Ben orayı kaçırmışım 122 ye göre baya belirgin çıkıyo testlerin maşallah.Sen alışıyorsun alışmasına da kuzucuk sabahları arkandan ağlayınca için kopuyor ağlayarak gidiyorsun işe de
Sütü yettirirsin canım o konuda sıkıntınız olmaz. 6 aydan sonra zaten ek gıda. Akşamları emzirsen o bile yeter.
Evet işte öğretmenliğin avantajı. Senin de yaz tatiline gidiyor doğum iznin. Ben de nasip kısmet olursa raporla falan seneyi kapatmak istiyorum alabilirsem tabi. Ücretsiz izin alamam maalesef..
Testleri bekliyorum kuzumAma dün sağlık ocağına kan vermiştim bugün aldım sonucu 122 çıkmış şükür. Tekrar kana baktırmam artık ama idrar testine devam kıpkırmızı olana kadar
Bence geç döllenme olmuş gibi görünüyo canım. Perşembe tekrar idrar testi yap bakalım canımKızlar lütfen yardımcı olun adete 4 gün kala kan verdım negatıf çıktı bugun adetım gecıkelı besıncı gün ve buda testım geç dollenme olabılır mı
Insallah canım yapıcam mutlaka .Bence geç döllenme olmuş gibi görünüyo canım. Perşembe tekrar idrar testi yap bakalım canım
Kızlar lütfen yardımcı olun adete 4 gün kala kan verdım negatıf çıktı bugun adetım gecıkelı besıncı gün ve buda testım geç dollenme olabılır mı
test yaptım hiç bir şey çıkmadı yineçıksa zaten çok şaşırdım
Ben orayı kaçırmışım 122 ye göre baya belirgin çıkıyo testlerin maşallah.
Ben olsam yarın tekrar yaptırırdım test. İki katına çıkması önemli çünkü.
Gerçi ben testler iyice koyulaşmadan kan vermemiştim. Kan verdiğimde değerim 2000 küsurlardaydı :)
Testler cidden hassas bende adetten 4 gün önce testi yaptım bıraktım.ertesi gün çizgi çıkmıştı hatırlıyor musun? Hatta kendini kaptırma demiştiniz hamileymişim. Ben o zaman çok şaşırmıştım göstermesine. Hayırlısıyla inşallah keseyi görürsünüz pazartesiOlabilir tabi nitekim de öyle görünüyor maşallah :))
Hala regl olmadıysan bekle biraz daha canım.
Pazartesi günü doktora gidicem zaten canım. Yarın kan vermek için okuldan izin almam lazım. Boş ders saatlerim uymuyor sağlık ocağına. Testler maşallah epey hassasmış. Matematik hesaba göre ilk testimde 30 civarıymış hcg. Onu bile gösterdi yani :))
Testler cidden hassas bende adetten 4 gün önce testi yaptım bıraktım.ertesi gün çizgi çıkmıştı hatırlıyor musun? Hatta kendini kaptırma demiştiniz hamileymişim. Ben o zaman çok şaşırmıştım göstermesine. Hayırlısıyla inşallah keseyi görürsünüz pazartesi
oh oh maşallahAynen kuzum hatırlıyorum :)) İnşallah görürüz keseyi boşu boşuna gitmiş olmak istiyorum ama en azından doktora başlangıç yapmış olucam. Çok zor bulduk randevuyu. Bugünkü testim epey koyu çıktı çok şükür :))
oh oh maşallahçok güzel çıkmış. pazartesiye kadar baya yükselir değerin. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın kızını
Allah gönlüne göre versin canım kızın olursa çok güzel olur. oğlun olursa da iki oğlan annesi olarak sırtın yere gelmez. hepsi ayrı güzel. pazartesi güzel haberlerini beklicemKızını yazmışsın ya öyle bir tebessüm oluştu ki yüzümde görmen lazım :)) İnşallah kuzum inşallah
erken gebelik testi mi yapmıştın canım senOlabilir tabi nitekim de öyle görünüyor maşallah :))
Pazartesi günü doktora gidicem zaten canım. Yarın kan vermek için okuldan izin almam lazım. Boş ders saatlerim uymuyor sağlık ocağına. Testler maşallah epey hassasmış. Matematik hesaba göre ilk testimde 30 civarıymış hcg. Onu bile gösterdi yani :))
benim de ilk pozitif gördüğüm günden 3 gün sonra 80 çıkmıştı hcg gerçekten baya hassaslarOlabilir tabi nitekim de öyle görünüyor maşallah :))
ben 37 haftaya kadar çalışsam bile doğum iznim ağustosta bitiyor 1 ay da yıllık iznimi eklediğim zaman en geç eylül benim de iş başı ama bakalım ne yapacağım çok kötü bir durum...Aslında ben dezavantajlı bir zamanda doğum yapıyorum. Arkadaş ocakta doğum yaptı o da benimle eylülde başlayacak.
Ben eylülde başlayacağım dediğimde herkes yazık çok küçük ücretsiz izin al falan diyor.
Senin de bir nevi kendi işin, çok da uzak duramazsın mecburen. Allah kolaylık versin çoook zor. Daha bebeği doğurmadan ayrılığını düşünüyorum.
erken gebelik testi mi yapmıştın canım sen
benim de ilk pozitif gördüğüm günden 3 gün sonra 80 çıkmıştı hcg gerçekten baya hassaslar
ilk kontrol ne zaman bakalım :) küçük kızımı 4 mm iken gördüğüm gün aklıma geldi yaaHayır canım normal test. Hatta internetten 50'li paket almıştım Laboquick marka
Kan testiyle aralarında bir fark kalmaz böyle geliştirmeye devam ederlerse :))
ilk kontrol ne zaman bakalım :) küçük kızımı 4 mm iken gördüğüm gün aklıma geldi yaa
cnntrm naptın canım kontrole gittin mi?
haberlerini bekliyorum canım etiketlersin beniYarınmis canım kontrolüm ben pazartesi saniyordum. Gidemedik yani:) yarın inşallah
naptın şekerim gördün mü keseyi :)Yarınmis canım kontrolüm ben pazartesi saniyordum. Gidemedik yani:) yarın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?