cm'di dün. Şu anda görünen bir sorun yok. Güzel yerleşmiş dedi dr. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Normal doğumu beklemeyiz dedi ameliyattan dolayı. O bir tek canımı sıktı.
Tebrik ederim ne güzel sonunda konu sahibemizde Mutlu haberi almışGeldim geldim kızlar keseyi gördük çok şükür 0,78cm'di dün. Şu anda görünen bir sorun yok. Güzel yerleşmiş dedi dr. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Normal doğumu beklemeyiz dedi ameliyattan dolayı. O bir tek canımı sıktı.
gözün aydın canım doğuma neden engelmiş peki ?
Ayy cok sevindim cnim ne guzel bir hbr bu saglikla eline almayi nasip etsin Rabbim
Tebrik ederim ne güzel sonunda konu sahibemizde Mutlu haberi almış
başka hekimlerin de fikrini alırsan için rahat eder canımcımRahim ağzı zaten bir defa müdahale görmüş daha fazla hirpalamaya gerek yok dedi dr. Nette okuduğum kadarıyla normal doğuma engel değilmiş ameliyatım. 16-20 haftalarda rahim ağzını ölçüp degerlendiricez dedi. Belki o zaman fikri değişir.
Amin canım teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim canım. Evet ev sahibi olarak biraz geciktim ama çok bekletmeden geldi çok şükür minigim :)
ben adet oldum ve bi süre bebiş topiklerine pek girmeme kararı aldım üzülüyorum çünkü
inşallah hamile kalıp da aranıza katılırım
kızlar neler yapıyorsunuz nasılsınız topik pek sessiz kalmış
yerim o sıpayı ya inmesin kucaktan da kokusunu al doya doya.Bakıyorm aslında sürekli ama yazamıyorm sıpa kucaktan inmiyorki. :) Siz neler yapıyorsunzcnntrm matsiyahoje
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?