2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

AAA CNTRM GEBESİN HAYIRLI OLSUN CANIM TEBRİK EDERİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI İNŞALLAH

haberlerini bekliyorum canım etiketlersin beni

naptın şekerim gördün mü keseyi :)

AAA CNTRM GEBESİN HAYIRLI OLSUN CANIM TEBRİK EDERİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI İNŞALLAH

Günaydın kızlar
cnntrm merakla bekliyoruz hayırlı haberlerini canımm

Geldim geldim kızlar keseyi gördük çok şükür 0,78cm'di dün. Şu anda görünen bir sorun yok. Güzel yerleşmiş dedi dr. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Normal doğumu beklemeyiz dedi ameliyattan dolayı. O bir tek canımı sıktı.

gözün aydın canım doğuma neden engelmiş peki ?

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmesin nasip etsin inşallah.
doğuma da daha 9 ay var şimdiden düşünme bunları. normal olmazsa sezeryan olur. önemli olan ikinizin de iyi olmanız

Ayy cok sevindim cnim ne guzel bir hbr bu saglikla eline almayi nasip etsin Rabbim

Süper herşey yolunda :) normal olmazsa sezeryan olur canımm,sezeryan favorim çok rahattı valla :))

Tebrik ederim ne güzel sonunda konu sahibemizde Mutlu haberi almış

cnntrm cnm hayirlisi olsun . Tek sıkıntin sezeryan olsun beaa :) valla piremsesler gibi oldu benim sezeryanim hic sıkma canini :)

gözün aydın canım doğuma neden engelmiş peki ?

Rahim ağzı zaten bir defa müdahale görmüş daha fazla hirpalamaya gerek yok dedi dr. Nette okuduğum kadarıyla normal doğuma engel değilmiş ameliyatım. 16-20 haftalarda rahim ağzını ölçüp degerlendiricez dedi. Belki o zaman fikri değişir.

Ayy cok sevindim cnim ne guzel bir hbr bu saglikla eline almayi nasip etsin Rabbim

Amin canım teşekkür ederim :)

Tebrik ederim ne güzel sonunda konu sahibemizde Mutlu haberi almış

Teşekkür ederim canım. Evet ev sahibi olarak biraz geciktim ama çok bekletmeden geldi çok şükür minigim :)

başka hekimlerin de fikrini alırsan için rahat eder canımcım

ben adet oldum ve bi süre bebiş topiklerine pek girmeme kararı aldım üzülüyorum çünkü
inşallah hamile kalıp da aranıza katılırım

ben adet oldum ve bi süre bebiş topiklerine pek girmeme kararı aldım üzülüyorum çünkü
inşallah hamile kalıp da aranıza katılırım

Sen bilirsin kuzum için nasıl rahat edecekse o şekilde davran. İnşallah tez vakitte alırız güzel haberini

kızlar neler yapıyorsunuz nasılsınız topik pek sessiz kalmış

Evet kimse uğramıyor artık Ben iyiyim bugün kontrolümüz vardı çok şükür kalp atışlarını duyduk. Ama henüz bebek şeklinde değildi minik fasülye :)) Sen nasılsın canım?

Bakıyorm aslında sürekli ama yazamıyorm sıpa kucaktan inmiyorki. :) Siz neler yapıyorsunz cnntrm matsiyahoje
yerim o sıpayı ya inmesin kucaktan da kokusunu al doya doya.
bi de kızımla kocaman olduk canım artık hazırlıklara da başladık yavaş yavaş.
akciğerde kist vardı demiştim o kistler küçülmeye başlamış bu vesileyle yazayım çok sevindik :)
bu arada yarın ankaraya gitmeyi düşünüyoruz kendi aracımızla. acaba sıkıntı olur mu risk olur mu napsak kararsız kaldım.
topikçek yorum yapın kızlar

Oyy çok sevindim canim .Saglikla gelsin minigin . kaç saatlik yol gideceksin yani bence sıkınti olacagini sanmiyorum ekstra özel bi durumhmun yoksa. zaten kendi aracinizla gidecekmisiniz sık sık mola verirsin molalarda yurursun yavas yavaş geze geze gidersiniz . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…